_

Feltöltés a Windows Vista Fotótárából

Az XP-hez hasonlóan a Vistában is lehetséges több kép feltöltése az operációs rendszer beépített eszköze segítségével. Vista alatt ehhez nem az Intézőt, hanem a Fotótárat kell használni. A Vistából nincs ugyan Közzététel varázsló, de szerencsére a Fotótár is rendelkezik ehhez hasonló funkcióval, ez pedig a "Papírképek rendelése".

Telepítés

A Fotótár feltöltésre való használatához először módosítanod kell a géped beállításait. Ezt egy registry fájl letöltésével és installálásával tudod legegyszerűbben megtenni. A fájlt innét tudod letölteni.

A letöltés ablakban Internet Explorer alatt a "Futtatás" gombot nyomd meg, amely a letöltés után rögtön le is futtatja a telepítést. A telepítés során egy kérdésre kell igenlő választ adnod, és meg is vagy.

Töltsd le a .reg fájlt

Feltöltés Fotótárból

A feltöltéshez elsőként nyisd ki a "Sajátgép"-et és ott keresd meg a mappát, amelyből fel szeretnél tölteni képeket az Indafotóra.

A bal oldali sávban a "Fájl- és mappaműveletek" pont alatt található meg a varázsló indítására szolgáló "A fájl közzététele a weben" pont. Erre kattintva indíthatod el a varázslót.

A feltöltéshez a Fotótárban ki kell jelölnöd a feltöltendő képeket, majd a "Nyomtatás" menü "Fotókidolgozás megrendelése" menüpontra kattintva választhatod ki az IndaFotót.

Az IndaFotó kiválasztása után, amennyiben a rendszer nem tud azonosítani, be kell jelentkezned az Indapassoddal.

A következő lépésben választhatod ki, hogy a képeket melyik albumba szeretnéd elhelyezni és milyen licenc szintet határozol meg nekik.

Az album kiválasztása, vagy új album létrehozása után megkezdődik a feltöltés.

A sikeres feltöltésről a varázsló záró képernyője tájékoztat: a "Befejezés" gombbal becsukhatod az ablakot. A képeid felkerültek az IndaFotóra.

A sikeres feltöltés után a Nyomtatás menü alatt közvetlenül kiválaszthatod az IndaFotót.

Töltsd le a .reg fájlt