_
Magyar utca 3 . ház udvara 2.
  • 2015. dec. 04.
  • 379
  • 3
  • 6
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Sopron

nevetnijo   2015. december 04.

Érdekes ez a Magyar utca. Van ahol bevakolták, kifestették. Máshol meg úgy néz hogy éppen bontják!

tacsifoto   2015. december 05.

Előbb-utóbb rendezésre szorul, csak a sok apró magántulajdon hátráltatja, mert az 1990-es években ezeket is mind privatizálták, válogatás nélkül.

nevetnijo   2015. december 09.

Mint ékes fővárosunkban is, mindent eladtak, romos házakat is. Utána meg a lakókat kötelezték, hogy tessék felújítani az épületet. Amit az IKV hosszú évtized alatt elmulasztott, nem csináltak semmit!

tacsifoto   2015. december 10.

Ettől fáj a fejünk most nekünk is. Hosszú évek után eljutottunk odáig, hogy végre a tetőzetet kijavíthassuk, már három napja dolgoztak a tetőfedők, mikor kiderült, hogy súlyos csőtörés van valahol a házban. Félbe kellett hagyni azt a munkát, hogy helyet adjanak a vízszerelőknek, akik az egész udvart felásták. A házunk valóságos háború sújtotta övezetté vált.... arról a nyomasztó gondról nem is beszélve, hogy mindezt hogy fizetjük meg? Majd teszek fel képet a "szétlőtt" udvarunkról. Még a gépben van.

nevetnijo   2015. december 10.

Sajnos minden költséget a lakóknak kell fizetni. Az önkormányzatok pár éve már pályázatokat írnak ki a társasházak részére - köszönhetően az EU-s támogatásoknak - . Másik nagy probléma, hogy sok háznak nincs semmiféle bevételi forrása. Nincs amit bérbe adhatna, kiadhatna. Mi még szerencsések vagyunk, mert a pincét ki tudtuk adni, onnan van egy kis pénzforrásunk.

tacsifoto   2015. december 15.

Nekünk sincs, csakis a lakók által befizetett felújítási díj, ami 8 tulajdonos esetén nem valami sok. Most mégis tetőcsere van nálunk, teljes a káosz.Majd teszek fel képeket erről a történelmi eseményről.

Kedvencnek jelölték
Albumokban