_
homlokzaton kotta
  • 2013. okt. 09.
  • 666
  • 10
  • 9
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Folyondártól nem nagyon látszik, de kotta olvasható a ház homlokzatán, alatta pedig muzsikáló puttók vannak. Leírás a házról és egy fotó itt http://www.mszp8.hu/modules.php?name=Reviews&rop=showc...
Gyártó: Nikon E3700
Fókusztáv: 7.3mm
Rekesz: f/5.3
Zársebesség: 1/140
ISO: 50
Készült: 2013. okt. 06. 13:27
Kevesebb
Több

anna schwelung   2013. október 09.

Én bizony nem szeretném, ha ilyenek lógicálnának állandóan az ablakom előtt vagy éppen a falon.

nevetnijo   2013. október 09.

anna, én sem szeretném. Elnézve a házat nem igen gondozzák, bár a kapuja úgy látom mintha fel lenne újítva. aládúcolva fotómnál látható :)

Rolling   2013. október 09.

A vadszőlővel befutott házfal nagyon szép.Ez,kissé leharcolt.A kottákról nagyszerű infót külön köszönöm.
Minden háznak megvan a története,egyik-másik egész egyedi.Feltétlenül megnézem közelebbről is.

nevetnijo   2013. október 09.

Szeretek utána olvasni, kicsit nyomozni a házak története után, nagyon érdekelnek. Annyi mindent mesélnek nekünk ezek a régi falak, épületek. Csak észre kell venni őket, hallgatni meséjüket :)))

Puffancs   2013. október 14.

Nekem ilyen "lógicál" 2 ablakom előtt :-) pontosabban ereje teljében lévő vadszőlő virul az udvaron, befutva két tűzfalat és a ház falát is. A konyhaablakot néha "ki kell vágni" a zöldből, hogy fény is jöjjön be. Én imádom - nyaranta tücsökzenére alszom el a város közepén. Rengeteg madár fészkel benne, cinke, fekete rigó és egy számomra ismeretlen típusú is, talán zöldike :-)

iiilona   2013. október 14.

Nagy hangulata van. Köszi a linket. Nekem is beindul a fantáziám, mikor ilyen régi házakat látok.

nevetnijo   2013. október 15.

Puffancs, nem tudom milyen lehetne ilyen "lógicával" együtt élni, nálunk nincs. Gondolom ha szép gondozott, és még madárcsicsergés és tücsökzene is van, az csak jó lehet. Jobb zene, mint nálunk az állandó autóberregés :) Viszont ha ilyen száraz, gondozatlan mint a fotón, akkor nem szeretném ha az ablakom előtt kókadozna :(

nevetnijo   2013. október 15.

iiilona, szívesen osztom meg az információkat, amit találok :) és köszönöm a látogatásodat :)))

anna schwelung   2013. október 17.

Puffancs: Juuuj! Ne is mondd! Sok évvel ezelőtt még szúnyogháló nem volt ablakainkon, a városszéli panelház első emeleti lakásában tücsökciripelést hallottam. Két napig keresgéltük, mivel a kis huncut azonnal abbahagyta a zenét, ha lépéseket hallott. Míg végül egy száraz virág dekorációban megleltük és szépen kipenderítettük!
Nyaranta minél melegebb van, annál hangosabb zenét csapnak, így én is tücsökzenére és vonatfüttyre alszom el nyaranta.....de inkább nézem a vadszőlőt kintről az ablakod alatt, mint a sajátomon. :-))

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban