Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj
szűrőprogramot
Somogyi Erzsébet
Somogyi Erzsébet 2016. szeptember 05.
Félig érett csipkebogyóról remek fotó!
Rolling
Rolling 2016. szeptember 05.
Korábbi fotózás,,lassan beérnek,lehet fogyasztani.Köszönöm.
Somogyi Erzsébet
Somogyi Erzsébet 2016. szeptember 05.
Bizony finom is az igazi csipkebogyó lekvár, csak nem kapni sehol.
Kihaltak a régi öregek, akik foglalkoztak vele.
Rolling
Rolling 2016. szeptember 05.
Tiszta helyen lehet szedni és elrakni.Régebben Pomázon bringáztam és megszárítva,teába fogyasztottam.
Somogyi Erzsébet
Somogyi Erzsébet 2016. szeptember 06.
Igen, régen itt egy ismerős néni zsákszámra szedte és elkészítette szinte konyhakészre, csak cukorral kellett felfőzni.
Tőle vettünk mi is nem egyszer.
Az előkészítése elég macerás.
Rolling
Rolling 2016. szeptember 08.
Igen,akár a birsalmasajt.Annál finomabb.
Somogyi Erzsébet
Somogyi Erzsébet 2016. szeptember 09.
A birsalmasajt készítésnem is annyira macerás.