_
Aston Martin DB9 115
  • 2011. dec. 15.
  • 977
  • 4
  • 23
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Egy nem igazán penge_tulaj...
Gyártó: Nikon D90
Fókusztáv: 105mm
Rekesz: f/5.6
Zársebesség: 1/160
ISO: 200
Készült: 2011. aug. 08. 12:18
Kevesebb
Több

bence93   2011. december 15.

Kicsit szánalmas... úgysem őt nézzük hanem a gyönyörű kocsit, csak kár, hogy a képet is elrondítja...

bence93   2011. december 15.

Na ilyenkor gondol bele az ember, hogy aki ilyen kocsival jár, nem mindig tiszteletet érdemel, sokszor inkább adóellenőrzést.. :)

Lui1   2011. december 15.

csak annyit akarok mondani, hogy nem lehet mindenki vigyorgó jó fej emberke, illetve mindenkinek lehet szar napja... vagy csak utálja ha fotózzák az ő személyes tulajdonát (amit meg is értek)... Illetve nem értem miért kell faszkalapozni? azért mert megmutatta a véleményét a fotózásról?

bence93   2011. december 15.

Akkor takarja el az arcát, vagy húzza le az ablakot és szóljon, hogy törölje ki a képeket. Egy DB9 nem egy akkora ritkaság, hogy ez földhöz vágta volna az aznapi hangulatát Dominak... A nyilvános faszkalapozás szerintem sem helyes, de magánvéleményként én is ezt gondolom. Leírni tényleg lehet, hogy nem kéne.
(ui gondoltam Máté, hogy nem a mi csapatunkkal fogsz egyetérteni...)

Lui1   2011. december 15.

Bence: senki oldalára nem állok. Nekem is volt ehhez hasonló esetem (a románok sem nagyon szeretik ha fotozzák őket) De én úgy gondolom, hogy minden ember kimutathatja, elmondhatja a véleményét. Pl engem kifejezetten íríttál, amikor engem fotóznak, szólok hogy ne vagy eltakarom magam. Tény és való ez unszimpatikus még egy DB9-től tulajától is (ami nagy szám ebben az országban). Csak azt akarom mondani, vannak jó természetű emberek akiket semmi nem érdekel bizonyos okok miatt, de azt is meg kell érteni, hogy a tulajok egyik része nyilván nem szereti ha fotózzák a tulajdonukat. Ez a bemutatás ismétlem nem szép, de őt is meglehet érteni..

spotter   2011. december 15.

Szabi! Te nagyon beteg vagy :)) :D :D :)) :))

bence93   2011. december 15.

De akkor takarja ki az arcát, én sem szeretem ha fotóznak, mégsem mutatok be mindenkinek. (idegennek meg főleg nem)

Robi RS   2011. december 15.

Lui: egy intelligens ember nem így fejezi ki a véleményét...

mufracsek   2011. december 15.

Nem nyílvánosan faszfejezni akartam, mert az nem megoldás semmire. Ha kiszól, hogy ezt nem kéne, vagy akármi, akkor megértem.
De épp szállok le a buszról egy nem igazán pv környéken, és akkor felbukkan. Odaszaladok, gép elő, klikk, és ez van. Tehát még az se lehet a fejében, hogy valami puccos vidéken direkt az ilyen autókat keresem, hanem véletlenül botlottam bele, és meg akartam örökíteni a pillanatot. Mindegy. Ő nem szereti ha fotózzák. Ennyi. Pont.

Lui1   2011. december 15.

Ez nem intelligencia kérdése.....

bence93   2011. december 16.

Akkor kultúra, de ez ennyi erővel vonatkozik a többiekre is..

matyas95   2011. december 17.

Lui! A románok egyáltalán nem szeretik ha fotózzák. Ha olyan passzban van képes hozzás is ütni vagy a gépedet földhöz csapni (volt már hasonló eset). Nyáron egy Vanteget fotóztam szinte kaptam is.... Másrészt ha román autót szeretnél fotózni és ott a tulaj kérdezd meg akármilyen nyelven vagy mondj valami szépet az autóról. Talán még kocsikázni is elvisz :)

mufracsek   2011. december 17.

Ennyire nem lehet általánosítani. Magyarok közül is van ki nagyon fotósbarát, valaki meg nem. De ez mindenhol így van. Egyedül talán Londonban nem tapasztaltam (és nem is hallottam) olyat, hogy elküldtek fotózás közben. De biztos ha ott élnék, akkor ott is lenne olyan tulaj, aki elhajtana.

marco16   2011. december 17.

Londonban azt kérdezik folyton, hogy ki ült a kocsiban. :)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban