_
Liszt Ferenc mozdony Sopronban
  • 2011. jan. 11.
  • 1098
  • 0
  • 4
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

anna schwelung   2011. január 13.

...a 200 éves ünnepelt tegnap 14,25-kor húzott el Sopron irányába szép napos időben korához képest igen gyorsan:-)....sajnos nem számítottam rá, pedig a Nap is épp abban a fél órában bújt elő, tehát egy szép tiszta kép készülhetett volna...sebaj, talán láthatom még ilyen körülmények közt.

tacsifoto   2011. január 13.

Valami automata képfelvevőt kéne rendszeresítened, mint Afrikában az itatóknál.

Sokáig bámultam az ilyen filmfelvételeket: hol antilopok jöttek, hol egy zsiráf, sőt, néha oroszlán. Egyszer aztán elcsúszott a kamera beállítószöge, akkor látszott, hogy ez valami bádogváros szélén van.
Az is lehet, hogy egy végtelenített film volt.
Azóta nem nézem....

anna schwelung   2011. január 13.

..kb.olyan, mint Tunéziában a turistacsalogató szöveg szerint barlanglakásokban élő "matmata nénik", akik ezeréves módszerre mozsarakban őrlik a látogatóknak a búzát nagy buzgalommal....csak ott a bibi, hogy miután csoportunk kivonult a bázisról én még barangoltam a fölötte lévő dombokon...majd egyszer azt láttam, hogy a hideg kövön heverésző néne felkapja a mobiltelefonját, kis idővel később már ismét nagy buzgalommal őrölt...ugyanis a dombról láttam, hogy bekanyarodik a területre az újabb turistabusz...no erről kapott értesítést...a szolgálat után gondolom farmerszerelésbe öltözve kocsiba ült és hazament.

tacsifoto   2011. január 13.

Van egy remek könyvem: Richard Katz: Röptében a világ körül. Isteni humora van az újságírónak. Írja, hogy Indiában egy remetét akart felkeresni, aki 40 év óta egy nagy fa odújában élt. Mikor odaért, csak egy angolul írt, a fára kitűzött cédulát talált: Moziba mentem, rögtön jövök.