_
Rolls-Royce Phantom 101
  • 2010. ápr. 23.
  • 539
  • 2
  • 4
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Miután beszélgettünk, elköszöntünk, beült az autóba, elindlt, és mikor előttem gurult el, még intett egyet. Tényleg szimpatikus tulaj!
Gyártó: Nikon D90
Fókusztáv: 18mm
Rekesz: f/3.5
Zársebesség: 1/800
ISO: 200
Készült: 2010. ápr. 21. 14:09
Kevesebb
Több

Maatn   2010. április 23.

Ha ilyen jófej akkor miért nem kérdezted meg h nem dob e el egy darabonv csak egy körre:)? Biztos fasza lehet ilyen rollsban nyomulni:O

mufracsek   2010. április 23.

Nézd, életemben először találkoztam vele, nem akartam a nyakára mászni. Meg mondta, hogy fényképezhetnék még, de most mennie kell. Ha legközelebb is összehoz vele a sors, akkor meg fogom kérdezni a kört :)

Lui1   2010. április 23.

Nem akarok kötöszködni meg bunkó lenni, de szerintem ez az "elviszel egy körre?" már kicsit sok.. ha penge tulaj, ha nem...Amúgy Mufra mi a helyzet avval a tulajjal, aki adott neked egy névjegy kártyát, hogy hívd fel és beszélj meg egy fotózást vele..???

mufracsek   2010. április 24.

Az a vonal halott :( Utána kb. 2 héttel hívtam vagy 3x, és nem vette fel. Majd egy hétre rá már ki se csöngött, és azóta se. Sajnálom. Most van egy másik tulaj, akivel a fényképezési szintnél közelebb kerültünk egymáshoz. Ő is kedves, rendes. Vele sokkal esélyesebbnek tartok egy fotózást, mint egy olyan valakivel, akivel 3 percet beszéltem. Ez utóbbival már telefonáltam is, vagy 20 percet. Elmondott sokmindent.
Másik: az "elviszel egy körre?" dolog. Helyzetfüggő, szerintem. Most is azért nem vetettem fel, mert pofátlanságnak éreztem volna. Ha pl. legközelebb megengedi hogy beüljek, esetleg bent csináljak pár képet, és ezután megkérdezem mikor indul, hogy egy kört a Roosevelt téren körbevinne-e, szerintem az belefér. De mondom, szerintem helyzetfüggő. Ha pofátlanságnak érzi az ember kibökni a kérdést, akkor természetesen nem. Ha úgy adja magát, akkor oké. Szerintem.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban