_
savmaratott üveg
  • 2012. jún. 22.
  • 460
  • 10
  • 8
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Nikon E3700
Fókusztáv: 5.4mm
Rekesz: f/2.8
Zársebesség: 1/60
ISO: 63
Készült: 2012. jún. 22. 10:27
Kevesebb
Több

Bányászlány   2012. június 26.

Nagyon szép, csodálom, hogy még ilyen éppségben megmaradt s a réz fogédzkodót sem lopták el, mint, ahogy a mi szép lépcsőzázunkból egy éjszaka alatt leszerelték az egész korlátot mind az öt emeleten...most fakorlát helyettesíti...:-((

nevetnijo   2012. június 26.

borzasztó és bosszantó, hogy pár ezer forintért, vagy valakinek a saját házába kellett, ilyet csinálnak :( ebben a házban szerencsére még megvannak, sőt még az emeleti ajtókon is :)))

siva45   2012. június 26.

Ez - mint valamennyi kép - csodálatos felvétel, köszönöm, hogy feltöltötted őket. Rengeted ilyennek van még hely az immár közös gyűjteményünkben, kedves nevetnijo...! Az újabb és újabb képek reményében üdvözöllek, szeretettel: siva

nevetnijo   2012. június 27.

siva45, örömmel gyarapítom gyűjteményed, ill. gyűjteményünket, mert már valóban az enyémnek is érzem :)))

Canutillo   2013. március 26.

Megkérdezhetem hol van ez a szép savmaratott üveg?

nevetnijo   2013. március 26.

Canutillo, sajnos a pontos utcát már nem tudom Neked megmondani. Budapest V. kerületében található. Váci utca (Fővám térről kezdődően) és környező utcák egészen az Irányi utcáig, ennyire tudom behatárolni. Itt dolgozom a Molnár utcában, és munkába menet, hazafele, vagy ebédidőben szoktam itt fényképezgetni :)))

Canutillo   2013. március 27.

Köszönöm! Akkor utána kell nézzek a felmérésünkben, mert azt a területet pont én csináltam...csak a fotóanyag nincs nálam, és már rég volt. Még a diaképek idejében...mintha a Duna utcában lett volna...ezt a technikát többtónusú savazásnak hívjuk...az ólomüveget/ólomüvegezést pedig szakszerűen ólombetétes üvegnek vagy ólmozott üvegnek kellene hívni, de sajnos annak szakképesítést nem szerzett művelői helytelenül terjesztették el, s ma már ez él a köztudatban...remélem, segítettem evvel én is nektek, akik nyitottak vagytok a szépre, és akiknek köszönhetően erre a sok szép díszüvegre mások is rátalálhatnak itt a neten!

nevetnijo   2013. március 27.

Köszönöm a kiegészítést, mindig tanul az ember. Valóban nem értek az üvegek technikájához, melyiket hogy hívják. Javítom is a címet :)))

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban