_
Csatkai Endre utca
  • 2011. febr. 01.
  • 533
  • 0
  • 10
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

anna schwelung   2011. február 01.

csak óvatosan a világítással!...hirtelen ötlettől vezérelve ma felemelték az áram árát....reggel jött az áramkommandó leolvasni, pedig én havonta jelentem az állást....délelőtt olvastam, hogy mit is ír a hogyishívják:-(((

tacsifoto   2011. február 01.

Remélem a Csatkai utca közvilágítása nem az én villanyszámlámban jelenik meg.....
Én már mindenhová takarékos égőt tettem, de mindhiába....

anna schwelung   2011. február 01.

tacsi:rövid történet, de lehet másnak is hasznos lesz!...T-Home IPTV-t használok..a gyermekbetegségeit kinőtte, szeretem minden funkciójával együtt...néhány napig esténként a távkapcsoló megbokrosodott, felvett, amikor csatornát váltottam, stb. Bejelentés, segítség nuku, nappal működik, estére elfárad, pedig elemcsere is volt...Míg végül több nap után a sokadik szerelő telefonon kérdezte: van-e energiatakarékos izzónk?....ugyanis az zavarja!...basszus, amióta arra cseréltük, nem műxik a tv...egy héttel előtte cseréltem le ugyanis az izzókat....utána a kapcsoló közelében visszacseréltem hagyományosra, azóta sebaj!:-)))

tacsifoto   2011. február 01.

Tátott szájjal olvasom, ilyet még nem is hallottam. Nekem hál' Istennek semmi baja pillanatnyilag a TV-nek. Hamarjában összeszámoltam, abban a szobában, ahol tévézek (magyarán a szobámban) hány takarékos izzó van: Pontosan 13 darab, persze nem mindegyik működik állandóan és egyszerre, de nincsenek kihatással a tévére. Az is lehet az oka, hogy még nem álltam át az új, digitális rendszerre, vagy az, hogy egy régi, rozoga Panasonic készülékem van.

tacsifoto   2011. február 04.

Ilyeneket nekem ne is mondjál, mi az, hogy üvegszálas tévé!? Már az is üvegből van? Ezek szerint, ha nem tetszik a műsor, már földhöz sem vághatom a készüléket?

Bár az enyém olyan piszok nehéz, hogy Schwarzenegger sem tudná földhöz vágni (amikor még formában volt)

anna schwelung   2011. február 04.

tacsi: a szilveszteri bólé üres üvegeinek újrahasznosításából készült tv-ről van szó!...csak úgy sugárzik belőle a cefreszag.

tacsifoto   2011. február 04.

Elég primitív technológia, hogy még a piaszagot sem voltak képesek kivonni belőle.....ráadásul csak akkor működik, ha úri kedve van hozzá...

distance   2011. február 07.

Nem rossz, de este egyedul nem mennék itt végig.

tacsifoto   2011. február 07.

distance: én lakni sem szeretnék itt, mert itt zajlik a város ki és bevezető fogalmának jelentős része, főleg a nagy járművek: autóbuszok, teherautók, kamionok, traktorok stb.