_
Rolls-Royce Ghost 003
  • 2010. máj. 26.
  • 904
  • 7
  • 46
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Dobok egyet a faráról is, hogy teljes legyen az összkép.
Gyártó: Nikon D90
Fókusztáv: 22mm
Rekesz: f/3.8
Zársebesség: 1/15
ISO: 2000
Készült: 2010. máj. 26. 00:13
Kevesebb
Több

mufracsek   2010. május 26.

Csak érdekességképp: ma kora este láttam egy B-xx-xxxx német rendszámos California-t az Andrássyn az Oktogon felé menni. Piros volt, fekete tetővel, és fekete küszöbökkel!! Kurvajól nézett ki! Lehet keresni. Mivel buszon ültem a dugóban, ez meg szemben eltépett mellettem, így képet esélyem se volt lőni :(

bence93   2010. május 26.

Csak kíváncsiságképp: ez minek a garazsa?

csoki   2010. május 26.

az engem is érdekelne, már csak azért is, mert nem minden garázsajtó van phantommal betapétázva.. : ))

vwpolo   2010. május 26.

nem sűrűn kommentelek, főleg nem ,,holmi Rolls Royceokhoz" de ez az autó kiba*ottul gyönyörű na!:D

EnzoFerrari   2010. május 26.

Nem de tényleg Mufra, akármennyire is szeretném tudni a helyet, ha megmondod hogy " Nem adom meg senkinek." akkor akármennyire is nem tetszik nekem, de tiszteletben tartom. Viszont igy, hogy inkább nem is válaszolsz...hát tényleg érdekes :)

bence93   2010. május 26.

Iron, nem feltétlenül neked szólt..
Szánalmasnak tartom, hogy ti nem magatoknak, hanem a kedvenceknek fotóztok, és hogy nehogy valaki jobb képet csináljon, inkább el se mondjátok, hol van. Én még csak el se mennék megnézni, mert leszarom, csak kíváncsi voltam, hogy minek a garázsa ez...

birdman   2010. május 26.

Nem veszitek észre,hogy ez a Roosevelt tér csak Mufra ps-el megváltoztatta a hátteret. :XD

erneszt   2010. május 27.

Jajj ez a nagy felhajtás meg titkolózás..Mintha egy Veyron Pur Sangot találtál volna Zonda Cinque combóban...

csoki   2010. május 27.

vágod, itt minden az érdekekről szól, minden topszekret es mindenről kussolni kell... a kezek meg vannak kötve..
: )

Lui1   2010. május 27.

Menjetek ki Bécsbe.. Én is ott láttam.... :D Utcán...

mufracsek   2010. május 27.

Annak, hogy nem mondtam meg tegnap este, hogy hol készültek a képek, ennek 2 oka van. Fontossági sorrendben mondom őket:

1. kurva egyszerű, nem ülök egész nap / este a gép előtt. Barátnőmmel elmentünk vacsorázni, utána meg sétálni a Várba. Mikor hazaértünk 11 után, már nem volt kedvem bekapcsoni a gépet. Ezért mindenkitől elnézést kérek, legközelebb ezen ígérem változtatok.

2. A második ok a következő: mivel én kedd éjjel, öltönyben, autóval találtam rá, és követtem a garázsig, ahol kocsiból kiszállva kérdeztem a londínert, hogy csinálhatok-e pár képet a kocsiról, így látták hogy full véletlen akadtam rá a kocsira, és megengedték, hogy fényképezzek. Elmondták, hogy tegnap, azaz 26-án lesz a sajtópremierje a kocsinak itthon. És hogy hoznak majd még egyet, azaz KETTŐ Ghost lesz itthon. De mindegy, nem fogják tudni ők se megnézni a kettőt együtt, mert a parkolóház legfelső emeletére viszik fel őket mosás után, ahol ráccsal lesznek elzárva, és 2 biztonsági őr csak arra fog figyelni, hogy az autókat senki ne lássa. Majd utána átviszik őket a hotelbe, és ott egy teremben lesznek kiállítva. Majd ezek után megkértek rá, hogy lehetőleg ne nagyon terjesszem, hogy ne menjenek oda sokan fotózni. 1 mert nem lenne jó, 2, mert úgyse látna senki semmit az elzárás miatt.

Egyébként a Corinthia Grand Hotel mélygarázsa, ami a körúttal párhuzamos Hársfa utcából közelíthető meg. A hotel a Blaha és az Oktogon között van, az oktogonhoz közelebb. A kocsik

mufracsek   2010. május 27.

A kocsik még ma is ott vannak, egészen biztosan.

És hogy minden az érdekekről szól, stb. Szomorú vagyok, hogy ez jön át. A többi képet most fel se teszem. Elment a kedvem tőle. Akit érdekel, annak elküldöm e-mailben.

csoki   2010. május 27.

mufra: a kérdés után más kommentjére válaszoltál, szóval nem véletlen, ha úgy jön le az embernek, hogy a kérdést ignoráltad... egyébként szerintem az mindenkinek elég lett volna, ha annyit mondasz: A Corinthia Grand Hotel mélygarázsa...

mufracsek   2010. május 27.

Ha valamit látok valahol, és nem "titkos" a dolog (mint ahogy az esetek 99,9%-ban nem az) akkor itt sokan megmondhatják, hogy akiknek szoktunk, szólok. Sokszor jobb képek születnek mint az enyémek, de nem érdekel. Ez kb. az első eset volt amióta autókat fotózok, hogy külön megkértek, hogy ne szóljak. Szerintem mással is volt már ilyen. Ha bárkinek ez bassza a csőrét, akkor még egyszer elnézést kérek. Nem balhé szítás volt a célom, de látom sikerült.

airnorbee   2010. május 27.

Néhány ember elképesztő dolgokon tud hisztizni, hihetetlen ami mostanában itt kommentelés formájában zajlik.

mufracsek   2010. május 27.

Tényleg azért esett ez most rosszul, mert Marci, Gaben, Nylon, Kriss, GTO, stb. tényleg elmondhatja, hogy ha van valami amiről tudok, akkor mindíg szólok. Pláne míg nekem Canon, nekik Nikon volt, az általam először látott autókról is jobb képeket csináltak utánam. Én kaptam 3-4 kedvencet, ők a jobb képekre (amúgy teljesen jogosan) 8-10 kedvencet. De nem érdekelt.

Ez az első eset, hogy megkértek ne szóljak. És kapom a lecseszést. Haezt előre látom, akkor inkább fel se tettem volna a képeket...

Gaben17   2010. május 27.

Én is szoktam szólni ha látok valamit...
Nekem is van a hdd-n sok olyan kép ami ide soha nem fog felkerülni pont emiatt,pedig kapna pár kedvencet :D

bence93   2010. május 27.

Nem az a gond hogy nem szóltál, úgysem mennék le egy garázsba egy ilyenért... Csak amikor kérdezünk valamit (hozzáteszem hárman vagy négyen is!), és annyi választ sem kapunk, hogy itt meg ott, de ne menjetek le... Kicsit nekem úgy jött le, mintha más lenne a célod.
Tényleg nem akarok senkivel összeveszni (tudom ez sokszor nem látszik, ez van..), de elég furák tudtok lenni néha.

bence93   2010. május 27.

Amúgy Csoki rövidebben megfogalmazta nagyjából ugyanezt..

Lui1   2010. május 27.

De ha nincs a gépnél, akkor nem tud válaszolni.....Nem lehet mindenki kocka, hogy a nap 24 órájában a gép előtt üljön és egyből válaszoljon minden kérdésre...

mufracsek   2010. május 27.

@Bence: eleinte tényleg nem akartam elmondani hol volt. És mindenféle bántás, és szándékosan nevek nélkül mondom (ráadásul a nevekre nem is emlékszem pontosan), hogy anno mikor a Kempi garázsában valaki felfedezte a DB5-599-Bentley combot, akkor is mondta, hogy őt kiküldték, meg hogy nem lehet lemenni, és hogy senki ne menjen le, mégis másnap kb. 2 oldal garázs kép került fel ezekről. Mindenki lement, hiába lett mindenki megkérve, hogy ne. Szerintem erre mindenki emlékszik... Itt engem a londínerek, a garázsőr, és a Ghost-ra vigyázó külön szolgálat is megkért, hogy ne szóljak.

@Lui: köszi :) Amikor először merült fel ez a "hol készült" kérdés, akkor tényleg tudatosan nem válaszoltam. Este meg egy idő után már egyáltalán nem írtam hsz-t, a fent említett okok miatt (barátnőztem, és nem a billentyűzetet nyomkodtam). Legközelebb ma d.e. kerültem géphez, le is írtam. Ma ígyis-úgyis megírtam volna hol készült, ha nincs ez a "botrány", akkor is.

bence93   2010. május 27.

Lui: elég sok dolgom van napközben, kb összesen 4 órát vagyok itthon ébren, szóval ha én vagyok a kocka, akkor ti nem tudom mik vagytok..
Ha felgörgetsz szépen az első hozzászóláshoz, látod, hogy a kérdésem után kommentelt Mufra... Ezért nem értettem, hogy minek a titkolózás. Ha leírja, hogy nem mondhatja el, megértem. Tényleg csak kíváncsi voiltam, bármilyen hihetetlen...

Lui1   2010. május 27.

Nem neked szántam a kocka jellzőt... általánosítottam... de ne haragudj

skraby   2010. május 29.

úgy bírom hogy mindig megy a vita valami miattXD

az senkinek a fejében nem merült fel már a legelején hogy azért hagyta figyelmen kívül a kérdést mert NEM AKART VÁLASZOLNI? de nem, senki nem gondol erre, hanem jön a baszakodás, ésatöbbi... komolyan mint az 5 évesek...

skraby   2010. május 29.

csokigeci nemkérek a véleményedből;) te már bizonyítottad hogy mekkora egy faszkalap vagy...

mufracsek   2010. május 29.

Utólag már látom, hogy elejét vehettem volna az egész vitának egy annyi leírással, hogy "Elnézést, de mondták hogy nem mondhatom el merre volt. Pár nap múlva, mikor már lényegtelen lesz, akkor elmondom". Ezt nem tettem meg, vita lett. Utólag is sorry. Remélem visszaáll minden a régi kerékvágásba.

erneszt   2010. május 29.

Skraby ami azt illeti te is bizonyítottál már nekünk nem egyszer...
Bocs Mufra,hogy tovább folytatom,de az ilyenek mellett (mint skraby kommentje) egyszerűen nem tudok szó nélkül elmenni.Utólag már teljes mértékben megértem,hogy miért nem árultad el és elnézést kérek a viselkedésemért.

skraby   2010. május 29.

ja... csak hogy én nem kötök bele minden kommentjébe és baszogatom, hanem egyszerűen őt LESZAROM MAGASRÓL.
de ha beszól, visszaszólok;)

mufracsek   2010. május 29.

Utólag mindenig mindenki okosabb, mert már tudja mi az előzmény :) Hibáztam én is, mert nem írtam be amit fent mondtam. Hibáztak szerintem mások is, mert elég komolyan letámadtak, meg önző parasztsággal vádoltak. Szerintem felejtsük el az egészet, én nem haragszom senkire (eddig se tettem).

Ha összejön az "Első Magyar Nagy SNT" (Azaz Spotter Nagy Találkozó :-) akkor majd iszunk rá egyet, és utólag kiröhögjük magunkat. :)

csoki   2010. május 29.

Mufra, valóban azt kellett volna mondanod, bár nem értem, hogy ha megmondják, hogy ne menjenek oda, akkor azt miért nem lehet felfogni és tudomásul venni, engem csak puszta kíváncsiságból érdekelt a dolog..

skraby neked meg túl nagy a pofád, amellett meg igencsak mocskosul beszélsz.. kíváncsi lennék élőben is ekkora-e, mert interneten könnyű szájkaratézni, habár ez csak szánalmas és nevetséges..

mufracsek   2010. május 29.

Csoki, tapasztalat... Megint csak a Kempi garázsát tudok felhozni példának. Elviekben mindenki tudja, hogy onnan kizavarják az embert, és hogy nem lehetne oda lemenni, mégis szinte folyamatosan jönnek onnan a képek. Plusz mikor azt valaki felfedezte, másnap vagy 5 ember tett onnan képet. Pedig akkor is el lett mondva, hogy ne menjen le senki, mert nem kéne...

EnzoFerrari   2010. május 29.

Igazad van Mufra, sajnálom hogy leszóltalak! Gondoltam aznap este, hogy már nem vagy gépnél, bár a kérdést már korábban is feltettük. Én nem mentem volna el érte, amúgy sem szoktam garázsakban mászkálni, csak kiváncsi voltam.

skraby   2010. május 29.

kempiből kizavarnak? ugyan... jó ha tömegesen pofátlankodtok le, akkor igen... de minket lekísért a bizt.őr, a kulcsra zárt vészkijáraton... ennyit erről... csak normálisnak kell lenni velük;)

mufracsek   2010. május 29.

skraby: én kocsival mentem le, nem is gyalog, és megkérdezték minek vagyok ott, megmondták hova álljak le, még kocsival se mehettem végig a garázsban, stb. Marcit is többször kizavarták, Zo-t is, meg még jópár embert. Lehet neked mázlid volt.

Zo HUN   2010. május 31.

Csak egy kis helyesbítés: Engem még a Kempinskiből soha nem zavartak ki, aminek nagyon örülök! :) Néha leugrok, de csa kbenézek az ajtón, ha nem tudom fixre, hogy valahol lent áll egy .... . Ha valamit látok, gyorsan lefotózom, aztán rögtön megyek is, nem szórakozok sokat az autóval. Eddig úgylátszik szerencsém volt :). A Greshamból viszont már küldtek ki Marcoval, ott azóta nem is voltam.

Zo HUN   2010. május 31.

Hozzáteszem: Marci anno beszélt egy biztosnági őrrel, aki mondta, hogy amíg lemegy az ember a lépcsőházban, s bemegy a Kempinski garázsába, több kamera is felveszi. Elképzelhetőnek tartom, hogy az őrök tudják, hogy nem szórakozunk sokat lent, kihúzzuk a rendszámot.., így nem jönnek le nekünk szólni/vagy esetleg már pár embert ismernek fejről, és tudják, hogy nem csinálnak balhét. Persze ez csak 1 feltételezés a részemről.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban