_
Nagy koszorú
  • 2011. jan. 30.
  • 173
  • 1
  • 15
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Kartonanyagból varrt Mikulás-virágok együttese koszorú-formában....
Gyártó: Canon PowerShot A450
Fókusztáv: 8.1mm
Rekesz: f/10.0
Zársebesség: 1/60
ISO: 200
Készült: 2011. jan. 21. 19:45
Kevesebb
Több

Ági mama   2011. február 07.

Nagyon szép lett az albumod, nagyon ügyes vagy, szépek a munkáid.

csiri40   2011. február 07.

Köszönöm kedves soraidat... engem is ámulatba ejt a te ügyességed, míg én a rongyokkal bibelődöm, te meg életet viszel a csuhéba. Bűbájosak a figuráid, gondolom megtervezed őket valamilyen szinten, aztán ahogy a csuhé hosszúsága, vagy színezettsége engedi beépíted.... Valóságos ékei ők a lakástoknak.... üdv csiri

Ági mama   2011. február 07.

Szia Csiri! Tudom milyen az, hogy "rongyokkal bíbelődni", hidd el abból is gyönyörű munkák születnek, példa rá a te ügyes kezed alól "rongyokból" kikerűlő alkotások. Én is szerettem volna Foltvarrással foglalkozni, de közbe jött egy -egyensúly betegség-, ami miatt nem tudtam varrni. Most már javulgatok és most már ujra kezdek alkotgatni. azt nem mondom, hogy sokat fogok varrogatni, de nagyon szeretek minden kézimunát. Talán ha megtudod majd nézegetni az albumaimat látni fogsz olyan dolgokat amelyeknek némi köze van a foltvarráshoz. Kattints itt az üzenetem mellett levő Ági mama névre és ott vannak az albumok. Nyisd ki amelyiket jónak látod. Fogok jelentkezni, azt hiszem sokat fogunk itt értekezni üdv. Ági.

Ági mama   2011. február 07.

A kérdésedre elfelejtettem válaszolni. Igen, mikor leűlök én ugy mondom játszani, a csuhét előre kiválogatom szin forma és anyagminőség szerint, mert előre eltervezem, hogy most egy finomabb női alakot, vagy egy markánsabbat, esetleg férfi alakot fogok készíteni. Az az igazság, hogy a szobákban alig alig vannak, inkább az előszobában, és a kis műhelyemben, mivel sok dologgal foglalkozom, nem akarom tele zsufolni velük a teret. De való igaz rám a mondás, mutasd a lakásod, megmondom ki vagy. Azért, szeretem a rendet magam körül, bár amit csinálok minden szeméttel jár. Nem győzök takarítani. Ugyanis a műhelyem nem fűthető és sötét, ezért csak nyáron tudom használni. Ezért a konyhában alkotok főleg. /meg néha a nappaliban, ha jó a műsor a Tv-ben./

csiri40   2011. február 08.

kedves Ági mama! Nekem még sok kételyem van az indafotó használatával kapcsolatban...Kérlek jelezd, hogy tegnap késő esti órában megkaptad-e a nagyon hosszú levelemet, amiben neked még azt is elárultam, hogy én is kísérleteztem csuhézással.... Üdv. csiri

Ági mama   2011. február 08.

Szép estét Csiri! Igen megkaptam a leveledet arra is szerettelek volna megkérni, ha van róla fényképed rakd fel, hogy megnézhessem, szeretem megnézni a mások munkáját is. Igen megkaptam a leveledet , ma írtam az adtlapodon üzenetet neked, ezt az üzenetet az e mail leveleid között biztosan megtalálod. Ott felajánlottam, hogy segítek az indafotó használatnál. Az adatlapon van egy olyan hely, ahol üzenhetünk egymásnak. Ott leírom, és a leveleid között üzenet az indafotóról cimen megjelenik. Szólíts nyugodtan Áginak, csak azért lettem mama mert a keresztnevem minden formában már foglalt volt.

csiri40   2011. február 08.

Szia Ági! Hogy milyen rossz érzés a bizonytalanság, teljesen lebénít agyilag. De bízom, hogy lesz ez még jobb is.... Kérésedre várni kell . a készített "remekművek " megvannak, de nincsenek kéznyúlásra, továbbá először le kell fényképeznem / akkor még nem volt fényképezőgépem/ viszont ha rajt lesz a gépemen onnan rá tudom már tenni a Picassára, és onnan át az Indafotóra. Szóval türelem.... Este jó későm hosszan időztem a képeidnél....benned sokféle ember elveszett.Pl. született botanikus vagy...ahhoz, hogy ilyen sokféle kreativitást vihess bele egy - egy témához kapcsolódó remekművedhez, jó időben, és jó rálátással gyűjtögeted az ágacskákat. leveleket, virágokat, hiszen akkor makszimum ETUS gondolatai vezérelhetnek "MAJD EZ IS JÓ LESZ VALAMIRE!"---- Aztán rakosgatod, de a fénypont az, hogy amikor kell elő tudod venni, mert pl. arra is emlékszek, hogy hová tetted......No, nekem már ilyen problémáim is vannak... S most elárulom, hogy 71 éves vagyok, nyugdíjas bőven, özvegy, három gyerekkel és másfél unokával.... de az enyém fiú és nagyon kicsi....Egyébként Irénkének hívnak, bizonyos tájegységeken a Csiri az Irén beceneve.... Üdv..Irénke

Ági mama   2011. február 09.

Szia Csiri! Valószínűleg a leveleidben nem jelenik meg az üzenetem az adatlapodról, ahol megpróbáltam már írogatni, hogy mit hogyan csinálj, ezért most segítek, hogy az adtalapodon mit változtathatsz, hogy megtudd nézni a hozzászólásokat és a kedvenceléseket jó? Most leírom ide.
Kb 1 óra mulva, mert éppen ebédet készítek jelentkezem Ági.

Ági mama   2011. február 09.

A leveledre válaszolva, valóban gyűjtögetek minden érdekes faágat, gombát gyökeret, levelet, van amit 10-15 évig rakosgatok, míg megtalálja a formavilágba behelyezését. Szerencsém, van, mert a szomszédomnak cipő boltja van és a dobozokat szinte kéretlenűl is hozza, amibe a "kincseimet" rakom persze feliratozva, igy megtalálom a kellő időben. Néha elkap egy hangulat, olyankor előszedek mindent és ami 10 éve ott van fél óra mulva már különleges kompozicióban találja magát. Az a jó, hogy emlékszem ezekre. Pl a gépkocsikat és formájukat nemtudom megjegyezni, de ha utazunk emlékszem, hogy pl. a 78-as kilométerkőnél jövetbe ha lehet meg kell állni, mert ott láttam valami számomra érdekes alaku növényt. De az arc memóriám rossz. A természet adta forma pedig beivódik az emlékezetembe. Ezt soha nem tudnám megmagyarázni miért? Ez elég rossz tulajdonság, mert időnként kellemetlen. Pl egész nap együtt voltam disznótorban egy emberrel, másnap rám köszönt és megkérdeztem a férjemtől, hogy került ide a postásunk. Tudtam hogy valahonnan kell hogy ismerjem, csak nem tudtam honnan. A kocsinkat pl soha nem ismertem meg csak a rendszámáról. Sajnos ilyen vagyok. most a következőkben leírok egy pár dolgot az indafotó kezelésről és meglátod könnyebben fog menni , nem olyan nehéz. Ági.

Ági mama   2011. február 09.

Belépsz az indafotóra katt. A jobb felső sarokban megjelenikaz emberke mellett -Csiri 40 mellette a
BEÁLLÍTÁSOK- kattints rá. Több minden megjelenik, de menjél addig le, míg nem találod a
-SAJÁT KÉPEIM AKTIVITÁSAI feliratot. Ott van egy üres négyzet, -kattints rá ezáltal megjelenik benne EGY ZÖLD PIAPA.
Ezután van egy sor
- UTÁNAM IRT HOZZÁSZÓLÁSOK, itt megint találsz egy kis üres négyzete, kattints rá, bele kerül egy ZÖLD SZÍNŰ PIPA .
Még utána több sor van, de menjéla KÉK SZÍNŰ MEHET
gombra katt és már elmentette a módosításidat.
----Miért jó ez?
Azért mert ezután az email levelezésedben megjelenik
-hogy kik kedvencelték a képeidet,
-A képeidhez kik szóltak hozzá és mit, a szöveg is megjelenik
-- itt azonnal válaszolni is tudsz nekik, mert felkinálja, hogy válaszolj nekik. erre katt és már írhatsz is választ , a mehet gombra katt és már küldi is a válaszod.

Ági mama   2011. február 09.

Most leírom, hogy hogyan kedvencelhetsz:
az általad kedvesnek talált képekre katt, kicsit nagyobb formátumban megjelenik, a kép fölött halványsárga mezőben szivecske jel, /kedvenc/ stb.
-A szivecskére katt,és akkor ez a kép megjelenik majd a te kedvenc képeid között, /jelenleg egyet láttam ott a betlemet/
-- Ha azt szeretnéd látni, hogy kik kedvencelték a képeid, ----a saját képre katt, igy adatok jelennek meg a kép jobb oldalán. Pl. hány alkalommal nézték meg a képeidet,
Kék színnel pedig, hogy HÁNYAN KEDVENCELTÉK
Erre a felíratra katt és megjelenik, hogy kik kedvencelték.
Most nyilván te is kiváncsi leszel azokra az emberekre, akik kendvencnek nevezi a képeidet, az ő képeiket is meg tudod nézni, leírom azt is hogyan.

Ági mama   2011. február 09.

Rákatt. a nevére, ekkor megjelenik az
-ADATLAPJA
-KEDVENC KÉPEI
Az adtalapra kattintva több mindent megtudhatsz róla, pl hány képet, hány albumba rakott fel és a címkefelhő fesorolásban a képeinek tárgya is fel van sorolva.
megjelenik egy üres téglalap alaku mező, ÜZENJ NEKI felirattal. Ide írhatsz neki üzenetet , MEHET gombra katt és kiírja, hogy "üzenet sikeresen elküldve"
Ebben az a lényeg, hogy ezt az üzenetet közvetlenül az Email címére küldöd, ezt más nem látja csak ő , Nála ez úgy jelenik meg, hogy ÜZENET AZ INDAFOTÓRÓL.

Ági mama   2011. február 09.

Mejelenik még az adatlapja mellett a KEDVENC KÉPEI
Ezek azok a képek amalyeket ő kedvenccelt .Ezeket a képeket te is megnézheted, sőt, ha neked is tetszik, a szivecskére kattintva te is elteheted a sját kedvenceid közé. Ezáltal már több embert megismerhetsz, ha egy képét már eltetted, bármikor meg tudod nézni az albumait, üzenhetsz neki ha van hozzászólásod a képhez.
Ezt úgy tudod , hogy a képre katt, akkor megjelenik a mások hozzászólása, és rögtön a végén neked is felkinálja, hogy üzenj neki. A szöveg után MEHET és már írja is hogy elküldve.
Azt hiszem mára ennyi bőven elég, remélem jól eltudsz majd igazodni. A képeimen bármikor kipróbálhatod azt amit leírtam, segítek, ha valami nem megy üzenj, írj.
Elnézést, az esetleges helyesírási hibákért, de ez biz' előfordul. A lényeg nem az. Puszi Ági.

csiri40   2011. február 09.

Nagyon köszi, Te is és Tacsi is érzitek, hogy nekem még azt is le kell írni, mikor kell p. egy receptnél a sütőt begyújtani... ilyen ködös vagyok.... Most zsong a fejem, de tudom, hogy ez le ülepszik, és fog ez menni, nektek TÜRELEM, nekem KITARTÁS.... Jó éjt... Irénke

Ági mama   2011. február 10.

Kedves Csiri! Elnézést, ha olyat is leírtam amit már tudsz,hidd el csak a jószándék vezetett, csak a segíteni akarás, mert olyan szép dolgokat csinálsz, amit minden érdeklődőnek látni kell! A mi korosztályunk még most tanulgatja az Intenet kezelését, a fiatalok sajnos nem érnek rá velünk foglalkozni, ezért segítünk mi egymásnak.
Nincs abban semmi szégyen, ha valamit nem tudunk és kérdezünk.. Nagyon szép dolog, hogy a te korodban uj dolgokat akarsz megismerni, ez példamutató lehetne másoknak is akik csak az önsajnálattal vannak elfoglalva. Én is most ismerkedem vele, de amit már tudok szivesen megosztom másokkal. Remélem a leírásom valamit segíteni fog.
Ha van kérdésed nyugodtan írjál.
A második kis unokád mikor fog születni? Gondolom már nagyon várod.
Szeretettel Ági.

Kedvencnek jelölték
Albumokban