_
Ferrari California
  • 2009. szept. 06.
  • 721
  • 18
  • 20
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Sziasztok! Én ezzel a képpel búcsúzom a penge_verdák-tól! Ezentúl a képeimet pv. címke nélkül, a saját mappáimban vagy pedig Autogespot-on nézhetitek meg! Üdv mindenkinek: Tuninglove
Gyártó: Nikon D60
Fókusztáv: 22mm
Rekesz: f/4.0
Zársebesség: 1/13
ISO: 1600
Készült: 2009. szept. 05. 18:52
Kevesebb
Több

erneszt   2009. szeptember 06.

Egy indokot mondasz?Egyébként gyönyörű kép!Nagyon tetszik a lámpa csillanása.

Zo HUN   2009. szeptember 06.

Ja, indoknak én is örülnék. Kíváncsi vagyok miért mész el. Szerintem ne menj el, de ha elmész, akkor hiányozni fogsz. Autogespotodat meg egyik nap már láttam! :)

Tuninglove   2009. szeptember 06.

Az egész pv. teljesen átalakult, és szerintem hátrányára! A közösség is teljesen más, és itt nem az új emberekkel van bajom, hanem a régiekkel, akik teljesen megváltoztak! A képekkel szemben túl nagy az elvárás, sokkal több a fikázás! Mikor én elkezdtem a pv.-re töltögetést, még a spottolás élménye volt a lényeg! Most meg olyan, mintha magazinokba fotóznánk! Nem az a bajom, hogy túl jók a képek, hanem az, hogy elveszett a spottolás élménye... Ha pedig ez a címke a spottolásról szól, és tudtommal arról, akkor nem értem miért kell ide tölteni a rendezvényes, nyílt napos, találkozós képeket??? Miért nem lehet külön mappába, pv. nélkül!? Ott is megnéznénk! Ha egy új spotter csinálná ezt, akkor ok, Ő még nem tudja, de, hogy még a "nagyok" is... ja és egy-két ember itt már nagyon azt hiszi, hogy ő, ők itt a valakik!! A többiek meg le vannak szarva! És ahogy nézem ez az egész csak egyre rosszabb lesz... szóval amíg nem rendeződik a helyzet, én lelépek!

Zo HUN   2009. szeptember 06.

Ezentúl autogespoton követem a képeidet. Ja, még valami: itt kedvencelni/hozzászólni fogsz a képekhez, vagy úgy teljesen "eltűnsz"?

Tuninglove   2009. szeptember 06.

Zo! Persze, ettől függetlenül a pv.-t követni fogom, és mondom indán is maradok, de csak a saját mappáimban! És jól esett az előző hozzászólásod! Köszi :)

gecsot   2009. szeptember 06.

Tuninglove!!
Nem fogom azt mondani, hogy ne, maradj, mert ez a te döntésed! Ha így látod jól, akkor tedd meg. Azt viszont mondom, hogy, ha úgy látod, hogy van értelme itt lenned újra, akkor ne habozz, gyere azonnal vissza! A kép nagyon bejön! Gratuláció!

Michael   2009. szeptember 06.

Tuninglove. Teljesen igazad van. És sejtem kikre gondolsz :) Kár, hogy így döntöttél. Pedig szerintem te voltál/vagy az egyik legrendesebb indás. Én még sosem észleltem nálad olyat ,hogy valakit leszóltál volna vagy fikáztad volna a többiek képeit! Szóval nagy nagy Respect Tuninglove-nak!!! Jah és gratulálok a "nagyoknak"! Így kell ezt. Folytassátok csak. Szép lassan mindenki elmegy....

Lui (törölt)   2009. szeptember 06.

A napokban beszélgettünk, arról, hogy amióta Tuninglove és én ide jöttünk, akkor a pv egy fotó megosztó oldal volt, ahol az emberek megosztották egymással a képeket, na ez az ami igazából elveszett innen és ez a nagy baj! Nem az a bajunk, hogy nincs 40 kedvencezés egy képnél vagy nincs 100 hozzászólás, hanem az a baj, hogy a Pestiek (egy része) szarik az egészbe és csak az a lényeg, hogy mindig az ő képei legyenek elől.... A másik dolog meg az, amit Tuninglove is említett, hogy mindenki panaszkodik, hogy kiállításról, meg nyílt napról töltenek fel képeket, de ha épp ők csinálják ezt, akkor mi nem szólhatunk érte, avagy kitalálnak valami indokot, hogy miért maradhat a kép. És ami engem zavar leginkább az az, hogy a vidékieket magasról leszarják a pestiek. Meg csodálkoztok azon, hogy a tulajok utálják ha fotózzák a gépeket, nem is csodálom, mikor a tulajt az várja a roosvelten, hogy 6-7 ember rohan utánna, meg fotózza.. egyszerűen belemásznak a tulajok képébe, arra is volt példa, hogy SEGG feliratot tettek egy tulaj arcára, mert szóvá tette, hogy nem szereti ha fényképezik.. Ez a kemény mag.. én nem akarok ebbe a társóságba benne lenni.. Köszönet mindenért képeimet eor-on és az autók-szegedről címke alatt lehet megnézni.. Üdv!

ChipFoose   2009. szeptember 06.

és egyébként teljesen egyetértek mindennel!

gecsot   2009. szeptember 06.

Lui, egyetértek mindennel. Igazad van. Úgy mondom ezt, hogy ÉN voltam az, aki azt a képet elkészítette (SEGG). Nem akarom előhozni ezt a kellemetlen témát újból, de a tulaj akkor az édesanyámról beszélt, olyan stílusban, ami "megbántott". Ennyit erről, és még egyszer mondom, ha úgy látjátok, hogy van értelme visszajönnötök, gyertek!!

marco16   2009. szeptember 06.

Sajnos itt már valóban elveszett a spottolás élménye... :(:( Szinte mindennel egyetértek veletek, és már nekem is megfordult hasonló gondolat a fejemben, viszont egy részben másként gondolom, szerintem nem baj, ha egyre jobban odafigyelünk a képek minőségére, mert azért csak fejlődjünk stb.. meg szívesebben nézem az oldalt, ha szép képek vannak fent, nem ilyen telefonnal gyártott meg ilyenek... Sajnálom Tuninglove a no pv címkét, igazán szép képekkel büszkélkedhetsz! Luira is igaz ez persze!

spotter   2009. szeptember 06.

Hát én szomorú vagyok, hogy mentek, mert Ti is tagjai vagytok a spotter közösségnek. :((

mufracsek   2009. szeptember 06.

Lévén én tettem utoljára rendezvényes képet (igaz csak 4-et, és írtam is hogy több nem lesz) ezért magamra veszem a dolgot kicsit.
Ha az én reggeli 4 képem tette be a kiskaput nálad, akkor elnézést kérek, és inkább leszedem, csak maradjatok!!! Komolyan! Olyan helyzetekből, és olyan autókról kapunk tőletek képeket, amik nálunk vagy nem fordulnak meg, vagy csak a megszokott helyeken látjuk. Ha ti nem tesztek be több képet a "főáramba", akkor a Roosevelt-es képek aránya tovább nő.
Szpottolás élménye, és a magazinokba fotózás... Gondolom neked is nagyobb élmény egy jó fotót nézni, mint egy telefonos vackot. Te is vettél DSLR-t, gondolom nem azért, mert épp nem tudtál mit kezdeni 130e Ft-al. Tehát téged is érdekel a minőség. A fejlődés benne van a pakliban, és ez jó is.
All-in-one: nem tudom az én véleményem mennyire érdekel, de én is szeretném ha maradnátok. Mint mindenki nélkül, így nélkületek is kevesebb lenne az oldal. Nekem is voltak "hisztis" időszakaim, de túllendültem rajta. Remélem nálatok is ez lesz.

Tuninglove   2009. szeptember 06.

Mufra! Nem a Te 4 képed tette be a kiskaput, ezt már régóta fontolgattam! Te is tudod, hogy a spottolás élménye/magazin címszó alatt nem azt értettem, hogy én telefonos vackokra vagyok kiváncsi! De én nem szeretem az olyan képeket, amiről utólag kiszednek valamit, vagy meg kell vágni, mert belelóg egy tábla vagy egy kuka! És persze hogy szeretem a minőségi képeket! D60-at pedig azért vettem, mert engem komolyan érdekel a fotózás, láthatod, hogy nem csak autókat fotózok! De nállam a spottolás attól spottolás, hogy a kocsit utcán táblákkal, kukákkal, buszokkal, szeméttel stb. együtt fotózom, nekem ettől van meg az egésznek a feeling-je (és ettől még lehet a kép minőségi), nem attól, hogy levágom a kép felét, meg ps-el kiszedek egy egész falat!

mufracsek   2009. szeptember 06.

Megmondom őszintén, hogy a szemét, kuka, emberek, stb. témakörben osztom a véleményedet! Egy full steril környezet más hangulatot ad, mintha vannak a képen "tereptárgyak". Számomra nem vesz el a kép értékéből egy, a kép szélén belógó áramdoboz, vagy egy eldobott palack. Néha még kontrasztnak is jó. (pl. itt: http://indafoto.hu/mufracsek/image/1006469-4569a071 ) Persze amikor fényképezek, akkor törekszem arra, hogy a kép szép legyen, hogy ne hajoljanak oda az ablakhoz 10-en, stb. De ha a háttérben van egy család, akkor nem szólok nekik hogy álljanak ki a képből. Gondolom érted mit akarok mondani.
Utómunka, PS... Nekem egyik képemen sincs semmi utómunka. Én úgy vagyok vele, hogy akkor akarom a képet megkomponálni, amikor ellövöm, és nem otthon vagdosni.
Továbbra is annak a pártján vagyok, hogy maradj/maradjatok! Tényleg kár lenne értetek, és hinyoznátok az oldalról!

birdman   2009. szeptember 10.

Tuninglove : Te se hagyd abba pv címkézést csináld tovább!!!

Végre megvan az első r8-as :)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban