_
Őszi gombacsoport variációk VI.
  • 2012. nov. 04.
  • 241
  • 3
  • 6
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Panasonic DMC-FZ18
Fókusztáv: 4.6mm
Rekesz: f/2.8
Zársebesség: 1/40
ISO: 400
Készült: 2012. nov. 03. 10:56
Kevesebb
Több

Bányászlány   2012. november 09.

Elbűvölnek a csodás gomba fotóid. :-)) Micsoda szín és alak kavalkád, hiába a természet nagy kreátor.

olzsi   2012. november 09.

Igen, így van. Nagy szenvedélyem a gombázás és kedvelem az olyan gombaszezonokat, mint az idei is, amikor is nincs tömegesen gomba és ezért kevés a gombázó, nem rondítják, tarolják le a kocagombázók a terepet. Sajnos igazán jó gombás fotóm még nem született, de igyekszem és ebben segít a biztatásod.
Üdv.: olzsi

Bányászlány   2012. november 09.

Éppen ma délelött egy meglehetősen hosszú, kimerítő műsor volt az MR1-en a gombákról, a gombászásról, annak minden pozitív, kellemes és természetesen a veszélyeket is magában rejtő gazdag világáról. Érdekes módon kiemelték, hogy az idei év igen kedvezett a gombáknak és ezért igen nagyszámban találhatóak a gombakrdvelők legnagyobb örömére....és igen a fenntemlített kocagombázók, nem csak tarolnak, hanem önön életükkel is rendesen játszadoznak olykor, de erről Te, mint profi gombász bizonyára többet tudsz nálam s azt, hogyprofi módon értesz a gombákhoz, mi sem bizonyítja jobban, hogy itt és most vígan cseverészhetünk....:-)))

olzsi   2012. november 11.

Hát bizony elég régen kezdtem és igen emlékezetes az első gombázásom: 1969 augusztus elején jöttünk vissza a nászutunkról (jelentem, azóta is együtt vagyunk és JÓL!!!) és még maradt pár nap a szabadságból. Az apósom szólt, hogy van-e kedvem gombázni és volt. Elsőre kiderült, hogy valamilyen érzékem van a gombászáshoz, mert nem várt helyekről szedtem rekord mennyiséget. Azóta igazi szenvedélyem a gombázás.

Bányászlány   2012. november 11.

Köszönet a beszámolóért, kívánok még sok-sok ideális, gombászó őszidőt. :-))

olzsi   2012. november 12.

Köszönöm a jó kívánságot és ígérem, hogy élek vele.

Kedvencnek jelölték
Albumokban