_
Ez beázik :)
  • 2011. máj. 15.
  • 474
  • 11
  • 7
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
MAGYARORSZÁGON MINDENT LEHET?: (cikk egy filmforgatás utáni állapotról)
http://www.barlang.hu/pages/sajto/szelim.htm
Gyártó: Panasonic DMC-FZ18
Fókusztáv: 4.6mm
Rekesz: f/2.8
Zársebesség: 1/80
ISO: 1250
Készült: 2011. ápr. 27. 16:52
Kevesebb
Több

anna schwelung   2011. május 23.

sajnos mindent a média érekeinek kell alárendelni alamizsnáért....itt a bosszúság, a szenny takarításának a költsége jut a hátramaradottaknak:-((...én sportbarát vagyok és felháborít, hogy a tv-k kénye-kedve szerint időpontban kell a pl. kézilabdázni mondjuk délelőtt 11-kor, vagy esetleg este 8 órakor:-(

tosia   2011. május 24.

Anna ebben teljesen egyet értek Veled ! Olyan hatalma van, hogy értékeket lenullázni a nullákat meg felértékelni képes. Nem számít sem ember, sem érték :(( ........

Rózsi a rozsomák   2011. május 24.

Az, hogy egy mesterségesen kialakított helyszínt, termet, épületet kiadnak stáboknak forgatásra, az OK! De egy természeti képződményt, jelen esetben egy barlangot??? Nekem ez érthetetlen. Legutóbb a komáromi erődben láttam egy forgatás nyomait. Szétszórt papírok, zsákok stb. Valószínű, hogy ott is tűzvész utáni állapotot kellett teremteni, mert kormos falak között jártam-keltem. Miért nem írják bele abba a szerződésbe, hogy a bérlő igenis köteles az eredeti állapotot visszaállítani? Ennyire "olcsók" vagyunk? Legközelebb mondjuk Hollókőn festik át az ófaluban a házakat?

tosia   2011. május 24.

Sajnos az a gyakorlat és csak reménykedhetünk, hogy idővel ez megváltozik és megint megtanulunk, megtanítjuk becsülni az értékeinket!
És nagyon remélem, hogy nem leszünk még olcsóbbak ez által, hogy ennyire hagyjuk és megengedünk elpazarolni, tönkre tenni az értékeinket !

tacsifoto   2011. május 26.

Sopron is elég gyakran forgatási helyszín. Különösen kedvelt a belváros. Ilyenkor a feje tetején áll minden, itt is felszórják, bekoszolják stb. Napokra leáll a forgalom. Nem ér annyit az egész. Remélem okultak ezekből a példákból és nem hagyják tönkretenni a környezetünket. Nem véletlen, hogy a gazdag országok nem engedélyezik a filmezést máshol, csak elhagyott gyárakban, lepukkant épületekben stb.

Kedvencnek jelölték
Albumokban