_
Virág
  • 2012. máj. 14.
  • 484
  • 13
  • 9
  • beágyazás
    L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

anna schwelung   2012. május 14.

Nekem is valami hasonló piros parabola antennára lenne szükségem, mert a jelenlegi internet alapú IPV-vel nem vagyok elégedett:-))

nannanat   2012. május 14.

IPV, hát annál nincs jobb, minden reklám ezt sugározza, nekem még nincs. Amúgy is a digisekre rájött az agymenés, mindent átprogramoztak, aztán saját sorrend az már nem is létezik. Vagy megtanulod a sorrendet fejből, vagy mindenről lemaradsz.
Igen ez a virág antenna legalább külsőleg tetszene.:-) Köszönöm

anna schwelung   2012. május 14.

...én már sok éve váltottam a T betűsre, mivel az upc állandóan váltogatta a csatornákat.
Két éve van IPTV, az első pár hét után ragyogóan bevált...de most kényszerű okokból új tv-t kellett? vennem az őskori lelet helyett és a nagyfelbontású képernyő nem nagyon preferálja az internet tv adást...

nannanat   2012. május 14.

Ez elég érdekesen hangzik, de inkább bosszantónak, mert az új készülékeket állítólag pont erre hegyezték/fejlesztették ki.
Gondolom Te is ez szerint választottál.
Nem tudom, de én sokszor annyira csalódom ezekben az új dolgokban, már ahogy hallom, mert mostanában szerencsére szükségből nem kellett cserélnem.

anna schwelung   2012. május 14.

Több napon keresztül minden alkalommal más-más tippet adtak az ügyfélszolgálat call-center munkatársai, míg végül a szakszervízük emberei próbálták a smart tv-hez a rutert, egyéb kütyüket összehangolni, beltéri egységet cserélni, szóval nem volt egyszerű ügylet....de most már talán rendben lesz.
Amikor az üvegszálas kábelt először behozták a lakásba, 4 szakember próbálta egymástól ellesni mit is kellene csinálni, ugyanis az elsők közt szereltek nálunk. Volt ott kis füzet, nagy silabusz, telefon ide-oda, de azért vért izzadva de megcsinálták. Miközben az űrállomáson az egységen kívül szerelik az űrhajósok a kütyüjeiket köldökzsinóron himbálódzva:-)))....

nannanat   2012. május 14.

Hát a műsor az kitűnő volt Nálatok az biztos, az más, hogy ilyentől inkább sírna az ember, mint nevetne. Bár lehet, hogy a Te humorodat, ez sem zökkentette ki. :-)

iiilona   2012. május 14.

Szép nagyon a piros virág.Nekem csak véletlenül sikerül, ...néha!

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban