_
Bentley Continental GTC 044
  • 2009. szept. 11.
  • 328
  • 1
  • 4
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Végre nekem is meglett. Pont mögötte tudtam megállni :)
Gyártó: Canon EOS 450D
Fókusztáv: 36mm
Rekesz: f/5.6
Zársebesség: 1/50
ISO: 100
Készült: 2009. szept. 10. 13:50
Kevesebb
Több

erneszt   2009. szeptember 11.

Grat! Ma egyébként nekünk is meglett Debrecenben,de csak két kép készült mert nem állt meg sajnos.Kár,hogy a biciklist nem vártad meg,ettől függetlenül szép lett a kép.Amúgy múltkor szinte ugyanilyen képet lőttem egy fekete GTC-ről akkor ezt a kommentet kaptam tőled:

Egy helyen tudok belekötni ebbe a képbe: hogy az autó középen van :) De komolyan. Minden más nagyon tetszik. Az utóbbi időkben rájöttem, hogy az egyszeri fotós ha meglát valamit mit csinál? Beteszi a képernyő közepére a témát, és klikk. Ennyi. Aki kicsit nekiáll szórakozni, az megtalálja azt a pontot, ahol a téma és a háttér harmonizál egymással, és ilyenkor a legritkább esetben van középen a téma.

Várom a válaszod! :)

mufracsek   2009. szeptember 11.

Tudom azt fogjátok mondani, hogy csak papolok örökké, aztán mikor én kapom a kritikát (amit mellesleg köszönök) akkor csak mentegetőzök, és kifogásokat keresek.
Itt a biciklis azért van benne, illetve azért nem volt sok időm szórakozni a beállítással, nem középrehelyezéssel, mert a másik képeken látszik, hogy épp csúcsforgalom volt az Andrássyn, ezt meg ugye az út közepéről lőttem. Örültem, hogy nem ütöttek el :) Plusz előtte és mögötte is álltak (mögötte én :) így ha a kocsi nem középen van, akkor belelógott volna mégjobban valami más is. Mindent egybevetve, nem volt ideális a helyzet az alkotásra, csak egy alkattintásra. De amúgy egyébként mindkét észrevételben igazad van! És köszi hogy leírtad!

erneszt   2009. szeptember 11.

Én pedig annak örülök,hogy ilyen korrekt módon és normális emberhez méltóan fogadod a kritikát!Egyébként meg tudom érteni a helyzetet.Nekem is nem egyszer volt már olyan,hogy csúcsforgalomban(igaz,nem pesti szinten) fényképeztem és hát elég sokan használták a dudát mert pl. az út közepén fotóztam.Mikor kész lettem én is örültem,hogy még élek és nem csapott el valami állat! :)

Mindent egybevetve örülök,hogy ezt ilyen normálisan meg tudtuk beszélni!

mufracsek   2009. szeptember 11.

Én mindig is mondtam, hogy szeretem ha kritikát kapok. Legyen az bármilyen. Persze a dícséretet jobban szeretem :) De nem lehet mindig csak jó képet lőni. A hibáiból tanul az ember. És ha senki nem mond semmit, akkor honnan tudjam, hogy jót vagy rosszat alkottam?

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban