_
Hummer H2

Hummer H2

S.Szabi

S.Szabi képei

  • 2010. márc. 04.
  • 2669
  • 0
  • 19
Kicsi volt rá a kerékbilincs, így csak 2 matricát kapott az ablakra.. :D
Gyártó: Sony DSC-S730
Fókusztáv: 8.1mm
Rekesz: f/3.0
Zársebesség: 1/80
ISO: 100
Készült: 2010. márc. 04. 15:32
Kevesebb
Több

S.Szabi   2010. március 04.

bár nem is értem minek rakták volna rá, megáll ien sz/r helyen, de nemgáz maradjon még 1 napig ott ?

Déév   2010. március 04.

"szar helyen állsz köcsög...de ott maradsz rohadjálmeg!!!"

:D

S.Szabi   2010. március 04.

látom rakják fel rá.. vagy 10közteres állt ott.. már mondom magamba na ha ezt felrakják rá megvárom a tulajt, nézett vidi lenne jutubon ahogy elindul kerék bilincsel az meg lejön róla.. xD
aztán észrevették hogy nem fogja meg a "bilincs" simán lejön róla.. levették azt elmentek.. XD

Balee   2010. március 04.

Hölgyeim és Uraim, ííííme a Parkolás Istene!
Fel kéne borítani és ráírni, hogy hülye sárgák! :)

Am. semmi bajom a sárgákkal, mielőtt valaki kiabál, hogy "Rasszista!" :)

City of Troy   2010. március 04.

Szivesen vennék egy rohadtnagy teherautót, amivel rendre csak törném az összes szabálytalanul parkoló tetves verdáit, hogy onnan már lehessen is vinni a roncstelepre... :)

S.Szabi   2010. március 04.

túl nagy ne legyen mert nem mehetsz vele be ide Roosevelt térhez.. vagy szabálytalankodsz te is.. :DDD

spotter   2010. március 04.

És ha nem magyar rendszámú, akkor a matricákkal is fölöslegesen hülyéskedtek a közterületes bácsik...

Makakk0   2010. március 05.

Attól még hogy van valakinek egy baszott nagy kocsija, nem ő az überfaszagyerek aki mindent megtehet :P
Még egy ilyen pokolra jut...

makkörlö   2010. március 08.

az ilyen és ehhez hasonlo parkolások oka a hatoság gyengesége. Ha a hatoság tehetetlen, akkor parkoljon mindeki ahogy akar. Ezen nincs mit höbörögni, a gazdagok kiröhögik a rendet, és kifizetik a büntetést.
Csakis a nyugai fejlett államok szisztémája müködik: aki tilosban oarkol azonnal elviszik. Akkor a dusgazdag is meggondolja, hiszen nem tud elmenni a kocsijval amiben esetleg fontos dolgai is lehetnek. Ezzel nem a parkolási dijat veszitheti, hanem fontos tárgyalásrol késhet le vagy nem tud idöben megjelenni stb...
Akinek a kocsiját csak egyszer is elviszik- többet nem parkol tilosban. A parkolási büntetésekböl igazán futná több jobb (alkalmas) towing (elvontato) jármüre,

Amig csak a hamburgert meg az amerikai filmeket veszitek át, innen , mérgelödjetek a tilosban parkolok miatt

Gabi13   2012. december 03.

Azon tűnődöm,hogy mi fájhat nektek jobban?!? Az,hogy rájöttetek miszerint a félresiklott tyúkszatyros életetekben nem vittétek semmire ,és csupán a rosszmájú irigykedés nyújt vigaszt a kudarcotokra ,vagy az,hogy csak távolról csodálhatjátok azoknak az életét és a játékszereiket akiket a buszmegállóból fogvacogva irigyeltek. Fogadd el a sorsod prolikám amint az a balfasz apád,és görcs anyád tette ott fent a nyolcadikon és pusztulj be a tescoba mert lement a gyíkhús ára.

Balee   2012. december 05.

Gabi13 te miről beszélsz? :) Ennek mi köze ahhoz, hogy attól még tilos ott parkolni?

S.Szabi   2012. december 05.

csak leírta a saját életének a történetét :D

City of Troy   2012. december 05.

Gabi13 neked mi bajod velünk? csak nem tied ez a sárga sz.r?
én is nagy kocsival járok,de a szabályokat betartom és nem vagyok bunkó senkivel. de ha gondolod a "szaros életemből" kilépek, megveszem a sz.r sárga dobozt és eladom kilóra ukrajnába, konzervdoboznak, és megkérdezlek, hogy most milyen az életed?

Gabi13   2012. december 07.

Igyekszem sorrendben válaszolni a felvetett méltatlankodásotokra,majd visszafordítom a tekintetem a Ti eszeveszett érdekes témátokról az Én dimenziómba . Ez ingyen lesz és javaslom fontoljátok meg mert többet nem segítek.

Bal.... Bizonyára értelmes srác vagy és talán lehetek figyelemre méltó tulajdonságaid de tudod Balee, az idős trottyok szoktak unalomból,rossz májúságból és még ki tudja mi okból mások dolgaival foglalkozni. Bizonyára Te is ismersz ilyen megkeseredett embereket akik téged találnak meg felesleges szarságokkal. Ne tartozz közéjük és ne buzdíts senkit felelősségtelen tettekre mert sok ostoba lény is rátalálhat a neten és még véletlenül valamelyik meg is teszi. De ha hivatalból van ellen érzésed a tilosban parkolókkal ,abban az esetben lépj fel velük szemben ah éppen dolgozol és ne görcsölj rajta még otthon is. Szerinted nem tök mindegy ,hogy hol áll meg a H2. Maradj laza és élvezd az életet.

S.Sza.... H a valamihez hozzászólsz előtte tájékozódj a témában javaslom. Nem kívánlak tanítani mert remélem megtették már korábban ezt avatottabb személyek (bár ne kellő alapossággal ) de ügyelj a sokat emlegetett helyes írásra mert annak az ismerete nélkül komolytalanná válik minden szavad. Az említett autó súlyát is alaposan elbruttóztad ,és sajna ráfér a kerék bilincs is könnyedén . Nem szeretnék pszichés gátakat építeni benned ,de az Én életem modelljét csak számodra eltúlzott filmekben láthatod viszont és e mögött nincsenek maffioid elemek "

Gabi13   2012. december 07.

-- City of.. vagy ,hogy az anyádba hívod magad. Mit írtál annak se füle se farka! Nem haragszom rád mert ezeket a szavakat lásd be , valóban fájdalom szüli. Tudod engem nem a számotokra néha látható játékaim helyeznek piedesztálra és nem abból az elgondolásból járok lakom élek kirívó dolgok között,hogy ezzel váltsak ki figyelmet ,SŐT, hanem szerencsére megtehetem ,hogy megóvjam a családomat és ön magam ha ne adja Isten szerencsétlenség lépne be közúton, vízen vagy akár nyereség vágyból. A szavaidat sem értem,de nem is kívánom megérteni ,bár annak örülök,hogy nem vagy bunkó senkivel. Az ukrán hasonlatod nádjából érzékelteti azt,hogy alaposan el vagy még tévedve a világban és kérlek a Te érdekedben ,hogy produktumként ne értékelhetetlen és tévútra vezető dolgokat tarts előtérben mert ez nem a Te pályád. Seneca tette fel a kérdést Nérónak,hogy szerinte melyik fontosabb: a pénz vagy a fegyver? Szerinted, City of Troy ? Az akkor még zöld fülű Néró a fegyvert látta erősebbnek,a hatalom eszközének. Bár később megtanulta ,hogy ameddig érték lesz a pénze a széltől is megóvja hadsereg.
Zárásként és utoljára megosztom veletek a kis fejetekben bujkáló gondolatot. Ez az autó nem az enyém de a fiam aki feltehetőleg veletek egykorú lehet bizony kapott tőlem és bár meglepő lehet Én is letörném a derekát ha meglátnám ,hogy kiprivatizálja a várost saját parkolónak. Gyerekek, közeledik a karácsony és néhány kemény év itt ránk ebben at országban. Ha valamilyen okból itthon maradtok és ne

Gabi13   2012. december 07.

nem próbáltok másutt szerencsét akkor lássátok be ,hogy nem az acsarkodás hanem sokkal inkább a tolerancia és az összetartás ami igazi érték ebben az ősi erőt bíró hazánkban. Szép Ünnepeket és sok sikert. :-)