_
Maserati GranTurismo 117
  • 2009. máj. 15.
  • 404
  • 4
  • 3
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Békés családi idill: apuci 3 gombos piké pólóban, anyuci elegáns ujjatlan felsőben, gyerkőc a hátsó ülésen gyerekülésben, és mindezt egy Maserati GranTurismo-ban :)
Gyártó: Panasonic DMC-FZ7
Fókusztáv: 7.2mm
Rekesz: f/5.6
Zársebesség: 1/100
ISO: 80
Készült: 2009. máj. 15. 14:45
Kevesebb
Több

bence93   2009. május 15.

Durva, ahhoz képest, hogy nem állítgattál semmit, nagyon jó képek lettek :) Beállítás+élesség stb. Grat!
Ja és visszatérve ahhoz a sokat kommentelt F430-hoz, ez volt az első olyan megmozdulás, ami sikerrel járt. Végre 5 óra alatt nem egész fél oldal kép került fel, és ez nagy részben annak a "beszélgetésnek" köszönhető, amit ott te indítottál. Ehhez is grat! :)

mufracsek   2009. május 15.

Köcsi a dícséretet!
Ami meg azt a bizonyos beszélgetést illeti. Nem akartam forradalmárt játszani, de reménykedtem valami változásban. Lehet hogy miattam, lehet hogy nem, de valami tényleg elindult. Azóta nem nagyon kerülnek fel retek képek, talán még nem is minden kép kerül fel csak válogatva, nincs naponta 4-5 oldal, stb. Élvezetesebb az oldal, igényesebb lett. Nem akarom magamat kihozni győztesként, és mindegy is mitől jött meg a változás, de lényeg hogy valami már látszódik. És ez így jó.

Robi RS   2009. május 16.

Egyszer láttam Debrecenben. Van róla egy zoom-os telefonos kép. Utána aznap még láttam állva egy parkolóban, de én barom nem szálltam le a buszról mert bnőmet kísértem haza. Azóta csak itt láttam indán:D

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban