_
lépcsőházi részlet
  • 2015. dec. 09.
  • 449
  • 24
  • 11
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: FUJIFILM FinePix S2980
Fókusztáv: 5mm
Rekesz: f/3.1
Zársebesség: 1/7
ISO: 400
Készült: 2015. okt. 17. 12:55
Kevesebb
Több

irenne56   2015. december 09.

Egyszer én is beszeretnék jutni MTA Székházába! :-) A 70-es években a párom barátja a MTA könyvtárában könyvkötőként évekig dolgozott. Anno többször meglátogattuk a munkahelyén, akkor fel sem fogtam, hogy milyen csodás és muzeális épületben járok, ma meg sóvárgok, hogy bejuthassak egy szervezett épületsétára! :-)

nevetnijo   2015. december 14.

irenne, ezzel én is így vagyok. Régebben én se figyeltem fel ezekre a csodálatos épületekre, nem fotóztam, amit most bánok is. De hát idősebb fejjel szerettem meg a fotózást és a régi épületeket.
Szerencsés vagyok, hogy könyvtárban dolgozom, és így más könyvtárakba is eljutok, nem kell érte fizetnem. Ez az október 17-e is egy ilyen nap volt. Könyvtárunk vezetősége úgy döntött, hogy szakmai napot tartunk, és más könyvtárakat látogatunk meg, nem kellett bejönni dolgoznunk. Így tudtunk elmenni az Országos Pedagógiai Könyvtárba, a Magyar Tudományos Akadémia Könyvtárába és a Közép-Európai Egyetem Könyvtárába (CEU). A CEU fotókat még nem raktam fel, lehet a héten feltöltöm.

irenne56   2015. december 28.

Nevetnijó, szerencsésnek mondhatod magadat! :-) Én a neten résen tartom a szememet, reménykedem, egyszer csak bejutok egyszer egy könyvtári épületsétára! :-)

nevetnijo   2015. december 30.

boszildi, irenne, én is szerencsésnek érzem magam. :))) Jó, hogy tartunk ilyen szakmai napokat. :)

boszildi   2015. december 30.

Huszonéves koromban könyvtáros szerettem volna lenni, aztán máshogy alakult. Ez a szép emlék jutott eszembe..:)

nevetnijo   2016. január 02.

Örülök, ha szép emlékek jutnak eszedbe. boszildi, már ezért is érdemes fotózni. Én sosem akartam könyvtáros lenni, az élet hozta így. Miután 20 év után megszűnt a régi munkahelyem, munkanélküli lettem. 1997-ben kezdte könyvtárunk, Országos Idegennyelvű Könyvtár, a számítógépes feldolgozást, ekkor vettek fel, mint adatrögzítőt. Utána elvégeztem az informatikus-könyvtári szakot az ELTE-n, így lett belőlem könyvtáros!!!! :))))

boszildi   2016. január 03.

Ügyes voltál, tudtál váltani, gratulálok.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban