_
Lamborghini Gallardo 054
  • 2008. febr. 26.
  • 1272
  • 4
  • 10
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Ma Zuglóban, az Ilona utcában volt dolgom. Vele 2-vel párhuzamos a József utca, ahol van egy autókereskedés. A hasznaltauto.hu -n több Ferrari, Lamborghini, Bentley stb. hirdetés szokott lenni onnan, gondoltam megnézem. Hát ez a Gallardo fogadott az udvarban :)
Gyártó: Panasonic DMC-FZ7
Fókusztáv: 26.2mm
Rekesz: f/3.3
Zársebesség: 3.200 s
ISO: 80
Készült: 2008. febr. 26. 19:47
Kevesebb
Több

I\\/I4R[ł   2008. február 27.

Nagyon szép ez a kép! Ahogy a sárga világítás rávetül a sárga kocsira. Szembe vele egy Z06-os Corvette van?

mufracsek   2008. február 27.

Nem tudom hogy Z06-e, de valami elég durván tuningolt Corvette. Nem érdekelnek a Corvette-ek... Ennél a kereskedőnél egyszer már láttam egy Gallardo & F430 kombót.

I\\/I4R[ł   2008. február 28.

Lehet, hogy ma elnézek arrafele, de nem szeretik ilyen helyen a fotósokat, szal lehet, hogy be se megyek az udvarba, csak kívülről lövök valamit... (aztán ki tudja, lehet hogyha megkérdezem, akkor lehet fotózni csak legfeljebb meg kell ígérnem, hogy kiszednem a rendszámot... )

mufracsek   2008. február 28.

Én is este fotóztam, mikor már zárva volt a kapu. Nem látott senki. A kerítés teteje volt a "fotóállványom", hogy ne mozduljon be. Bemenni nem mennék be fotózni, annak tuti nem örülnek. Rendszámkitörlős sem játszik, mert mi a garancia nekik arra, hogy tényleg kitörlöd...
Minkor ezt ( http://indafoto.hu/mufracsek/image/443341-85fabfec ) fényképeztem nyáron, akkor is a kocsiban ülve kattintottam, mert nem akartam, hogy nagyon nézzenek, vagy elküldjenek, stb. Nem hiányzik a balhé... De sétálj el arra. Én 2x voltam arra, 2 sikeres út :)
(Ja, a két képen a sárga Gallardo-k nem ugyan azok :)

I\\/I4R[ł   2008. február 28.

Én simán besétáltam, köszöntem és a lényegre térve megkérdeztem egy "eladótól", hogy csinálhatok-e képet a Gallardoról és azt válaszoltah, hogy PERSZE!!! :P
Nagyon meglepődtem és kellemesen csalódtam! Távozáskor persze illedelmesen köszöntem! :P

I\\/I4R[ł   2008. március 05.

Most jöttem rá egy külömbségre a fehér és a sárga Gallardo között!!!
A fehérnek opciós üveg-motorházteteje van, míg a sárgának sima rácsos motorházteteje van. Eddig nem gondoltam bele abba, hogy az üvegtető extrapénzes dolog, de most a Gallardo frissítésről szóló cikkben olvastam, hogy az "új" Gallardonak már ilyen teteje lesz alapból...
Jobb későn, mint soha....

mufracsek   2008. március 06.

Melyik sárgának? Mert a San Mariono-is narancs az üveges volt. A fehér is az. Én amúgy úgy tudtam, hogy az SE kivitelhez járt az üveg. Ha meg nem, akkor nem :)

I\\/I4R[ł   2008. március 09.

Igen az SE-hez alapból jár! A sárga alatt pedig a fotón lévőt értem!

mufracsek   2008. március 27.

Az első esti kép, amihez írtál valamit. Kíváncsi lennék a többire is. Mármint a véleményedre.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban