_
korlátdíszek
  • 2013. ápr. 25.
  • 461
  • 18
  • 8
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

Krémusz   2013. április 26.

Nagyon szép sorozatot készítettél újra. Nagyon tetszik, ahogy a régmúlt idők díszes épületrészeit bemutatod. Amíg nézegetem a képeiden ezeket a míves részleteket az jut eszembe, hogy remélem, nem csak a képeiden maradnak fenn...

nevetnijo   2013. április 26.

Krémusz köszönöm értékelő soraidat. Imádom ezeket a régi épületeket, megszállottja lettem :))) Mindig figyelő állásban vagyok, hol marad nyitva a kapu, hogy tudok bejutni a házakba. Mint pl. ennél a csodánál is! Éppen hazafele tartottam és tárva-nyitva volt a kapu. Több se kellett, már bent is voltam :))))) Szerencsére egyre többen ismerik fel a régmúlt értékeit. Egyre több házat tataroznak, felújítanak. Így remélem, még nagyon sokáig tudunk gyönyörködni ezekben a csodákban :)))

balmár   2013. április 26.

Nagyon szép részlet, nagyon jó szerkesztéssel!!!

Krémusz   2013. április 26.

Nagyon tisztelem a jó értelembe vett "megszállottságodat". Örülök, hogy ekkora figyelmet szentelsz és irányítasz ezekre a régi értékekre, ha nem dokumentálnád én soha nem találkoznék velük. ♥ :)

nevetnijo   2013. április 26.

Örülök ha megmutathatom Nektek ezeket a kincseket. Az meg hab a tortán, hogy Ti is értékelitek ezt. Többek között ezért is szeretem az indát, mert itt annyi mindent lehet tanulni. Na és nem utolsó sorban, nagyszerű fotókat lehet nézegetni :))))

irenne56   2013. április 27.

Jól tetted, hogy beosontál ebbe a szép épületbe! Már sejtem, hogy ez a Baross utca 3. lehet! :)) Értékes felvételeket készítettél! :)) Jó látni, hogy vigyáznak ennek a háznak a lakói a ház értékeire, igazán jó állapotnak örvendenek a falak, a kövezet, a kerengő, a korlátok stb. :))

nevetnijo   2013. április 28.

Nyitott kaput látok már be is mentem :) Olyan jó érzés fog el, ha egy ilyen szép, régi házat felfedezhetek. Valóban meglepően jó állapotban van, bár egy két helyen málladozik a vakolat :(

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban