_
árúszállítás az Astorián.
  • 2009. máj. 27.
  • 1513
  • 0
  • 10
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
"ő csak a dolgát végzi": a sor vége az Arany János utcánál volt

animorphs   2010. február 25.

Hogy ősbunkó?Látszik hogy nem szállítottál még árut,nem dolgoztál ilyen munkakörben,különben tudnád milyen körülmények közt működik ez,amikor az árut le kell szállítani,de nem biztosítják a parkolót a szállító számára!Gondolkozz mielőtt ítélsz!Én is megszólom azokat akik így parkolnak,de van egy határ.Szabálytalanul parkoló,és szabálytalanul parkoló közt is van különbség!

Mr.Kane   2010. március 01.

@ animporhps: a MIÉRTJE nem érdekel! ha a rendszer a hibás, akkor az csessze meg! én csak azt tudom, hogy emiatt (és tényleg csak emiatt!) a dugó az aranyjánosnál volt! de igazad van, mindenki álljon meg ott, ahol épp "dolga van"...

animorphs   2010. március 03.

Persze,ez nem vita tárgya,nem tudom te mivel,hogy közlekedsz,kíváncsi lennék hogy te hogy oldanád meg!

animorphs   2010. március 03.

Jó ötlet ez az oldal,én is legszívesebben belerúgnék abba aki fel áll a járdára,amikor a gyalogos leszorul az úttestre!Nem vagyok elfogult,én is vezetek,és sokszor kénytelen vagyok szabálytalankodni,de mint említettem,van egy határ!

Mr.Kane   2010. március 03.

@animorhps: gondold csak egy kicsit végig... ha mindenki ezen logika mentén cselekedne, és a saját érdekeit szem előtt tartva -ez által másokat korlátozva, hátráltatva- végezné a dolgát, hogy nézne ki ez az ország?
Megsúgjam? Úgy ahogy most kinéz! És még egyszer hangsúlyozom nem Feléd irányul a célzás, hanem az emberek gondolkodásával a hierarchia minden szintjén.

Daev   2010. november 25.

De bezzeg ha a kisboltba nem lenne lájtkóla, te kurvaanyáznál a leginkább!

Mr.Kane   2010. november 26.

@Daev: szerintem te kurvaanyáznál, amikor a sor végén állva késed le emiatt a repülőd/vonatod/traktorod...

Daev   2010. november 26.

Akkor teljesen tisztában vagy hogy milyen Bp., elindulsz egy kicsit előbb, és nem késed le... Nidda micsoda ötlet!!! Aztapicsa!

Mr.Kane   2010. november 26.

@Daev: kezdesz gyanús lenni... Neked pénzt fizetnek azért, hogy idiótaságokat írj?
ha nem, akkor befizetlek a vasfüggönyön túlra, egy bécsi hétvégére: meg fogsz lepődni!

alfagumibt   2011. március 07.

Daev! Te kész vagy...Tehát a szabályosan közlekedő induljon előbb, hogy a szabálytalan teherautós faxköcsögöt ne zavarja a rakodásban? Te elmebeteg vagy-e??? Dolgozik? ki nem fossa le?? Nem ingyen csinálja, hanem pénzért! Oldja meg a büdös paraszt hajnalban vagy éjjel! Az én munkám is nehéz, meg másé is! ÉS ?? Szopatunk vele mást?? Én menjek az ő kapujába kereket szerelni és mondjam, ma én szopatlak téged, köcsög???

Gyűjteményekben
Albumokban