_
Ford Mustang 007
  • 2009. márc. 20.
  • 407
  • 2
  • 12
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Köröztem, hogy meg tudjak állni valahol a Quattroporte miatt, és akkor az Oktogonon ez ment el előttem. Tudom, kicsit lejjebb adtam a színvonalat, de ez az autó elérhető közelségben lehet 2-3 év múlva, így elkezdett érdekelni :)
Gyártó: Panasonic DMC-FZ7
Fókusztáv: 6mm
Rekesz: f/5.6
Zársebesség: 1/500
ISO: 80
Készült: 2009. márc. 19. 12:18
Kevesebb
Több

csoki   2009. március 20.

ejj-ejj mufracsek... pedig neked nagyon szigorú elveid vannak... : ))

mufracsek   2009. március 20.

Igaz. Ezzel az autóval az a bajom, hogy előről bejön. Hátulról fantáziátlan, belülről meg ronda :S Ezért csak előről fényképeztem, és nem fordultam úgy, hogy a hátáról is legyen kép :)
Meg elérhető árban van. Tehát egy pár éven belül ha épp sportautót lenne kedvem venni, akkor mint reális alternatíva szóbajönne.

mufracsek   2009. március 20.

Hát főleg. Bár múltkor a korábban általam fotózott sima V6-os kék Mustang ugyanott ahol láttam lepadlózta, és kintről nézve nagyon ment, és a hangja is állat volt :)
Amúgy erneszt: az a Veyron nem véletlen az én egyik képem Londonból? :)

csoki   2009. március 21.

ilyen árkategóriában nekem impreza kéne (persze nem az a legújabb ratyi).. mondjuk nekem az az abszolút 8-10 millióig

mufracsek   2009. március 21.

Nekem az nem tetszik. Se az Imprezza, sem az EVO akárhány. Egyáltalán nem érdekelnek.

csoki   2009. március 22.

pedig vezetési_élmény/ár-ban nagyon ott vannak.. engem annyira soha nem izgatott, hogy hogy néz ki egy autó, mert amikor benne ülök, az már úgysem számít.. amellett meg rengeteg, náluknál jóval drágább autót odavernek, én ezért imádom (főleg az sti-t)

canthere   2009. március 23.

Pontosan! Haveromnak 360 lovas STi-je van. 4,4sec 100km/h ra.
Eléggé hátbab@sz.
Az amcsik nem tudnak autót gyártani...

futo   2009. március 24.

Csak mert nem próbáltad. :) Én vezettem Mustang GT-t, nem is keveset, ott van nagyon. Nem csak az számít (legalábbis nekem), hogy mennyi idő alatt éri el a százat. Az sem zavar, hogy pirosnál otthagyja pl egy STi. Akkor is egy élmény a nagy köbcenti a V8-as hanggal. Mufracsek: Szerintem is szép elölről, hátulról én nem látom fantáziátlannak, nekem az is bejön. A belseje meg eléggé fapad, kivéve a műszerfalat, az szép.Viszont kényelmes, annyira nem zabál, ha kell üvölt, a trck. control nagyon jól működik és ki lehet kapcsolni. Nem mellékesen, megbízható és nem drága az alkatrész, ha kell valami. Nem annyira, mint egy Ferrariba.

mufracsek   2009. március 24.

Mondjuk egy Ferrari meg ez nem is egy kategória. Sem árban, sem presztízsben, se semmiben :)
Nekem továbbrs is elérhető közelségben van, egy olyan 2-3 éves távlatban. Ha esetleg majd meglesz, szólok mindenkinek :)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban