_
Szeged 2
  • 2009. nov. 29.
  • 1566
  • 30
  • 29
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Én inkább maradok a hazai képeknél! Engem a bécsi, angol képek kevésbé hoznak lázba...
Gyártó: Nikon D60
Fókusztáv: 18mm
Rekesz: f/3.5
Zársebesség: 1/500
ISO: 250
Készült: 2009. nov. 14. 15:19
Kevesebb
Több

Michael   2009. november 29.

ÁLLATJÓ KÉPLETT!! :P

Amúgy a mögötte lévő BMW rendszáma befigyel :P

EnzoFerrari   2009. november 29.

Nagyon ott van ez a kép! Nagy grat hozzá! Újra kellett tenni a Windows-t a gépemen, betolom ezt háttérnek :)

Tuninglove   2009. november 29.

Köszi srácok!! :)
Enzo, ha kell az eredeti, vágatlan, dobj egy mailt, és átküldöm! :)

Moca   2009. november 29.

*****

A képaláírással egyetértek.

spotter   2009. november 29.

Gyönyörű lett a kép! Gratula. A Szeged feeling teljesen átjön.
Egyébként mi a neve annak a Tisza hídnak a háttérben?

Tuninglove   2009. november 29.

Belvárosi-híd, de mi szegediek csak "régi-híd"-nak nevezzük, a másikat meg "Új-hídnak" (amúgy Bertalan-híd). Tudod ahol csak két híd van, ott nem sokat szenvednek a névvel, egyszerűen csak régi meg új! :)

szmar   2009. november 29.

Tuninglove,Moca: én is jobban szeretek Budapesten, vagy csakhogy teljesebb legyen a kép Magyarországon fotózni. Ennek ellenére,amikor tegnap kimentem Bécsbe vásárolni meg az adventi vásárt megnézni, akkor belebotlottam egy luxusautókat is felvonultató kiállításba. Engem kifejezetten lázba hozott az az 5 quattroporte, a v12 es és n400 vanatge,a kétszínű phantom,meg az 550-es és 430 as Ferrari amit Bécsben azalatt a fél nap alatt láttam. Őszintén sajnálom hogy ez nektek nem jött át, én is jobban örültem volna ha ezek a kocsik kishazánkba jöttek volna el amikor éppen megnézem a Vörösmarty téren található adventi vásárt(bár még nem néztem meg,úgyhogy ki tudja mi van most a városban). Mindebből csak azt akartam kihozni, hogy mindenkit jobban lázba hoznak a hazai luxusautók, de mivel ezek jelenleg nem mászkálnak itthon, a régebbi, esetleg külföldi képek is előkerülnek. Ez van, ezt(nem) kell szeretni...
Nem szántam sértőnek senki irányába, csak eszembe jutott a képaláírásról,elnézést hogy hosszú voltam,nem szokásom.A kép meg fantasztikus, nem értem miért nem tetted fel rögtön azután, hogy készült(akkor még jobban lázba hozott volna:)):)

Tuninglove   2009. november 29.

Szmar! Nem mondtam, hogy bajom van a Bécsi képekkel! Sőt, megnézem mindet, meg szépek is, csak nem hoznak annyira lázba, mert nem itthoniak, ez olyan mint EOR-on a monaco-i képek amin van 3 veyron meg zonda meg stb., hogy szépek szépek, de nem hat meg! Persze ha ott lettem volna Bécsben, én is örültem volna, mint... Remélem érted mire gondolok, nem veletek van bajom, meg nem is a képekkel! :)

szmar   2009. november 29.

ok iron,nem leszek adósod,töltöm róla a kedvencem:)

I\\/I4R[ł   2009. november 29.

Mi 3 Phantomot láttunk, de csak kettőről van képem. (igazából csak egyről vannak jók)

mufracsek   2009. november 29.

Arra rá kell jönni, hogy az itthoni kép az mindenkit lázba hoz, a külföldiek viszont leginkább annak/azokak nagy szám, élmény, akik kint voltak. Ettől függetlenül egy külföldi szép kép, tud különleges lenni. Szerintem alapvetően ha jó a kép, akkor megkapja az elismerést. Lásd marco16 Flying Spur és Burg képét. Én továbbra is töltök mindenhonnan, de nem mindenre teszek pv címkét, csak a jobbakra.

Zo HUN   2009. november 29.

Ja, még valami: Tuninglove: BAROMI JÓ KÉP LETT!!!! :)

szmar   2009. november 29.

világos, nem is azért írtam hogy felértékeljem a külföldi képeket. és kötözködni sem akarok,de marco képén a bentley mögött a bécsi könyvtár van:)

Tuninglove   2009. november 29.

Köszönöm: Gaben, Iron, Airnorbee, Michael, Enzo, Nmb, Moca, Spotter, Szmar, Zo és Balogh Szabi!
És köszönöm a 17 kedvencet is! Úgy néz ki, hogy én a Californiákkal aratok! :)

Moca   2009. november 30.

Áááá szmar, ne vedd ennyire komolyan :-) Én minden képet megnézek, örülök más sikerének is. Bécs különös kedvencem, mert annyira szép hely, hogy nehéz rossz képet csinálni ott. Szidom is magam, hogy ilyen közel lakom hozzá, és mégis csak nagy ritkán jutok ki.

mufracsek   2010. szeptember 06.

Nem tudom ez a kép eddig miért nem szerepelt a kedvenceim között! Lehet anno elfelejtettem megnyomni? Mindenesetre nagyon jó!! Grat!

Tuninglove   2010. szeptember 06.

Köszönöm Mufra! :) Jobb később mint soha... :D

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban