_
(5) Bentley Conti GT Speed & CLK AMG 63 & RR Phantom & Flying Sp
  • 2008. szept. 18.
  • 686
  • 8
  • 9
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Ismét egy szép sor a Dorchester előtt :)
Bentley Continental GT Speed, Mercedes CLK 63 AMG Black Series, RR Phantom, és egy Flying Spur.

mufracsek   2008. szeptember 18.

Pedig de :) Legalábbis Dorchester-hez képest :)
(Egyébként szerintem is szép felállás)

marco16   2008. szeptember 18.

hát vagy a GT Speed kéne vagy Black Series... nem tom... talán inkább a GT Speed :P

csoki   2008. szeptember 18.

hát nekem a drágább :P

I\\/I4R[ł   2008. szeptember 19.

CLK nem okkal megy jobban, de sokkal jobbnak érződik, a stílusából kifolyólag. (Mindennapokra nekem is GT Speed kéne, de pályára biztos a Merci)

mufracsek   2008. szeptember 19.

Nekem meg eszem ágában nincs pályán autózni. Nekem a mindennapokra, az utcára kell egy autó. Arra meg a kényelméből, és a kinézetéből adódóan egyértelműen a Bentley nyerne az összes exotic közül. Talán még a Maserati GranTurismo ami megszorongathatja, de akkoris inkább a Bentley. Egyszerűen imádom! Gyönyörű ez a gömbölyű forma.

marco16   2008. szeptember 20.

Én F430 -at választanék, de sajnos nem lehet azt mindennapi használatba venni :( Csak arra való, hogy ha egyszer jó idő van kerülök vele 3 kört azt ennyi :S sajnos 50,000 km után teljes motorfelújítás stb.. meg amennyit fogyaszt. Sajnos csak dísz autók a komolyabb exotics-ok. Nekem Porsche kéne, mert azok elég jók, nem is fogyasztanak annyit és sokat is bírnak, egy 997 Carrera S -el bőven meglennék elégedve :) De akkor is Ferrari nállam az isten!!! :)

mufracsek   2008. szeptember 20.

Fogyasztást felesleges nézni. Aki ilyen kategóriából választ, az pont lesz*rja hogy mennyit eszik. Egyébként meg nem hiszem, hogy emberi használat mellett (tehát nem csak padlógázon közlekedve) egy F430-nál 50e km-nél motorgenerál kéne. Annál azért több autót ad el a Ferrari, hogy egy ilyet megengedhetne magának.
Porsche-t én is néztem, használt 996-os van már 10M-ért. Ha évi 1M szervízktg-t nézel, akkor egy egész elfogadható ajánlat.
De én továbbra is Bentley párti vagyok. Sok ccm, ahhoz képest kevesebb LE, az is turbóval, tehát nem olyan "kihegyezett" a motorja, mint az F430-nak. Biztosan nem kell motorgenerál, viszont ha elmész vele egy tárgyalásra, akkor nem olyan kihívó mint egy Ferrari, sokkal inkább megbecsült, és elfogadottabb. Jobban belesimul a környezetébe, és nem csak nyáron napsütésben használható. Ergo: továbbra is a Bentley vezet :)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban