_
Elment a "legtöbbet fotózott macska" is.
  • 2021. márc. 27.
  • 164
  • 3
  • 9
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Kevesebb
Több

anna schwelung   2021. március 27.

Íme egy pazar fotó a sok közül!
...melynek rengeteg hozzászólásából látszik, mennyire szerették a gazdiját.

tacsifoto   2021. március 28.

Igen, köszönöm Anna kedves soraidat most is és a korábbiakat is. Lassan 12 éve kíséred figyelemmel családunk történéseit. Már mondhatni te is tiszteletbeli családtag vagy. Most végigolvastam (újból) én is ezt a beszélgetést. Szép idők voltak, ahogy Anyám fogalmazná: "boldog idők...". Elmúltak. "Ez az élet rendje... az élet nem áll meg, stb..." Nagy közhelyek, de mint minden közhely, igazak is. Tartottam tőle, hogy Hóbogyót el kell majd altatni, mert hetek óta egyre rosszabb állapotba került. Végül is csendesen családi körben búcsúzott ettől a világtól tegnap délután. A kertben temettük el még aznap. Anyám mondogatta viccesen anno: "Ha meghalok, egy macskát fogtok tőlem örökölni" Ez így is történt, két évig örömmel voltunk Hóbogyó gazdái. Anyám biztos a mennyben finom falatokkal fogadta. Isten áldjon drága Hóbogyó, köszönjük, hogy voltál nekünk!

Somogyi Erzsébet   2021. március 28.

Szerették gazdáját és általa megszerettük Hóbogyót is.
Szép élete volt mellette és Nálatok is.
Sokáig emlékezni fogunk Rájuk.

anna schwelung   2021. március 28.

tacsifoto: Örülök a "tiszteletbeli családtagságnak", hogy elfogadtok akár kedves soraim, akár a - joggal - nem mindenkinek tetsző, ami szívemen a számon rossz ízű kifakadásaim miatt is.
Hóbogyó, a túrázások, vagy éppen a régi túrák emlékei, az aluljáró építése, a reggeli ovis túrák rendszerint napirenden voltak a beszélgetésekben.
Vonatmániám eredményeként a pályaudvarra is kiment egyedül, vagy Traxleg Gabival, miután értesítettem, hogy ablakom előtt haladt Sopron felé egy szép matricázott mozdony.

anna schwelung   2021. március 28.

Tudta, hogy ki vagyok, de valamiért mindig ódzkodott, hogy elfogadja a javaslatomat egy pár órás városi sétára, amikor testvéréhez, sógorához jött a városba. Amit valamelyest kárpótolt a nagyon kedves, mindenre kiterjedő Sopron belvárosi idegenvezetése, mely első és egyben utolsó találkozásunk is volt :-( :-(
Pesti utazása során azonban fotójával megszólított, pedig ha tudom, az üvegen keresztül pacsizhattunk volna.

tacsifoto   2021. március 28.

Köszönöm Erzsébet, köszönöm Anna, folyt köv...

Kedvencnek jelölték
Albumokban