_
03092010276
  • 2010. nov. 17.
  • 1511
  • 0
  • 12
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Nokia 5230
Fókusztáv: 3.7mm
Rekesz: f/2.8
Zársebesség: 1/500
ISO: 60
Készült: 2010. szept. 03. 17:54
Kevesebb
Több

turner6   2010. november 19.

Az oszlop a sok gusztustalan ragaccsal valóban visszataszító (szegény nyomorgó milliomosoknak nincs pénzük hirdetésre). És az a gondatlanság is, hogy ekkora óriási helyen nem alakítottak ki szabályos parkolóhelyeket a személygépkocsiknak. Azért így is el lehet férni a forgalom nélküli utakon ebben a kertvárosi luxusnegyedben. Legközelebb tessék szíves a paneles nyomortanyák járdáit fényképezni, ott tényleg lenne háborognivaló.

Tűzőgép   2010. november 24.

Kedves turner6!

Ez a kép nem az "Irigykedjünk a gazdagabbakra és sajnáljuk a szegényeket" tag-vel lett ellátva. Úgyhogy inkább a parkolással kapcsolatos véleményed írd meg.

Az oszlopra egyébként nem azok ragasztanak hirdetéseket akik itt laknak. A legtöbb "ragacs" ingatlanközvetítő iroda hirdetése.

Üdv.

turner6   2010. november 24.

Nem értettem ezt a fotót és most sem értem. Mi a baj a parkolással? Valakit akadályoz? Mozgáskorlátozott parkólóhelyén állnak? Elfoglalták más parkolóhelyét? Tessék szives megírni, hogy a főváros napi 2 millió 417 ezer szabálytalan parkolási esetéből miért EZT kell kiemelni. Vagy talán csak arról van szó, hogy a tisztelt fotózónak nincs bátorsága elkapni a szabálytalanul parkolók gramancát és figyelmeztetni őket, hogy húzzanak el a francba és dekkoltassák a kocsijukat máshol? Inkább gyűjt néhány méltalankodó véleményt, hogy kiprintelve ott hagyja a szélvédőjükön. Erről van szó? Mert akkor értem - rám viszont ne számítson.

turner6   2010. november 24.

Bocs, de nem néztem végig a többi fotót. Talán jobb is, mert világfájdalmakkal (a fővárosiak fájdalmaival) nem szeretnék foglalkozni. Elég nekem az enyém - húsz éven át szívtam a Szentendrei út bűzét, elég volt, elköltöztem vidékre és onnan járok be. Mondanom se kell, a disznószarszag és a buszozás sem leányálom.

Tűzőgép   2010. november 25.

Tényleg nem érted hogy mi a baj ezzel a parkolással vagy csak kötözködni akarsz?

Ha nem szeretnél foglalkozni a főváros parkolási problémájával akkor miért ezeket a képeket nézegeted?

cskornel   2010. december 16.

Szerintem is bele lehetne kötni, hogy miért áll fel a járdára, ahol a gyalogoknak kéne közlekedniük. Ugyanakkor a kerítés mellett kikoptatott fű azt jelzi, hogy nem is annyira kell a helyieknek a járda...

Tűzőgép   2010. december 16.

" Ugyanakkor a kerítés mellett kikoptatott fű azt jelzi, hogy nem is annyira kell a helyieknek a járda..."

De kell. Mert pl. aki babkocsit tol az a járdán közlekedik. aki meg siet levágja a sarkot. A járdán közlekedők nem hagynak nyomot.

Egyébként meg aki annyira f@sz, hogy nem érti meg hogy a járda (akár használják akár nem ) nem parkoló azt keményen szankcionálni kellene.

Az az ember aki képes így parkolni az a saját környezetében lévő emberekkel is hasonló módon viselkedik: leszarja őket.

cskornel   2010. december 21.

"De kell. Mert pl. aki babkocsit tol az a járdán közlekedik. aki meg siet levágja a sarkot. A járdán közlekedők nem hagynak nyomot."

Tudom, hogy kell járda. Ezzel a mondatommal nem a Merdzsóst védem. Burkoltan kívántam kifejezni azt, hogy nem csak az autósok tudnak parasztok lenni. Szerintem az is parasztság, ha valaki sárrá tapossa a füvet ott, ahol van járda.

Ha valakit érdekel, bővebben is ki tudom fejteni a véleményemet a járda-bicikliút-úttest és a gyalogos-bringás-autós parasztok viszonyáról, valamint arról, amit egy mondatban úgy foglalnék össze, hogy "Magyarországon mindenki leszar mindenki mást"

Tűzőgép   2010. december 21.

"Magyarországon mindenki leszar mindenki mást"

Bocsáss meg, de ez egy baromság. Hogyan vehetsz mindenkit egy kalap alá? Én konkrétan figyelek másokra és a környezetemben legalább egy tucat embert ismerek aki szintén.

Szerintem egy szűk réteg az aki nem veszi figyelembe a másikat. Jellemzően azok akik az élet más területén is hasonlóan viselkednek. Javíthatatlanok ezért kell(ene) fegyelmezni őket.

cskornel   2011. január 09.

Tűzőgép!

"Bocsáss meg, de ez egy baromság. Hogyan vehetsz mindenkit egy kalap alá? Én konkrétan figyelek másokra és a környezetemben legalább egy tucat embert ismerek aki szintén."

Én is fogyelek a másikra, különben nem szólnék hozzá ehhez a képhez. Főleg nem ennyit.

De már bánom. Természetesen elnézésedet kérem, hogy egy kalap alá vettelek a sötét oldallal. Úgy látom, Veled igazán nehéz lehet egy témát megvitatni, így nem is kívánom folytatni a témát. Mindenesetre a kedvedért átfogalmazom:

Ha valakit érdekel, bővebben is ki tudom fejteni a véleményemet a járda-bicikliút-úttest és a gyalogos-bringás-autós parasztok viszonyáról, valamint arról, amit egy mondatban úgy foglalnék össze, hogy "Magyarországon a nem reprezentatív felmérésem szerint a népesség 59,29483%-a (amibe másokkal egyetemben Tűzőgép nem tartozik) nem törődik embertársaival"

Tűzőgép   2011. január 09.

cskornel!

Igen nehéz velem vitatkozni(azoknak akik csak okoskodnak) mert ha egy témáról beszélek netán vitatkozom akkor igyekszem pontos lenni. És ezt elvárom a vitapartnertől is. Vicces, hogy még Te sértődsz meg mert jeleztem baromságot írtál.

Engem nem érdekel, hogy mi a véleményed a járda-bicikliút-úttest és a gyalogos-bringás-autós parasztok viszonyáról de akit érdekel az biztosan jelentkezett már nálad hiszen 2010.12.21-én is jelezted, hogy akit érdekel annak elmondod.

Ha ennyire meg akarod osztani a véleményed akkor készíts néhány képet amellyel illusztrálni tudod az álláspontod és ott tetszőleges hosszúságban kifejtheted mit gondolsz erről a témáról.