_
Maybach 62
  • 2010. júl. 20.
  • 605
  • 2
  • 3
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
A rózsaszín inges volt az autó sofőrje, az öltönyös meg valami barátja. Kérdezte hogy teszik mi? :) Mondom igen, jó hosszú. Mire ő, hogy igen, durva. Mondom 6,2m hosszú. Erre néz rám, és mondja, hogy ezt nem is tudta. Mondtam neki, hogy ezért 62 a típusjelzés. Rámcsodálkozott, és mondta, hogy ezt tényleg nem tudta :) Vissza is kérdezett, hogy akkor az 57-es az 5,7m? Mondom igen :)

Plusz: az öltönyössel is beszéltem. Mikor mondtam neki, hogy autókat nézegetni mentünk oda, akkor nem hülyének nézett, hanem mondta hog tökjó, hogy valaki ilyen hobby miatt is ennyit utazik. Kérdezte honnan jöttünk. Mondtam Hungary. Erre ő, hogy "kosönöm". :) Nézek rá, mondom azt úgy mondják helyesen, hogy "köszönöm". Kiderült, hogy van egy utcaseprő srác, aki ezen a környéken szokott sepereni, és vele szokott sokat beszélgetni, és ő magyar származású. Inen tudta ezt a szót.
De mi az érdekes, hogy egy Maybach-os embernek kint nem ciki, hogy egy külföldi bevándorló utcaseprővel beszélgessen, elmondások alapján nem is keveset... Hát, más világ...
Gyártó: Nikon D90
Fókusztáv: 24mm
Rekesz: f/7.1
Zársebesség: 1/80
ISO: 640
Készült: 2010. júl. 07. 13:36
Kevesebb
Több

Kriss   2010. július 20.

:))) ez jó :D
Csak azt nem értem miért vesz valaki Maybachot. Naponta annyit veszít az értékéből, hogy rossz belegondolni

mufracsek   2010. július 20.

Akit az komolyan élrdekel, hogy mennyit veszít egy autó az értékéből, az tényleg nem vesz Maybach-ot. De egyéb luxusautót sem. :) Ez már nem az a kategória, ahol ilyeneket néznek.

Kriss   2010. július 20.

De a gazdagok sem pocsékolnak, száz milliót jól is be lehet fektetni... És egy Phantom kicsit jobban eladható használtan

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban