_
Marslakók a Critical Mass eseményt kémlelik
  • 2014. ápr. 26.
  • 479
  • 11
  • 10
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Sopron, Fő tér - Túztorony - Critical Mass

tacsifoto   2014. április 27.

:) Én még nem láttam ilyet, de érdekes volt. Bejárta felettünk az egész Fő teret és filmezte a Critical Mass eseményeit. Sőt, a Tűztornyot is körberepülte..... az irányítója is ott volt a téren, láttuk.

csiga32   2014. április 27.

Fanti hova fejlődünk, - csak aztán jóra használják /ami sajnos nem biztos/. Öröm, hogy ilyen ritka látványt elcsíptél, s velünk is megosztottad.

tacsifoto   2014. április 27.

Több felvételem is van róla, de ezen látszik a legjobban....

tacsifoto   2014. április 29.

Hát, ha fiam, akivel együtt voltunk a Fő téren nem mondja, hogy mi ez, akkor én sem tudom..... Most láttam először,Funyitól pedig azt tudom, hogy ez egy Drón... Közben láttam, hogy a kerékpár egyesület feltöltött olyan képeket, amit erről a Drónra szerelt kamerával fotóztak. Érdekességként egy képet le fogok tölteni tőlük és ide felteszem....mi sajnos nem látszunk a képeken, pedig veszettül integettünk a Drónnak,legbuzgóbb integető az unokám volt.

franszoá   2014. április 29.

Ebbiza tényleg egy drón és ma már távrobbantgatnak is ilyenekkel a bennfentesek.Persze nagy "civil" karriert is jósolnak neki. (természetesen van magyar fejlesztés is már - megy ez nekünk... lásd Hold-és Mars-járók, igaz inkább a NASA körein belül.)
Marslakók ? Lehet hogy vannak de, itt nálunk én csak arról hallottam, hogy : " Mars-lakók !" ( és akkor tényleg menni kell...)

tacsifoto   2014. május 01.

franszoá: talán akire kimondják: "Mars lakók!" azokból leszek a marslakók. No meg a hajléktalanokból, akiknek itt minden tilos, a marson még lehet az utcán aludni... :)

Kedvencnek jelölték
Albumokban