_
OLVASSÁTOK EL A KÉPALÁÍRÁST!!!
  • 2009. aug. 16.
  • 260
  • 5
  • 3
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Tudom, hogy "csak" egy Cayman, DE, ezzel a pár képpel szeretném elmondani pár észrevételemet!
Az egyik: Ne féljetek, a különleges beállításoktól!!! Lehet, hogy elösször furcsa és szokatlan, de a végén egész jó dolgok jöhetnek ki belölle!! Én ezeken a képeken vettem észre, hogy új, furcsa beállításokkal a kocsik olyan arcát is megismerhetjük, amelyeket eddig sose láttunk, amik eddig rejtve voltak elöttünk! Szerintem ezek a képek jelentősen javítanák a penge_verdák arculatát, hangulatát! Persze nem azt mondom, hogy a régi, jól bevállt beállításokat dobjátok el, nem, azok is kellenek, de sok olyan autó van pesten is, amit már mindenki agyonfotózott, de biztos vagyok benne, hogy mindegyikben van még valami, amit még kilehet hozni belöllük!!A másik pedig az, hogy ezekkel a képekkel azt is szeretném bizonyítani, hogy nem az számít, hogy milyen autó van a képen, hanem, hogy milyen a kép!! :)Na csak ennyit akartam mondani! Üdv mindenkinek! :)
Gyártó: Nikon D60
Fókusztáv: 18mm
Rekesz: f/4.5
Zársebesség: 1/80
ISO: 100
Készült: 2009. aug. 16. 15:42
Kevesebb
Több

Zo HUN   2009. augusztus 17.

Én speciál nagyon szeretem a Caymant! :) Akár S, akár nem. Ez a szín pedig gyönyörű, és van abban valami, amit írtál! :)

spotter   2009. szeptember 15.

Szia Tuninglove! Ez bizony Cayman S. :)

Tuninglove   2009. szeptember 15.

Igen tudom! Úgy is írtam a képek címeit, és a cimkézést is! De a mondanivalómban nem lényeg, hogy S vagy nem! :) De azért köszi!

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban