_
01 A varsányi Hagyományőrzők háza
  • 2018. szept. 26.
  • 902
  • 11
  • 5
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Panasonic DMC-FZ200
Fókusztáv: 4.5mm
Rekesz: f/2.8
Zársebesség: 1/640
ISO: 200
Készült: 2018. szept. 23. 14:55
Kevesebb
Több

anna schwelung   2018. október 19.

Fantasztikus, mennyit utazol, járod a természetet!.....hetvenkedsz :-)

olzsi   2018. október 20.

Nekem ez az élet sava-borsa. A legidősebb unokámhoz képest kispályás vagyok, ő világutazó, éppen a héten érkezett haza egy öt hónapos Észak-, Közép- és Dél-Amerikai túráról.

anna schwelung   2018. október 21.

Gratulálok!...és egyben kissé irigykedem is. ;)
Bár korom és nyelvtudásom hiányában mégsem irigykedem.
Van egy hetven feletti nagyon egyszerű tanító ismerősöm, aki a római olimpia óta minden európai olimpiára elment, de Rióba is. . Foci EB VB, mindenféle világverseny, ahol magyar érdekeltség van részt vesz. Volt olyan tavalyelőtt, hogy 32 országban járt. Hat év óta Austrália, Dél-Amerika, majd Japán és onnan csak egy ugrás Korea, szóval mindenfelé magyar és orosz nyelvismerettel....
Tavaly a Bahamákon leszállították egy kéthetes hajóút egyik állomásán, csövesnek nézték, izzadtságszaga mindig előbb jár, mint Ő. Szendvicsen él az országjárásokon, állomásokon alszik, 2 teszkós szatyorral utazik....extra figura. Itthon nincs labdajáték nélküle, az összes szakosztálytól tiszteletjegyet harcolt ki....ez az élet Babocsai néni :-D

olzsi   2018. október 22.

Az egyszerű tanító ismerősöd története egyszerűen lenyűgöző, bizonyíték arra, hogy az ember mindent elérhet, amit csak akar.
Az unokám konszolidáltabb körülményekhez szokott és nagyon jól beszél angolul. A mai fiatalok nagy segítsége az ilyen jellegű utazásokon a profi okostelefon, melynek segítségével minden információ megszerezhető és ezek alapján minden leszervezhető.

anna schwelung   2018. október 22.

Bizony, nagy könnyebbség ez a fiataloknak (és a magamfajta öregnek is, bár nem minden funkcióját ösmerem).
...és végezetül hozzáteszem, hogy öreg ismerősöm, sporttársam egyes egyedül járja a világot, sosem szervezett úton. Fia szerzi be neten a repülőjegyeket, a többi a világvándor dolga.

Kedvencnek jelölték
Albumokban