_
Maserati GranTurismo S Automatic 020
  • 2011. márc. 21.
  • 456
  • 1
  • 5
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Szombat este megint nekemjöttek hátulról. Most a Tesco parkolóban. Egy év alatt ez a harmadik alkalom. Ismét új lökhárítót kapok...
Gyártó: Nikon D90
Fókusztáv: 66mm
Rekesz: f/5.3
Zársebesség: 2.000 s
ISO: 200
Készült: 2011. márc. 14. 22:31
Kevesebb
Több

bence93   2011. március 22.

Nem lehet, hogy túl hirtelen fékezel? (túl sportos a féked a többi kocsihoz képest?)

mufracsek   2011. március 22.

Eddig 3x találtak be hátulról, az esetek sorban:
1. Állok az Andrássy úton éjjel pirosanál, zöldre vált a lámpa, elindulok, gyorsítok, erre paff. A mögöttem jövő (a pirosnál nem álló) autó azt hitte, hogy intenzívebben fogok gyorsítani. Benézte.
2. Lámpánál első vagyok. Zöldre vált, fordulok balra nagyívben, és át kell mennem egy zebrán, ahol épp ergy idős nő sétál keresztbe (igaz neki piros volt, de mégsem üthetem el). Megállok, és paff. A mögötterm levő srác beismerte, hogy egy miniszoknyás csajt nézett oldalra, és nem is nézett előre. Szuper.
3. Szombat este. Megyek TESCO-ba, keringek a parkolóban, egy autó állna ki. Megállok, hogy kiengedjem. Erre egy mellettem levő autó is elkezd kitolatni, és paff. Oldalról, 90 fokban leviszi a lökhárítómat :) Szerinte mikor elkezdett tolatni, még nem voltam ott. Az már kérdés, hogy én már vagy 30mp-e ott álltam, mert a tolató igen béna volt.

De mindegy. Legalább mindig szép frissen fényezett a lökhárítóm :)

bence93   2011. március 22.

Apukámmal hasonló előfordult, csak neki nem volt olyan szerencséje, ahogy kitolatott a parkolóhelyről és indult el, váltás közben oldalról egy kisbusz beletolatott a szemközti helyről kiállva. Ajtó-bal első sárvédő lett benyomva, üveg kitörött, az ember meg nem ismerte be, hogy ő indult később :)

mufracsek   2011. március 22.

Sérülésekből elviekben meg lehet mondani, hogy melyik autó állt, és melyik ment. Az álló autón statikus sérülés lesz, míg a mozgó autón elkenődik a festék. Ebből egy szakavatott baleseti kárfelmérő pillanatok alatt megmondja, hogy melyik fél volt a hibás.
De mondjuk nálam tiszta volt a helyzet. Én álltam, ő nekemjött. Mondjuk el is ismerte, miután látta, hogy nem hagyom hogy rám kenje.

Apudnál mi lett a végeredmény?

bence93   2011. március 22.

Mivel régi kocsi volt és biztosítós szakmában dolgozik jól jött ki belőle, de másfél évébe telt :)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban