_
Glen Coe
  • 2013. dec. 30.
  • 465
  • 39
  • 13
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Fujifilm FinePix S9600
Fókusztáv: 6.2mm
Rekesz: f/2.8
Zársebesség: 1/240
ISO: 80
Készült: 2010. szept. 12. 12:22
Kevesebb
Több

anna schwelung   2014. január 13.

Lányom augusztus elején szép időt kifogva két hétig járta az ország nevezetesebb városait az edinburgh-i fesztivál kapcsán. Nagyon irigyeltem Őt!

Rolling   2014. január 17.

Egyik legszebb országban fotózhatsz.Különleges sok szempontból.Remek a fotód.

rxkodiak   2014. január 17.

Köszönöm nektek. Anna, a megoldás, hogy te is kijössz és akkor nem kell irigykedni. Az a baj a turista utakkal, hogy mindent megnézel, de igazán semmire nincs időd. Megnézheted a híres épületeket, vagy a nevezetes tájakat, mint például a képen látható. Van rá jó esetben néhány órád. Ez a kis folyó például messze bent van a Glen Coe belsejében. Ide, aki rövid időre jön, nem megy be. Nekem ennyi az előnyöm. Bármelyik napszakban, évszakban odamehetek és bármennyi alkalommal. Ott tölthetek órákat, hogy megvárjam a legjobb fényeket. A képeimet pedig nektek szánom, hogy lássátok milyen csodákkal van tele ez az ország. Rolling köszönöm. Valóban az egyik legszebb ország. Minél régebben vagyok itt, annál jobban szeretem. (10 éve UK, ebből 5 év Skócia)

anna schwelung   2014. január 18.

Köszi a részletes ismertetést! Nekem már Soroksár is külföldnek számít amióta "váltság" van :-(

rxkodiak   2014. január 19.

Hidd el nem jókedvemből jöttem ki, viszont már nem igazán lenne jó kedvem ha vissza kellene mennem.

Rolling   2014. január 26.

Mind2 -l egyetértek és átlátva a 2 ország adta lehetőségeket,sokan itt sem jó kedvünkből vagyunk.Elérkeztünk oda,amikor egy országról csupán fotókat,filmet láthatunk.Ezért a jó minőséget,lenyűgöző tájakat különösen értékeljük.Saját tapasztalatom is ,csoportos rohanások,kiszámított idő csak kattintgatásra való,nem fényképezésre.Az érdekes,pazar részletek távol esnek a buszok stb útvonalától.Fizikailag is bírni kell a sok felfedezést.Nálam,Skócia ,Új-Zéland ,Ausztrália ,Svájc,Erdély messze a legérdekesebb,legszebb tájak.Ahol fény,zöld,forrás,hegy és sokszínűség található,akár építészet terén is.Az értéket őrzik,ápolják.Sokáig adassék meg,hogy ott élhess ahol élhetőbb ,jobb mindennapok adatik.Fotózz sokat,mi várjuk.

rxkodiak   2014. január 27.

Köszönöm szépen Rolling. Magam nem is szívesen mennék ilyen turista utakra. Egyszer voltam részese és többet nem is vállalkozom rá. Már gondolkodtam rajta, hogy kellene szerveznem ilyen utakat kevesebb, de a részleteket jobban feltáró látnivalókkal. Olyan, hogy 10, vagy akárhány nap alatt végigrohanni Skócián, az borzasztó. Szerintem aki fotózni szeret annak élménydúsabb lenne például olyan, hogy 5 nap Fort William és a Ben Nevis. Olcsóbb, szinte fele a most kínált utaknak és jobban meg lehet ismerni az ország egy, egy tájegységét.Ez azonban csak álom, pedig gondolkodtam egy ilyen vállalkozáson.
Üdv:
Józsi

anna schwelung   2014. március 07.

Elnézhető, hogy nyomdahiba van a címben....de hol van a művésznő, Glenn Close?

Kedvencnek jelölték
Albumokban