_
Bentley Arnage
  • 2008. dec. 03.
  • 396
  • 5
  • 6
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Beszéltem a sofőrrel. A kocsi nem az övé, csak sofőr. Szereti vezetni, és mondta, hogy a tulajnak kölön kérésére lett ilyen a fényezés. Innen néz ki a legjobban szerintem!!
Gyártó: Panasonic DMC-FZ7
Fókusztáv: 6mm
Rekesz: f/2.8
Zársebesség: 1/30
ISO: 80
Készült: 2008. dec. 02. 11:55
Kevesebb
Több

Moca   2008. december 03.

Fura ez a kétszínű fény, de attól függetlenül nagyon szép, ez volt az utolsó igazi Bentley ...

Tuninglove   2008. december 03.

Hát szerintem azért nem ez volt!! Az új Brooklands és az új Azure azért még mindig igazi Bentley!!! A Continental sorozat nekem nemigazán tetszik (vagy csak túl sok van belölle, és már nem hat meg) :)

mufracsek   2008. december 03.

Nekem a Continental sorozat is nagyon tetszik, bár tény, hogy nem azt az "igazi" Bentley vonalat képviseli. Nekem a Bentley-RR pároshoz hozzátartozik a szögletes függőlegesen álló hűtőmaszt, brutálisan krómozva. Ilyen ez is, a Phantom is. A DHC már kicsit gömbölyűbb, de mág belefér.
Bentley Continental-ból meg tényleg rengeteg van. Ez persze a Bentley gyárnak jó :-) Meg nekünk is, mert sok szépet láthatunk. És szerintem ettől még nem lesz kommersz, vagy hasonló.

I\\/I4R[ł   2008. december 03.

A Continental sorozat tényleg nem hozza a Bentley régi exkluzivitását, de szép és jó autók, csak kicsit több van belőlük.
Arnage szép, de nem hivalkodó autó, a Brooklands-et és az Azure-t jobban szeretem!

Moca   2008. december 04.

Igazatok vn, a Continental is gyönyörű persze, de már nem a régi. Meg lehet nézni, hogy hogyan esik az áruk már most ...

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban