_
tűzjelző
  • 2012. máj. 31.
  • 332
  • 8
  • 16
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Nikon E3700
Fókusztáv: 5.4mm
Rekesz: f/2.8
Zársebesség: 1/35
ISO: 50
Készült: 2012. máj. 25. 16:12
Kevesebb
Több

Bányászlány   2012. május 31.

Tudod nálunk a házmester Rózsika annó (mikor még volt!) ezzel jelezte, hogy elzárják a vizet......és még mellé jó hangossan (a nyomaték kedvéért) el is kurjantotta magát. - Vízet vegyenek, vízet vegyenek, mert el lesz zárva a főcsap!!! :-))))

nevetnijo   2012. május 31.

még anno a szüleim házában is ugyanígy volt, ahogy leírtad :))) meg ha jött a köszörűs, vagy valami gond volt, vagy összehívták a ház lakóit, akkor is kolompolt a házmester ... nem igazán tudom mi a hivatalos neve, most a tűzjelzőt adtam neki ... :)))

Bányászlány   2012. június 02.

..szóról-szóra úgy igaz, ahogy itt leírtad...nálunk, a lépcsőház mellet még az is állt egy zománc táblán feketén fehéren, hogy kintornázni és köpködni TILOS!...:-)))

Bányászlány   2012. június 04.

...látod, hogy előlehet csalogatni a rég elfelejtett kedves emlékeket....:-)))

nevetnijo   2012. június 04.

ezért is szeretek fotózni és az indán böngészni, mert sok szép emlék előjön :) van hogy szomorú is, de ez is természetes :) és érdekes megfigyelni, hogy egy-egy kép milyen más érzelmeket tud kiváltani :)

Bányászlány   2012. június 05.

....lehet, hogy ez már a korunk miatt is így van, szívesen nézünk vissza a megszépítő messzeség tükrén keresztül...
...néha el is szégyellem magam, hogy a képeimben nincs semmi csavar, sehol egy technikai beavatkozás....az igazság az, hogy nem is vágyom rá, szeretem úgy látni és láttatni a világot, ahogy az a valóságban körülvesz....:-)))

nevetnijo   2012. június 05.

szerintem nem kell szégyellned magad, hogy "csak" fényképezel :))) aki szeret kísérletezni, vagy mást akar kifejezni a képeivel ezért is variálja, tesz bele technikai csavarokat :))) én is szoktam kísérletezni, teljesen más lesz a kép hangulata...

Bányászlány   2012. június 05.

..nem titkolom, velem is megesett már, bár egyenlőre úgy érzem el kell telnie egy bizonyos időnek, hogy a vágáson kívül más eszközöket is kipróbáljak, használjak. Tudod, ott van példának a fekete-fehér képi világ, amit nagyon kedvelek, hiszen a nagy öregek, mint Brassai vagy André Kertész csodálatos képeivel nem győzök betelni...itt az indán is találkoztam egy-két roppant tehetséges fotóssal, aki már jócskán kilóg az amatőr társaság soraiból...
...ezért, hát egyenlőre maradok a képi vadászok izgalmas, fürkész világában....:-)))

nevetnijo   2012. június 05.

... én is szeretem a fekete-fehér képeket... a sok jó amatőr között kell egy-két profi is, lehet tanulni tőlük :)))

Zsüzsü   2012. június 08.

Hát sajnos nem vagyok már túl fiatal, de én csak néztem a címet, meg ezt a "vasat", hogy "Tessék, micsoda???":)))) Jópofa történetek...:)

Zsüzsü   2012. június 08.

Gondoltam, hű, Nevetnijó, milyen elvont hangulatában volt:XDDDDDDDDDD

nevetnijo   2012. június 08.

Zsüzsü, eszembe sincs bántásnak venni :))) látod, egy régi tárgy, egy fotó, milyen emlékeket hoz a felszínre :)))

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban