_
Egy sosemvolt gyermekkor
  • 2012. júl. 15.
  • 334
  • 12
  • 3
  • beágyazás
    L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Fujifilm FinePix HS10
Fókusztáv: 9.3mm
Rekesz: f/6.4
Zársebesség: 1.100 s
ISO: 100
Készült: 2012. júl. 15. 01:50
Kevesebb
Több

Zsüzsü   2012. augusztus 01.

Kedves Variotec, tudom, most kellene hallgatni... mert hát örülhetek, hogy egyáltalán hozzászóltál egy képemhez...:) de akkor már ide tévedtem,, szerinted tényleg ez a "sosemvolt gyermekkor" - szentekre dobált műanyag babák..????
ez enyhén szólva didaktikus... úgyhogy inkább legyen kevésbé hatásos a képem, de nem akarom ennyire megkomponálni se....és kérlek, ne haragudj, én se teszem....

variotec   2012. augusztus 01.

Ez nem enyhén szólva didaktikus, hanem szándékosan az. Erősen és szánt szándékkal komponáltam (és komponálom mindet) meg a fotómat és ettől van egy még megkomponáltabb is - ha megnézted volna a többit, rátaláltál volna.:)
Nem tudom mennyire mélyedtél bele a fotózásba, de azért annyit mondhatok hogy vannak fotósok kik törődnek azzal hogy mit és hogyan ábrázoljanak, aztán vannak az újságírók mellett dolgozó fotósok, kik úgyszintén odafigyelnek és azon igyekszenek hogy élethű legyen mit ábrázolnak. Ezen kívül van az amatőrök tarka világa kiknek a túlnyomó része (tisztelet a kivételnek!) kielégíti igényét azzal hogy megnyom egy gombot a gépén.
Ez egy vizuális világ mi legközelebb a festészethez áll, ezért annak szabályait is használja.
Én még eddig nem találkoztam olyan festővel ki előre meg nem komponálta volna a képét és bizonyos elemeket ki nem hangsúlyozott volna rajta.
Hogy ha a segítő és jó szándékú megjegyzésem a fotód alatt megsértett, kérlek töröld ki. Ígérem, ez volt az első és az utolsó!
Üdv.!:))

Zsüzsü   2012. augusztus 01.

Háááát, igen,,, egy pillanatig sem kételkedtem abban, hogy a fotóid szinte már szigorú kompozíció alapján készülnek...
Hogy ez aztán kiben milyen érzéseket indít el, az ő dolga....

A fotóm alá írt kritikád nem sértett meg... , bár a második hozzászólásod kicsit kedvesebb....:)
Köszönöm, hogy szántál rám időt...:)

Kedvencnek jelölték
Albumokban