_
Porsche Panamera 073
  • 2011. máj. 12.
  • 772
  • 0
  • 15
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
+ story! Jó volt! :)
Gyártó: Nikon D90
Fókusztáv: 18mm
Rekesz: f/3.5
Zársebesség: 1/80
ISO: 800
Készült: 2011. máj. 10. 19:15
Kevesebb
Több

mufracsek   2011. május 12.

105-ös buszról leszálltam Operánál, mert láttam hogy ott egy fekete Panamera. Odasétálok, és látom hogy nekem új román. Lövök 1-2 képet, erre odajön valaki, és kérdezi (persze minden beszélgetés angolul ment), hogy a kocsit fotózom? Mondom igen. Kérdezem az övé? Mondja igen, mire én, hogy gratulálok, szép autó. Mosolyog, és visszaül a Művész kávézóba.
Egy olyan kb. 2 perc múlva egy 26-28 év körüli srác jön oda, kinyitja a kocsit, megy a vezetőüléshez, nyitja az ajtót, és int nekem. Nem értem. Integet, hogy menjek oda. Odamegyek. Mutatja, hogy nyissam ki a jobb-1 ajtót. Kinyitom, mondja hogy üljek be :) Beülök, ő indítja a motort, hogy világítsanak a műszerek, és mondja, hogy csináljak képeket. Örülök, lövök kettőt, aztán beköti az övet :) Csak annyit mondott, hogy "no video". És iszonyatos tempóban küldtünk egy kört a Hősök teréig, és vissza :D
Megkérdeztem, és tényleg románok, nem csak a rendszám az. Idejönnek, látják hogy valaki fotózza az autót, és ezt adják plusszban. Köszönet nekik!!!

bence93   2011. május 12.

Szép történet! :) De a "szép autó" azért erős volt! :P

I\\/I4R[ł   2011. május 12.

Szerencséd volt! :) Hiába "csak egy Panamera", azért egy kört én is kipróbálnék. :)

mufracsek   2011. május 12.

Jó, most mit mondjak a tulajnak? "Nem rossz, de vehetted volna mondjuk égszínkékben, meg ezt az ocsmány felnit dobd már le róla!".
Azért mikor egy tulaj odajön hozzád, csak nem kezded el azt ecsetelni, hogy mi nem tetszik a kocsijában :-)

Rigó Tamás   2011. május 12.

Nagyon szerencsés vagy!!!
Nekem hasonló sztorim van egy BMW M5 touringról!!

Rigó Tamás   2011. május 12.

Kint voltam a házunk mellet azt hiszem hogy fát vágtam, erre egy hatalmas robaj, hallottam hogy jön valami oda mentem az út mellé várom, hogy vajon mi lehet ez M6? gondoltam magamban erre megjelent előttem egy E61 es Bmw M5 touting..
Tovább ment az úton és gondoltam hátha erre jön vissza bementem a fényképező gépemért és nem telt el 10 perc hallottam megint a hangját elő készítem a gépet majd fotóztam!!
Az sofőr gázt adott megtúráztatta és tovább ment..
másnap megint ment és persze az izgalom hevétől megint csak fotóztam megállt mondta fényképezd le nyugodtan..majd amikor körbe fotóztam az autólyát beszélgettünk kicsit róla és mondta ülünk be és ha akarom visz egy kört....mondom persze vigyen hülye lenék nemet mondani!!
és azóta ha az szép napsütéses idő van mindig eljön erre az autóval és megáll dumálni!!:D
nagyon jó volt!

bence93   2011. május 12.

Vagy hogy ennyiért vehetett volna egy Quattroportét is, az legalább jól néz ki :P

matyas95   2011. május 12.

Hát igen, a románoknál ez így megy, ezért volt nekem is szerencsém Quattroporteban ülni. Csak az a baj, hogy ha nincs ott a tulaj az biztonsági őrök vagy a parkolóőr képes hozzádütni. Azt mondom ha román autót láttok Pesten menjetek közelebb mert nem bánjátok meg

marco16   2011. május 12.

Grat Mufra! Szép kis történet! Öröm ilyet olvasni! :)

bence93   2011. június 14.

Én Mufracseknek írtam viccből, hogy ezt kellett volna mondania a Panamera tulajdonosának. Az M5 szerintem is nagyon jól néz ki!