_
üres

pdave képei

  • 2010. okt. 26.
  • 1242
  • 0
  • 14

pdave   2010. október 26.

sotigabi: köszönöm, az ultranagylátószög miatt borulnak össze a fák
vlm: köszi!

puncika   2010. október 26.

a színek nem természetesek...bele lett nyúlva a képbe. számomra az a fotós aki úgy tölt fel, ahogy letölt a fényképezőről...a többi csak fotosop artista.

pdave   2010. október 26.

Becézett Női Nemiszerv: megértem az álláspontodat valahol, de a mai digitális világban el kell fogadnod, hogy a fotók nagyon nagy részébe belenyúlnak utólag, ki kevésbé, ki nagyon (mint pl. én is). Ez természetesen nem mentesíti a fotósokat (bár ez a jelző nálam a hivatásosokat jelenti) attól, hogy a kompozíció és egyéb dolgok hiányát digitális utómunkával helyettesítsék.
Persze nem kell hogy tetszen neked ez az irányzat, de ez van,
Egyébként eléggé rendesen bele lett nyúlva, mivel HDR, plusz, ahogy észre is vetted, a színekkel is játszadoztam egy kicsit :D

puncika   2010. október 28.

oké. a kép gyönyörű. de egy ilyen kép létrehozása nem igényel kiváló fotós képességeket, hanem érzéket a számítástechnikához. its a fact.
ez kb olyan, mint egy deep purpl zene összehasonlítva egy prodigyvel. sokaknak tetszik a prodigy, de zenei tudás nem kell hozzá, annal inkább számítástechnikai...
na ezért nem tudom értékelni ezt a gyönyörű semmit.
vlm.:ismerem a gépek beéllításait.

Rolling   2010. október 28.

Létezik olyan fotós oldal ahol csupán regisztrálnak és leszólnak személyeket,fotót,stb,,,Akik ezt teszik:se kép sem adat.Itt többnyire hobbi fotósok vannak és nem ebből élünk.Aki ebből él,az is használja.Tehát engedtessék meg ,mi kísérletezgessünk és használjuk a Ps-t és társait.
Eddig és ezután is az építő jellegű hozzászólásokra szorítkozzunk.Az idő pénz,tehát felesleges szócséplés.

pdave   2010. október 28.

szerintem ne vitázzatok egymással, úgysem fogtok soha egy nevezőre jutni ;)
én elfogadom azt is ha valakinek nem tetszik, meg azt is ha igen. ez van :)

puncika   2010. október 29.

jó. akkor mostantól mindenki csak szépet ír. így majd egy szebb, rózsaszín világban élünk mert nem fogunk tudni a rossz dolgokról, mindenki dícsér mindenkit és szertni figjuk egymást.
pdave: azt ugye tudod, hogy a hszólásom nem a te képednek szólt, hanem általánosságban írtam az összes így készült képre és igen tudom, hogy a világ ebbe az irányba tolódik...de bocs nekem ez nem tetszik. az esküvői fénykepeinkbe sem hagytam, hogy belenyúljon a fotósunk. minden olyan a képeken, amilyen a valóságban.

peti0061   2010. november 12.

Embörök, bocsi, hogy belevau, de; mondhat bárki, bármit, belnyúlás ide, vagy oda, ez a kép szép. Nekem tetszik, és punktum :)

Kandika   2011. január 19.

Keserű száj ízzel olvasom vitatkozásotok és az az eset jut eszembe amikor jónéhányan azon vitatkoztak,hogy melyik az igazi krumpli leves,.Szerintem mindegy,hogy babérleveles -tárkonyos-fokhagymás-,síma vagy cibrével-citrommal avagy ecettel savanyított lényeg ,hogy a külömböző ízekre legyünk nyitott