_
székelyföldi sajt
  • 2014. szept. 14.
  • 336
  • 15
  • 7
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Nikon E3700
Fókusztáv: 5.7mm
Rekesz: f/2.8
Zársebesség: 1/60
ISO: 50
Készült: 2014. szept. 12. 10:38
Kevesebb
Több

kerdohil   2014. szeptember 14.

Biztosan finomabb, mint amit a nálunk a boltokban árulnak !

nevetnijo   2014. szeptember 15.

volt kitéve kóstoló, nagyon finom volt :)))) Itt Pesten, a Hegedűs Gyula utcában pedig boltjuk van. Nem is tudtam, majd elmegyek körülnézni...

kerdohil   2014. szeptember 16.

Biztosan készítesz róla pár fotót, és így virtuálisan megtudom kóstolni.
A télen mikor kint jártunk, akkor volt alkalmam megkóstolni őket!
Nagyon finomak voltak !

iiilona   2014. szeptember 22.

Bátran ajánlóm nagyon finom. És átszámítottam, nem adják drágában nálatok, itt is ennyi az ára, lejben. Majd ha lesz friss sajt, vásárolj, sós vízben kiáztatod az oltóanyagot, kirakod egy törlőkendőre, megnyomkodod. Ledarálod, sózod, összegyúrod. A legfinomabb túrót kapod. Biztos árulnak juhtúrót is az üzletben, de az amit te készítesz, meglátod. Egy finom rakott túros puliszka amit a sütőben összerotyogtatsz, így magára is nagyon finom. De lehet hozzáadni egy sonkás, szalonnás tojásrántottát. Garantálom, nagyon finomat esztek. De lehet egyszerűen, vacsira, finom retekkel, zöld hagymával fogyasztani. Én ilyenkor több kilót is vásárolok, elkészítem, felcsavarom fóliába, és lefagyasztom.
Ha vásárolsz és elakadsz, szívesen kisegítelek...:)

iiilona   2014. szeptember 22.

:)...elfelejtettem, hogy savanyú káposztával tálalni, mennyei, ha nincs az ubi is megteszi.

nevetnijo   2014. szeptember 23.

iiilona, köszönöm a tippeket :) már csorog is a nyálam :)))

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban