_
Lamborghini Gallardo Superleggera
  • 2009. szept. 30.
  • 496
  • 7
  • 6
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Dear Bader,
Thank you very much and your brother as well, that you have allowed me taking pictures of your beautiful Lamborghini Gallardo Superleggera. It was a pleasure meeting you and having a drink with you. I hope you like this picture. Just click on this link http://indafoto.hu/tag/penge_verd%C3%A1k and you will find all the pictures about spotted cars what me and my friends have taken.
Gyártó: Samsung NV11
Fókusztáv: 7.8mm
Rekesz: f/4.8
Zársebesség: 8.000 s
ISO: 80
Készült: 2009. szept. 27. 20:47
Kevesebb
Több

mufracsek   2009. szeptember 30.

Bader? Az a Bader, akit itt mindenki "ismer"? Vagy csak véletlen név-egybeesés? Amúgy jó levelet írtál. Reméljük elolvassa akinek címezted!
Jah, és a kép is nagyon jó! Irigyellek, a jó fények miatt! Ha továbbra is ilyen minőségű esti képeket csinálsz, elkezdhetünk reszketni :)

spotter   2009. szeptember 30.

Mufra! Nem, ő nem a "mi" Baderünk. Lehet, hogy olvassa, mert ma, ahogy megígértem neki, átküldtem a linket SMS-ben 2 órája.
Egyébként csak egy ásványvizet ittam velük és csak pár mondatot beszélgettünk "az élet nagy dolgairól" és nagyon kedvesek, közvetlenek voltak. Még az autó ajtaját is kinyitotta egy kép erejéig.
Kicsi kilógtam közüllök a turista öltözködésemmel, és a hónom alatt hurcolt dobozzal (ami állványként szolgált ennél a képnél is).
Csak azért lett ilyen jó ez a kép, mert jó a gépem :)
Az elmúlt két napban semmi komolyat nem láttam sajnos, de ma is azért körülnézek.

Babszi   2009. október 06.

Ez nagyon komoly foto!
Gratulalok!
Udv Marbellarol!
Sanyi es Babszi

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban