_
Kep008

police1 képei

  • 2009. aug. 28.
  • 1363
  • 0
  • 8
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
2009. augusztus 28. 15:12. Debrecen főterén a Nagytemplom mellett tilosban. Ha jól tudom a KRESZ szerint fény és hangjelzés mellett állhatna csak ott szabályosan, így csak egy átlagos gépjármű...
Kevesebb
Több

eszemmm   2009. augusztus 29.

Naaa, ez erős, lehet h szolgálatban volt és nem akarta a villogással az egész környéket felb.ni. Egyébként meg nem zavar senkit. Inkább a seggfej gyökér dzsippesköcsögöket meg a szlovákrendzsámos adócsaló rohadékokat baszogassátok!

Gumigerinc   2009. augusztus 29.

Okés, hogy rendőr és nem jó helyen parkol. én is letámasztanám a verdát ide, ha csak ki-beugrok. ebben nincs semmi. bezzeg a külföldi rendszámos magyar honfitársak. ha pisilnie kell, megáll az autópálya közepén, mert usem büntetik meg. na én ezeket kapírgálnám meg drótkefével....

fantaboy69   2009. augusztus 29.

BÉNULJON LE AZ ANYJA, AKI LEFÉNYKÉPEZTE.
REMÉLEM, HOGY AMIKOR BASSZÁK ANYÁDAT, AKKOR IS KÉSŐN FOGNAK JÖNNI A RENDŐRÖK, MERT ÉPPEN SZABÁLYOSAN AKARNAK PARKOLNI.
AGYHALOTT GECI.

fantaboy69   2009. augusztus 29.

HA PEDIG MENNE RAJTA A KÉK MEG A SZIRÉNA, AKKOR AZ ILYEN FASSZOPÓK, MINT TE AZÉRT KÜLDENÉK EL A KÉPÉT, MERT HOGY MILYEN PAZARLÁS, HOGY FÖLÖSLEGESEN MEGY A FÉNY RAJTA.

AZT KÍVÁNOM, HOGY OLYAN LÁZAD LEGYEN, HOGY A GECI CSALÁDAT MELEGEN TARTSA.

kovacspistike   2009. augusztus 29.

A stílus maga az ember. fantaboy ez alapján egy hulladék.
Csak nem rendőr vagy?
A rendőr azért fog késve érkezni, mert munkaidőben szolgálati gépkocsival jár bevásárolni.

Egon12   2009. augusztus 31.

Ne bántsátok fantaboyt!!! Ő volt ott azzal a szolgálatigépjárművel. Gyónni ment a plebánoshoz. Az meg eltart egy darabig. Mégse reklámozhatja magát, hogy egy fél napig ott ugatérozzon a sziréna amíg elmondja azt a pár ezer miatyánkot. Mert hát bűne azé van neki bőven.
Mert ugye, amikor ott veri (a nyálát) valahol sunnyogva, hogy "ááááá... ez a cím se jó, mert nincs jatt benne, még várunk valami zsírosabbat"

police1   2009. augusztus 31.

A szabály, az szabály. A rend őreinek pedig élen járva kell példát mutatniuk a megtévedt állampolgároknak. Nem 90%-ban, hanem 100%-ban kell betartaniuk a szabályokat.
A szabályokat nem felülbírálniuk, hanem BETARTANIUK és betartatniuk kell.
Szabálysértést még a rendőrség sem követhet el.

Madison   2009. szeptember 12.

Fantaboy egy tahó a stílusa miatt, de azt senki sem tudja, hogy miért pont ott áll a rendőrautó - érdekes, hogy az még senkinek sem jutott eszébe, hogy talán a közelből kaptak hívást...