_
Ferrari F360 Challenge Stradale Scuderia :) 077
  • 2009. aug. 06.
  • 644
  • 18
  • 23
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Na, ilyet látott már valaki? Nem nagyon mi? Teljesen egyedi gyártás. Challenge Stradale alapokra építve.
Gyártó: Canon EOS 450D
Fókusztáv: 46mm
Rekesz: f/8.0
Zársebesség: 1/100
ISO: 100
Készült: 2009. aug. 06. 11:47
Kevesebb
Több

Lamboboy (törölt)   2009. augusztus 06.

100 folott huztam el mellette raadasul takarasban is volt de egybol tudtam h valami nem mindennapit lattam... mivel siettem nem volt idom megallni lekapni, ezert hivtam mufrat es igy lettek kepek rola! sztem eleg nagy fogas es a kep is csucs! ilyet meg tenyleg nem lattunk! de sztem nem csak itt hanem abszolut sehol a vilagon!!! GRAT!!! remelem sok kedvemc fog ra erkezni mert megerdemli!!!

canthere   2009. augusztus 06.

Hát ja. Scuderia-sított F360. Szerintem ezt nem a Challenge Stradale-ból alakították, hanem az alapból.

mufracsek   2009. augusztus 06.

Belül minden karbon volt. Valamint a felnik, a tükör, a hátulja, stb. is full carbon volt. És nem matrica, mint a Bader GTR-jén, hanem valódi.

Lamboboy (törölt)   2009. augusztus 06.

amugy szembol azt hittem egy sima scude aztan nezem a visszapillantoba mondom ez szembol nem 430-as volt??? sima scude miatt nem ment volna a telefon...

canthere   2009. augusztus 06.

Érdekelne a hátulja, hogyan oldották meg.

Traveller Dave   2009. augusztus 06.

szerintem nem túl szépre sikerült, sőt...az autó ritka az biztos, de nagyon összevisszának tűnik az egész...

mufracsek   2009. augusztus 06.

Akkoz képest hogy utólagos átalakítás, szerintem abszolút igényes nunka. Nézegettük ott a szerelő srácokkal, és minden illesztési hézag kicsi, a fényezés gyári fénnyel készült, a felületek maximálisan illeszkedtek, stb. Nem egy szokásos autó, de én nem nevezném összevisszának.

Traveller Dave   2009. augusztus 06.

Abban nem kételkedem, hogy ez nem sufnituning, hanem profi munka, de nálam nem harmonizálnak az autó lényével a különféle kiegészítők...az eleje eltúlzott, a hátulja a két lámpa között sem túl "szép" szerintem, a külső tükrök pl.maradtak, csak lefújva...természetesen gratulálok a fogáshoz, és a szép képhez is...

mufracsek   2009. augusztus 06.

Az tény, hogy míg a 360-as formavilága erőteljesen hajaz egy tojásra :) addig az F430 Scuderia lökhárító meg egy szögletes valami. Szerintem a kettő mégis ad egy összhangot, amit bár szokni kell, mert nem láttunk még ilyet, mésgis az egy egészet. Egy szokatlan egészet :)
A két hátsó lámpa közti tányér viszont tényleg nem kéne oda. Azért kár.

canthere   2009. augusztus 06.

Osztom Dave véleményét, tényleg profi az utómunka, de nem kerek.

Lui (törölt)   2009. augusztus 06.

hát ez valami kibaszott ocsmány... Menyire ráérnek az emberek és mire nem költik el a pénzüket....Ez kb olyan mint a kezdő szakács, mindent belefőz a kajájába és lesz ami lesz alapon megfőzi...Ez se nem egy Scuderia és nem Challange Stradale.. Szerintem gáz.... és egy kérdés: VÁJ??????????????????????

mufracsek   2009. augusztus 06.

Te Lui? Múltkor kérdezted valamelyik képem alatt, hogy Londonból miért nincs GranTurismo képem. Előkutattam egyet barátnőm képei közül, feltettem, de nem is írtál alá semmit :) Pedig neked címeztem.

erneszt   2009. augusztus 06.

Nem tudom eldönteni,hogy tetszik e vagy sem. :)

mufracsek   2009. augusztus 06.

Nekem az igen erősebb mint a nem.
Ráadásul végre valami új, nem az unalomig ismert mindíg felbukkanó autók egyike. Örültem neki nagyon.

Michael   2009. augusztus 06.

Kb. 2 hete láttam ezt a kocsit egy lány myvipjén. Elég sok kép van róla. Benne is ülhetett. Szerintem ismeri a tulajt. Ha akarjátok leírom a lány nevét+lakhelyét aztán nézzétek meg vipen.

csoki   2009. augusztus 06.

hmm.. elsőre tetszett, még másodjára is, aztán valahogy mégsem annyira, talán egy másik szögből!

Michael   2009. augusztus 06.

ui: Nekem nagyon bejön ez az autó. Nem szeretem a full-gyári kocsikat. Sokkal jobb olyan autót vezetni amiből nem jön szembe még egy az úton. Ezt tapasztalatból mondom ;) Az meg ,hogy másnak mennyire tetszik az ízlés szerint van...Lui azért kicsit kulturáltabban is le lehetne írni a véleményedet. Képzeld magad a tulaj helyébe. Esetleg szokta nézni itt az indán a PV-ket. Milyen érzés lehet neki ,hogy te csak úgy le ocsmányozod a kocsiját? Inkább írd azt ,hogy nem tetszik vagy nem jön be aztán akkor nem sértesz meg vele senkit...

Lui (törölt)   2009. augusztus 06.

Mufra megnéztem a GranTurismo-s képet, és a többit is, és tetszik, csak én csöndes srác vagyok és ritkán szólalok meg.. :D Michael:Ennél normálisabban nem tudtam megfogalmazni a véleményemet.. és szerintem ennek a kocsinak a tulaja magasról szarik, arra, hogy kinek tetszik a kocsija...pl. ha nekem lenne egy S mercim és rá tennék valami felnit, azt biztos azért tenném rá, mert nekem tetszik, és nem azért, hogy minden embernek tetszene.. Vagy gondolj Mufra Mondeojára, szerintem ő sem azért tette rá a felniket, hogy most mindenkinek "vilogjon" vele, hanem mert neki tetszik..De még mindig nem értem, hogy ezt miért kellett csinálni egy Ferrarival...

erneszt   2009. augusztus 06.

Átgondoltam a dolgot és arra az álláspontra jutottam,hogy IGEN,tetszik! :D

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban