_
Ferrari 599 GTB
  • 2009. nov. 19.
  • 688
  • 2
  • 17
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Senkinek nincs képe a tegnapi balesetes Ferrariról?

matt-hew   2009. november 19.

jaja énis csak osztálytársamtól hallottam mert látta :S pedig az ablakból is láttam :D csak túl messze volt (látom az egész hidat) érdekelne engemis!

mufracsek   2009. november 19.

Tegnapi balesetes Ferrari? Újabb áldozat? Engem Iron hívott, hogy egy 512TR van az Árpád hídon, de ő azt mondta, hogy az nem sérült, csak mögötte van 2 összetört autó.

nmb   2009. november 19.

A "Ferrari látszólag megúszta". Ezt írják itt: http://www.stop.hu/articles/article.php?id=567655
De akkor miért tömegkarambol???

S.Szabi   2009. november 19.

ma ez volt a téma pár percig a NeoFM-en ezerőcsibe.. winkler is látta, ő azt mondta hogy akik előtte voltak azok baleseteztek.. a ferka megúszta.. :)

nmb   2009. november 19.

Neo FM és Klassz! Szerintem sokan gyűlölik őket! ÉN IS! Jó volt reggel hallani, hogy mindenki csak negatív üzeneteket ír nekik. Sokszázezer ember napját rontották el...

Robi RS   2009. november 19.

A két rádiónak egyszerűen lejárt a szerződése a hullámhosszra nem? Nem vágom miért fikázzák őket. Vagy van valami más is amiről nem tudok?

matt-hew   2009. november 19.

Egyszerűen azt amit a Sláger adott más nem tudja produkálni ennyi és ezzel van a baj... és sztem még azok a politikusok és ORTT-sek is minden reggel Slágert hallgattak csak nemmerik bevallani! és reggel télleg nagyon szar volt az a NEO vagymiarák :S...

S.Szabi   2009. november 19.

épp ez a baj.. alapból úgy álltok hozzá hogy szar.. és ha még jó akkor is elkönyvelitek szarnak..
sztem igenis jó, én egész nap azt hallgattam, slágert meg danubiuszt 1óránál tovább még nem hallgattam..

nmb   2009. november 19.

Robi! A komcsit megint alkottak... A legjobb ajánlatot nem a két új rádió tette! Ezekkel csak veszített mindenki! Remélem hamar összeomlanak a nyomás alatt!

Robi RS   2009. november 19.

Én Slágert nem hallgattam, Danubiust néha. Debreceni adót hallgatok reggelente, kocsiban pedig Rádió 1-et. Ezért nem izgat különösebben.

Robi RS   2009. november 19.

De az érintett hallgatókkal együtt érzek:D:D

steeve   2009. november 19.

Szerintem nem szabad haragudni az új adókra. Ez olyan mint amikor kirúgnak valakit és felvesznek egy új embert a helyére. Ez az új ember nem tehet arról, hogy az előzőt kirúgták...
Amúgy nem szerettem a Slágert, viszont a Bumerángot mindíg meghallgattam. (Kint is volt a piros szalag)Szerintem nagyon jó. Danubius-t meg soha nem hallgattam.

nmb   2009. november 19.

A "nagyok" a bevételükből (kb) 15%-ot , míg az újak 50%-ot ajánlottak fel....de mennyi a bevétel??? Gondolhatjátok, hogy nagy a különbség.

mufracsek   2009. november 20.

Ez a "forum" eddig olyan szepen megvolt komolyabb vitak, veszekedesek nelkul, egy olyan nyugalom szigete erzes van itt. Ne hozzuk be ide a politikat, es ne kezdjunk el komcsizni, mert indulatokat szul, es ezeknek sosem jo a veguk.
Mi itt az autokert rajongunk, ez a kozos bennunk, kialakultak barati tarsasagok, ne ronditsunk bele a politikaval. Szerintem. Koszonom!!

csoki   2009. november 20.

szerintem meg mindkét rádió úgy ahogy volt egy nagy kalap szart ért... engem rohadtul nem érdekel mi lesz a sorsuk, meg hogy milyen lesz a másik kettő.. slágeren egyedül a bumeráng volt értékelhető, de zeneileg csak annyit tudok mondani mindkettőre, hogy FOS! még jó hogy van internet a világon és nem kell se tv-t nézni se rádiót hallgatni.. (illetve azért netrádiót lehet)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban