_
Ferrari 360 014
  • 2008. ápr. 04.
  • 789
  • 4
  • 10
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Kiléptem a főiskola B épületéből (Zsombolyai utca), és ez volt előtte :) Sose gondoltam volna, hogy arrafelé látok majd valamit. A párhuzamos utcában parkoltam, a kocsiban volt a fényképező. Átszaladtam, és a másik utcában egy Maserati GranTurismo állt, fekete, de nem az FL rendszámos! :)
Gyártó: Panasonic DMC-FZ7
Fókusztáv: 9.2mm
Rekesz: f/6.3
Zársebesség: 1/400
ISO: 80
Készült: 2008. ápr. 04. 12:51
Kevesebb
Több

foolproof   2008. április 04.

Szegenynek nehez lehetett kitapaszkodni abbol az undok gepkocsibol, hiszen egeszseges emberek is ritkan oldjak meg elegansan, de egy MOZGASSERULT?! Ha meg az illeto nem az, a qrva idesanyjat neki!!

I\\/I4R[ł   2008. április 04.

Nem tűnt annak, de ott tükröződik az ablakon az igazolványa! :P

mufracsek   2008. április 04.

Egyetértek foolproof-al. Rohadjon meg az ilyen. Ettől függetlenül az autó szép. Az nem tehet róla, hogy tapló a sofőrje.

I\\/I4R[ł   2008. április 05.

Mit tapló? NEM LÁTJÁTOK TÜKRÖZŐDNI A MOZGÁSSÉRÜLT IGAZOLVÁNYT???

mufracsek   2008. április 05.

Hát tudod, azért fogadok egy kiló cukorban, hogy nem mozgássérült az illető, csak "okosban" kerített egy igazolványt. Nem nagy meló csináltatni egyet.
Kb olyan, mint mikor a GL outlet mozgássérült parkolójában egymás mellett állt egy X5-ös, egy ML merci, meg még valami hasonló kaliber, persze igazolvánnyal... Gondolod azok is kerekesszékesek voltak??

banzaban   2008. szeptember 06.

Pedig mozgássérült. 13 évesen biciklizett mikor ekütötte egy autó. Az orvosok meg elvarták a combartériát, (asszem) ettől infarktusos lett a lába. a bal lábában teljesen el vannak sorvadva az izmok. Kb 10 éve ismerem a srácot és 5 éve egy házban lakunk. A kocsi is itt áll a garázsban, ha akarjátok be is tudom bizonyítani.

A felháborodást meg értem mert az esetek nagy részében nem jogos a kártyía használat, Péter a ritka kivétel.

mufracsek   2008. szeptember 06.

Ezesetben csak elnézést tudok kérni. Ha valakinek jogosan van szüksége rá, az természetesen használja. Bár őszintén szokatlan, hogy egy valóban mozgássérült Ferrari-val járjon, de gratulálok neki, hogy sikerült összehoznia. És sajnálatos, ami történt vele.

Michael   2009. július 21.

banzaban egy pár fotót tölthetnél fel a kocsiról!

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban