_
Mercedes-Benz S63 AMG "sztájl"
  • 2009. okt. 23.
  • 504
  • 0
  • 21
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Hogy lehet megkülönböztetni az S63-mat és az S65-öt?
Gyártó: Nikon COOLPIX L10
Fókusztáv: 6.2mm
Rekesz: f/2.8
Zársebesség: 1/30
ISO: 109
Készült: 2009. okt. 10. 16:13
Kevesebb
Több

nemesandris   2009. október 23.

Hát eléggé úgy nézett ki,csak hiányzik az első lökhárító széléről egy kis légbeömlő,de amúgy teljes mértékben megegyezik. De akkor nem az?

o zsolo o   2009. október 23.

65 és 63 közti különbség belül a felirat lehet - v12 - illetve a kartámasz numpadját fa borítja a 65 javára. másikét bőr. minden 12 hengerest ott fa borít. és minden 12 hengeres hosszu tengelytávú. 63 van rövidben is.

kívül a kipufogok árulkodoak lehetnek. 63 4 oválisat kap, a 65 2x2es trapézszerű formáju. elől a lökhárító oldalán - de még a kerék előtt - különböző a nyílások formája és száma. /innen tudom hogy ez csak amg pakkos/ - most a frissítéssel viszont csak egyféle nyílás létezik.

ha meg vásárolt lökhárítos, kamu kipufogos lenne a kocsi, akkor a fékek elárulják. ha suzukira valo méretűek, akkor nem sokszáz lovas amgről van szo.

o zsolo o   2009. október 23.

egyébként az amgknek a lökháríton a ködlámpák felett még van egy fény-árnyékvonal szerű domborulat. azért is tűnnek vadabbnak.

lovay2   2009. október 23.

Andris a 7esről nem csináltál képet??
Am egy kis vágással és PS-el sztár kép lenne..de grat;)

o zsolo o   2009. október 23.

bocs ha sok vagyok vagy kioktató. csak irogatom ami az eszembe jut. amg-knek nincs designo külső belsőjük. (de majd csak aztán designozunk ha tudjuk mit is látunk ;)

felniket, tükröt, karbon pakkot azért nem irtam fenntebb mert relative olcson beszerezhetőek. egyébként ez a csomag is amg sajátosság lenne

marco16   2009. október 24.

Zsolo, ez a kis beszéd tesztett! :) Szeretem ha valaki így vágja a témát! :)

nemesandris   2009. október 24.

Kösz Iron és ezen nem is módosítottam képszerkesztővel, mert nekem is nagyon tetszett.

Zo HUN   2009. október 24.

Vicces ez az AMG-style-kérdés. Mikor még kezdtem anno fotózni, simán rámondtam volna egy ilyenre, hogy AMG. Sőt. Volt is olyan alkalom, hogy a hátulja a kocsinak még meg is volt csinálva AMG-re (dupla-dupla kipufogó), és azt hittük (Marco, Marci, én), hogy AMG. De nem az. És szerintem ebben az a vicces, hogy avatatlan szemnek egy ilyen simán AMG-nek tűnhet, ahogy nekem AMG-nek tűnt még 1-1,5 évvel ezelőtt. Ugyanakkor ha már sok AMG-t láttál, vagy csak sok képet AMG-kről, rögtön szembetűnő, hogy ennek köze nincs egy igazi AMG-hez. Így én kicsit szánalmasnak is tartom, mikor mondjuk egy ilyen hátuljára rádobják az AMG feliratot. De egy olyan ember, akinek még a szeme nem szokott annyira hozzá a látványhoz/nem látott még sok ilyet, az simán benézheti. Ezért nézted be te is gondolom. És ezért néztem be még anno én is. :)

Robi RS   2009. október 24.

Elég egyszerű eldönteni, hogy 63 nem lehet ugyanis nincs az első kerékív mögött 6.3 felirat. A 65 esetén pedig ez a felirat V12 biturbo. És nem hiszem, hogy van olyan idióta, aki csak azért szedné le a feliratokat, hogy vicces legyen.

o zsolo o   2009. október 24.

a feliratok kb 15-25 ezerért nincsenek a kocsin. ez egy pipa az extra listán. sztem a verdák legalább kétharmadán nincsen felirat. amg-t értek itt, nem 320as gazdaságost, meg persze nem idehaza.

gyártoja válogatja hogy audinál pl w12, de 6.0 is lehet a quattro felett. mercinél meg pl gl 420 cdi egyik oldalt másikon 4matic, vagy éppen gl 420 egyik oldalt másikon meg cdi.

o zsolo o   2009. október 24.

véleményem a feliratokrol: 320ast, meg 730d-t stb, irtanám a kocsikrol. sztem égő - biztos hogy alapmodell. nem értem azt aki rajtahagyja...s 500 már pont az amit vagy leszednék vagy nem, mert megy ahogy kell, számszerint is kerek (nomeg nem dízel - ez a szó sztem egyenlő a sóherséggel. legyen nagy, de keveset fogyasszon. lol)...600, 65, és 63 meg mindegy. le lehet vakarni, hiszen ezek az autok mennek. szolidabbak sztem felirat nélkül és ahhoz képest hogy 500+ lovasak nem felvágós gépek, nem zugnak búgnak, nem rángat a váltojuk és kényelmesek. városbéli tuninglegényeknek meg 500as modelltől felfelé mindegy mi előzi meg őket.

o zsolo o   2009. október 24.

a felirattal felvágos ezeken az árakon inkább vegyen ferrarit vagy egyebet ami hangos, jol megy, élénk színű stb. feltűnést a többségben ugyse kelt vele - mármint a mercis. most is azzal indult a beszélgetés hogy amg e vagy sem. szakértő ugyis felizgul ha 65öt lát vagy még ha egy 63at akkor is. 320asnak hallod a hangját ha van felirat ha nincs.
többségnek meg csak a képen is egy baszottnagy merci van. biztos politikus vagy maffiozo, de mindenképpen másokat megkárosítva szerezte az autót vagy az árát.

Zo HUN   2009. október 24.

Robi: vagy rosszul értelmezted a kommentem, vagy én értelmezem rosszul a Tied , és te függetlenül írtad tőlem azt hogy szted nem vicces leszedni a feliratokat . Mindenesetre azt egy szóval sem mondtam hogy a feliratokat leszedni egy Amg ről vicces .

Robi RS   2009. október 24.

Teljesen független a kommentem a tiedtől:D

Robi RS   2009. október 24.

Hát zsolo nem tudom, hogy te mit kapsz:D Viszont az biztos, hogy a feliratok levéte az opcionális nem pedig az, hogy rajta legyen. Mindenen rajta van alapból.

erneszt   2009. október 24.

Ráadásul fizetni se kell azért,hogy levegyék.Mindenhol 0 Ft-os opcióként szerepel.

o zsolo o   2009. október 24.

elnézést, én régebbről ugy emlékszem, hogy fizetősek a dolgok.

hogy mit kapok? s 500as eljárhato pályán 11, városban odalépegetve 17ből max. szomszéd korábbi e220a és e250 8 körül kajálgat. s320at nem tudom - hogy merci példánál maradjak, de 730 az megint nekezen lesz városban 11-12 alatt. namost sztem felsőkategoriás autokrol van szo. e osztály esetében ami inkább borzalmas az a hang. mint egy fiat tipo. holott egy elegáns auto lenne. mit veszít az aki 2liter dízel helyett 2 liter benzinnel vette volna meg? 150ezret évente? 17 millionál?

másik: eléggé lentvan az ára egy olcsobb mai s-nek. azért tartom a feliratokat semmisnek, vagy inkább viccesnek, mert van elég most is a használtautón olyanból mint pl carlsson festéses, műanyag toldatos, kromvég kipufogos s-ből. meg mai szérián s 55 felirat - holott ilyen nincs is, csomo lorinser lökhárító aminek a korom összebaszta a kipufogot és környékét. (legalább annyi eszük lenne hogy ne vezetnék bele) láttam már itt az indán olyan s mercit amin az s65 felirat nem azonos stílusu feliratbol van. első kereklámpás e ről voltak a számok, kézzel ragasztva, nem egy magasságban és nem azonos távolságba.
megbotránkoztat az igényszint.

//nem akarok bánto lenni de ez a feliratosdi engem ugy zavar. lehet tul is reagáltam...osszatok:D//

auto az AUTO ha 65 milla volt. hameg 20 se akkor hát...majdnem a harmada...