_
Nissan GTR R35 034
  • 2011. máj. 25.
  • 1387
  • 3
  • 16
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Az eredeti ilyen volt. Fehér autó, vakító fényben... Plusz csak egyet tudtam lőni, mert a tulaj ekkor már bent ült.
Gyártó: Nikon D90
Fókusztáv: 18mm
Rekesz: f/3.5
Zársebesség: 1/2000
ISO: 200
Készült: 2011. máj. 10. 13:25
Kevesebb
Több

marco16   2011. május 25.

Ha egy jó tanácsot tőlem elfogadsz, ne indulj el ebbe az irányba! A Maserati-s képen is nagyon furák a színek, viszont az technikailag hibátlan!

n.andris   2011. május 25.

Dodge direkt van a háttérben vagy véletlenül? :D

mufracsek   2011. május 25.

Minden tanácsot elfogadok!
Nem akarok elindulni igazából semmilyen irányba, továbbra is azt a vonalat szeretném képviselni, hogy a helyszínen teszek meg mindent a jó kép érdekében. Csak amikor annyira nem lehet mit csinálni mint itt, akkor nyúlok bele annyit, hogy legalább valamelyest élvezhető legyen a kép. Mert szerintem ez mindenképpen jobb, mint az eredeti.

A Maseratis képen amúgy a színek alig változtak, az eredeti is olyan, ott csak az árnyékos részek lettek világosabbak. Itt már erős a torzulás.

mufracsek   2011. május 25.

Andris, a Dodge teljesen véletlen ment bele a képbe. Spontán combo :)

Tuninglove   2011. május 25.

Ezzel a háttérfényezéssel csak arra kell vigyázni, hogy már minimális használatnál is csinál egy körvonalat minden körül, kb mint valami aura. Ezen a képen az autóknál még nem, de a háztetőknél, lámpáknál már látszik.

S.Szabi   2011. május 25.

lehet azt is állíttatni hogy ne csináljon :)

mufracsek   2011. május 25.

Igen. Nyílván az lenne a legjobb, ha csak az autót "háttérfényeztem" volna meg, a kép többi részét meg nem. De ezt PhotoScape-el nem lehet, PS-t meg nem tudom használni.

marco16   2011. május 25.

Nekem az eredeti jobban tetszik! A Maserati-s képen a fák és az ég zavaró számomra, az autó az nagyon korrekt színű a képen. Ne haragudj, ha erősen fejeztem ki magam az előbb, de azért szóltam, hogy maradjanak meg olyanok a képeid mint korábban. Ez a kép, és még a másik GTR-es olyan szerintem mint egy animáció, mint egy számítógépes játék (erős túlzással persze, de arra hajaz). Mondjuk lehet csak nekem nem jön be ez a fajta utómunka, meg amúgy is mindenki úgy cselekszik, ahogy éppen neki tetszik. :)

csoki   2011. május 25.

azt kell mondjam, nem lett jobb, de szerintem menthetetlen a kép, a fényviszonyoknak köszönhetően.. :P

Tuninglove   2011. május 25.

Mufra, a PhotoScape-ben, a szűrők között van olyan, hogy Terület fókuszon kívűl. Ott te választhatod ki, hogy a kép melyik réssze, mekkora felületen, mennyire legyen sötét, világos, homályos, élesebb stb. Próbálkozz azzal is, hátha bejön! :)

m4rkus   2011. május 25.

Engem a kompozió nagyon zavar (az autó lökhárítója majdnem kilóg a képből)..SZERINTEM úgy jobb lett volna ha kicsit jobbráb és lejjebb csinálod ;) de nagyon tetszik a véletlen combo :D és lehet hogy ez csak az én monitorom rossz de alapból se volt rossz a kép.

n.andris   2011. május 25.

Nézd én így oldottam meg, így talán nem látszik, annyira, hogy hozzá nyúltak: http://kepfeltoltes.hu/110525/nissan_gtr_r35_0345_www....

mufracsek   2011. május 25.

TL: köszi, próbálkozni fogok vele. A progit kb. 2 hete töltöttem le, és pár napja kezdtem el nyomkodni :) De ha jótanács van, azt mindig megköszönöm!

mufracsek   2011. május 26.

Andris verziója nekem már túl világos, kiégett hatást kelt.
Marci v1.0: nagyon nagyon jó!
Marci v2.0: mint Andris képe. Már kiégett, nem tetszik.

De innen nézve már egészen biztosan látom, hogy az én verzióm mekkora egy fostalicska :D
Marci, mikor lesz egy fél napod arra, hogy átgyere, és tarts nekem egy "PS kezdőknek" tanfolyamot? :D Továbbra sem akarok minden képet szerkeszteni, de némelyiknél muszáj (pl. ez a kép is eredetiben élvezhetetlenül sötét, az első verziód meg tökéletes számomra).

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban