_
DSCN6506
  • 2012. jún. 06.
  • 1617
  • 13
  • 8
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Nikon COOLPIX L22
Fókusztáv: 6.7mm
Rekesz: f/3.1
Zársebesség: 1/4
ISO: 800
Készült: 2012. ápr. 14. 14:16
Kevesebb
Több

nevetnijo   2012. június 11.

elég egyformák ezek a régi pincék :) a bátyámmal gyerekkorunkban sokat jártunk a pincébe, tüzelőt hordtuk fel a harmadik emeltre, gyalog :))) egyik kályha szén, a másik fafűtéses volt :)

Bányászlány   2012. június 11.

Hihetetlen egybeesés, dettó a harmadikra, fát, szenet, sőt '56-ban a pinyóban voltunk néhány napig, mikor a Körteret lőtték. Persze mi gyerekek roppantul élvezzük. Most újra fordult a világ és ismét fával tüzelünk, így lényegesen gazdaságosabb és nem utolsó sorban hangulatosabb.

nevetnijo   2012. június 11.

'56 én nem emlékszem, mert akkor még csak két éves voltam, de édesapám sokat mesélt róla, és mi is lent voltunk a pincében :) sőt a nagy rohanásban, engem fent felejtettek a harmadikon, édesanyám kérdezte: és Éva hol van? mire édesapám: te jó Isten fent hagytam! rohanás vissza, szerencsére semmi bajom nem lett, ott nézelődtem a gangon :)))

Bányászlány   2012. június 11.

Jaj angyalkám, szinte magam elött látom az egészet...most jöjjek azzal, hogy velem is...nem, nem velem a Pipi babámmal történt meg ugyanez és szegény Apukámnak kellett vsszarohannia a hátsólépcsőn a harmadikra érte....én már nyolc éves voltam :-(((

nevetnijo   2012. június 13.

:))) úgy látszik sok hasonló történet van, lehet a családunkban... szeretem a családi történeteket, jó hallgatni ahogy mesélnek a régi dolgokról... és már az én gyermekeim, unokáim is szívesen hallgatják a történeteimet :)))

Bányászlány   2012. június 13.

...bár drága szüleim sajnos már évek óta nincsenek közöttünk, mégis velem és bennem élnek nap, mint nap s ez igaz a régimúlt ezerszer hallott, mesélt történeteikre is.....:-)))

nevetnijo   2012. június 13.

Sajnálom, hogy szüleid már nincsenek Veled, ill. ahogy írod, mégis :))) Édesapám betöltötte a 87. életévét, édesanyám szeptemberben fogja, és remélem még sokáig köztünk lesznek :)))

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban