_
Dupla 157 Bentley Flying Spur & Audi R8
  • 2010. máj. 04.
  • 567
  • 4
  • 15
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Combo képek szoktak születni, de ez forgalomban van :)
Gyártó: Nikon D90
Fókusztáv: 250mm
Rekesz: f/6.3
Zársebesség: 1/2000
ISO: 800
Készült: 2010. máj. 04. 15:02
Kevesebb
Több

skraby   2010. május 04.

de ha már a pv rendszámát kitörlöd, a többit mért nem?-.- ezért ugyanúgy kéne baszogatnotok egymást, mint ahogy velem tettétek...

Gaben17   2010. május 04.

Egy luxus sportautó tulajdonosára jobban rászállnak "emberek"... ezért kell törölni,nemhiszem hogy egy Opelra rászállna pl az Apeh :D

Gaben17   2010. május 04.

Jogos,csak a hétköznapi autók tulajdonosaikkal nincsenek kapcsolataink,így kb tökmindegy...közterületen meg azt fotózunk amit akarunk:D

mufracsek   2010. május 04.

Szerintem a pv-k rendszámát is jófejségből töröljük. Ezt megtesze a tulajokért. De ha egy képen vagy 5 autó, és egy pv, akkor nem fogok 6 rendszámmal szopni :) Hogy egy Opel, egy Focus, vagy egy Golf is van a képen, az a kutyát sem érdekli.

csoki   2010. május 04.

mondjuk ha vezetés közben belemegyek egy fényképbe, igazából leszarom, a fotózás tárgya úgysem én voltam.. szerintem teljesen felesleges..

mufracsek   2010. május 05.

Kíváncsian várom mi lesz az új szerzemény! :)

vakarsz   2010. május 05.

"Szerintem a pv-k rendszámát is jófejségből töröljük. Ezt megtesze a tulajokért. De ha egy képen vagy 5 autó, és egy pv, akkor nem fogok 6 rendszámmal szopni :) Hogy egy Opel, egy Focus, vagy egy Golf is van a képen, az a kutyát sem érdekli."

=

A luxusautós tulajoknak megtesszük, van személyes kapcsolat, kicsit saját érdekből nyalunk is nekik, a többiek meg, mivel átlagos "kisemberek", le vannak szarva, ne pattogjanak. ... nagyjából ezt fejtettétek ki ebben a pár kommentben. Igazán szimpatikus hozzáállás :). Mellesleg az összes rendszám leretusálása 6 autó esetében kb. 6 perc lenne, nagyon maximum, nem nevezném túl nagy szopásnak. És tényleg nem valószínű, hogy az Opelt vezetőnek ez fontos lenne, vagy viszontlátja a képet, az elvről van csak szó.

mufracsek   2010. május 05.

Ott a pont, ott a pont, csak pont te vagy az egyik, aki sokadik kérésre is alig-alig törölsz még pv rendszámokat se. A mai feltett adagon is mind rajtavan...

skraby   2010. május 05.

mert biztos a szlovákokkal ápolsz kapcsolatot és biztos megsértődnek ha meglátják, és nem ülhetsz be az autójukba:) esélyes;)

masterpeace   2010. május 16.

"leretusálása 6 autó esetében kb. 6 perc lenne,"

a leretusálás kb a legprimitívebb paintben is kb 6 MÁSODPERC 1 autónak.
Jah, pv-ket kitörölni..Még mindig felnem foghatom, hogy miért jó "bűnözők" verdáin nyált csorgatni...Mennyi formát elkaptak már, h rommá sikkasztotta a céget, aztán csőd..és tele volt ilyen verdákkal.

Egyébként szerintem a pv-on is rajtamaradhat nyugodtan a rendszám.Ha valaki nagyon ellenőrizni akarja a feketén megszerzett pénzt, akkor úgyis ellenőrzi..

mufracsek   2010. május 17.

De utálom ezt a "bűnözők verdáin nyálat csorgatni" hozzáállást... Ha valakinek a társadalmi státuszától feljebb levő autója van, akkor már bűnöző? Én magamnak 23 évesen vettem saját keresetből egy Ford Mondeo-t. A csop.társaim meg örültek, ha el tudtak menni moziba. Nekem (jóval) több volt mint nekik. Bazzeg, bűnöző vagyok...
Nem muszáj egy ilyenért sikkasztani! Persze van olyan is, aki így szerez ilyen autót. Csak képzeld, több tulajjal is jó viszonyban vagyunk, és kb. tudjuk mit csinálnak. És tudodmit: nem sikkasztanak, hanem egy jól menő, tisztességes vállalkozásuk van, amit elég régóta futtatnak, és sikeres. Ennyi.
Ja, és mellesleg: az autó kurvára nem tehet arról, hogy ki veszi meg. Adócsaló drogbáró, vagy tisztességes vállalkozó. És ha mi örömünket leljük abban, hogy ezeket nézegetjük, és fényképezzük, akkor meg miért is ne?

skraby   2010. május 17.

én meg pl azt utálom, hogy engem baszogatsz mindenért, te meg otthagyod a rendszámot... ha egy kocsiról leszeded, szedd le a többiről is!!

mert ha sikkasztanának te arról biztos tudomást szereznél, mert neked elmondaná... persze:'D

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban