_
vidámparking
  • 2009. máj. 27.
  • 1328
  • 0
  • 25
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
tőlünk fejlettebb társadalomban ezért már rég a) elszállították volna b) kerékbilincs c) megvetés.

Nor-   2009. június 17.

És konkrétan ezek a kocsik kit is zavarnak? Kinek állnak az útjában? csak mert erre gyalogos nemigen jár, mivel nincs honnan, nincs hova.
Parkolni viszon a városligetben nem lehet, mivel gyakorlatilag nincs hely, még fizetős sem.

Mr.Kane   2009. június 18.

(i) szeretném felhívni szíves figyelmedet a cca 70 méterrel odébb található "p+r"-nek titulált parkolóra a kisföldalatti végállomásánál
(ii) valóban, semmi lehetőség a környéken kultúrált parkolásra
(iii) ha nincs közwc, akkor sem szarsz az utca közepére, nemde?

alfagumibt   2009. július 03.

Te Nor, Te beteg vagy...A táblagyártók az olyanok miatt gazdagodnak meg, mint te. Ha nincs kitéve egy tiltó tábla, már lehet mindent?? Ez itt tilos parkolás a füvön és nem mentesít az, hogy nincs parkolóhely! Keress!

Pety@   2011. március 07.

Annak azért nagyon örülök, hogy Nor-on és rajtam kívül mindenki egy szent, és tricsillió százalékban szabályosan parkol, még soha nem tett olyat, amit nem szabadna stb.
Komolyan kiakadtok azon, hogy ráállt valaki egy olyan "zöldterületre", amit az elmúlt 10 évben magasról szart le a városvezetés, nem nő ott más csak gaz? Nem zavarnak azok a kocsi sem közlekedést sem kilátást.
A táblagyártók meg Nor-ból élnek, hanem az olyan bepállott segglyukakból, akik faszmereven ragaszkodnak minden leírt betűhöz, a mérlegelés és a reális, életszerű gondolkodást maximálisan mellőzve. Mint ti!

alfagumibt   2011. március 07.

Petya! Az esetleg lehet még, hogy ti ketten bunkók vagytok, mi meg nem?? :-)) Erre még nem is gondoltál, mi?? Próbálj ember módjára viselkedni! Nem kell minden szabályt betartani, én sem teszem..Azonban nem parkolok paraszt módon! Ha azt a kevés gazt és füvet is szét parkolja valaki, az paraszt...Imádom, mikor valaki a bunkók védelmére kel:-)) Halálos, ahogy véditek egymást..:-))) Hiába no, madarat tolláról..

Életszerű, mi?? Valami ideológia mindig van, miért lehetsz bunkó???

Mr.Kane   2011. március 07.

Petya: köszönöm, hogy ismét megerősítetted Magyarországba (vagy mibe?) vetett hitemet! Had találjam ki, legalább 3 szereplőt fel tudsz sorolni a valóvilágból...

Nor-   2011. március 07.

Én bevállalom, bunkó vagyok. Meg azt is, hogy magasról tojok a véleményetekre, amikor másnak a szeméyen a szálkát, sajátotokban a gerendát sem ...
Nem vagyok egy seggf@j állszent fall@sz, mint itt sokan.
Ide parkoltam valaha is? Nem. Pedig tehettem volna, de nem tettem. Mindenkinek a saját választása.
Zavar? Nem, mert tudom mennyire lehetetlen sokszor megállni a városligetben.
P+R a felüljáró túloldalán? Ezt ugye nem gondoltátok komolyan?
Ez majdnem olyan alternatíva mint lerakni újpest városkapunál a kocsit majd gyalog bekocogni a margit szigetre.
Mielött meggyanusítotok, 1) magasról teszek már magyarországra. nemis vagyok hálistennek otthon már 2 hónapja. 2) nem nézek ilyen szemeteket amiket emlegettek, soha egyet se néztem meg.

Nektek viszont igazán lehetne jobb dolgotok is mint mások "felháborító" parkolását fotózgatni.
Vagy ennyire rohadtul ráértek?
Akkor "get a job", ahogy az nagy amerikában mondani szokás.
Vagy SI faktor, hogy másnak még van valamije? Tipikus magyar hozzáállás ...
Na EZÉRT nem vagyok már túl sokat madzsarisztánban.

alfagumibt   2011. március 07.

Szerencse, hogy nem vagy itthon..Reméljük minél több hozzád hasonló lép le és élhetőbb lesz az ország..Maradnak azok az emberek, akik még tudnak a másikra is gondolni, de nem használják ki a másik toleranciáját..Sok sikert a külföldi letelepedéshez! Csak nehogy kiderüljön, hogy ott is bunkó vagy...Pedig ki fog...

alfagumibt   2011. március 07.

Mr Kane! Nem feltétlen..Sokkal inkább azokkal van a baj, akikkel azt hinnéd, nincs...Én sem tudok felsorolni csak egyet, mert állandóan hallom, de nézd meg, kikkel van a legtöbb gond?? Kik gyártanak ideológiát ahhoz, hogy másokat leszarjanak? Mert engem nem a szabály érdekel..Szarok a szabályokra..Az érdekel, hogy nem gondolnak a másikra...abból pedig a legtöbb nem az IQ

Pety@   2011. március 07.

Azért ne vegyél már egy kalap alá azokkal, akik miatt nem lehet befordulni egy sarkon! Azzal, hogy adott esetben ide parkolnék (vagy nem ugatom le, aki ide parkol), kire is nem vagyok tekintettel? Kit akadályozok, vagy veszélyeztetek a közlekedésben?
Ez tipikusan az a szitu, amikor van mit mérlegelni: ha ide állok, tény, hogy nem szabályos a KRESZ szerint, viszont nem akadályozok és nem veszélyeztetek senkit. Ha nincs máshol hely, csuklás nélkül parkolnék ide.
Nem olyankor kell rugalmasan kezelni a szabályokat, amikor el kell dönteni, hogy megyek-e megengedett 50-el, vagy inkább repesztek 80-al? Olyankor nincs létjogosultsága a mérlegelésnek és a rugalmasságnak. De ebben a parkolási szituban abszolút van!
És igen, kiakadok és offenzívvé válok az ilyen begyöpösödött merevség láttán!
Ja, sajnos ki kell titeket ábrándítsalak: nem nézek olyan fosokat, mint a ValóVilág! Ellenben le tudom a írni a másik nevét úgy, ahogy van és nem csak nagyjából úgy!

alfagumibt   2011. március 07.

Szerinted ez az a szitu, mikor van mit mérlegelni..Nos, szerintem meg nem..Szerintem aki azért parkol a fűre a tilosba, hogy neki ne keljen gyalogolnia, nehogy a kis lába elfáradjon vagy ne kelljen pár forintot fizetnie (mint itt, ebben az esetben), nos, az csak duma! Ideológia gyártás a szabály szegéshez..Nem akadályozol, nem veszélyeztetsz, csak szétbaszod a padkát, a füvet, a környezetet..Neked nem drága, nem Te laksz ott és van egy szánalmas kis ideológiád, hogy ne kelljen felköpnöd és alá állnod...Mérlegelés, rugalmasság?? Tilos és mint látható zavarja a többi embert! Szánalmas..70 métert gyalogolni?? Azta...

Pety@   2011. március 07.

Nem tudtam, hogy ismered az elkövetőket! Pedig bizonyára így van, különben honnan tudnád, hogy miért parkoltak oda? Mert ugye csak azért, amit Te mondasz. Logikus is, hiszen, általában nem áll ott senki.
Érzed, hogy valami sántít a logikai levezetésemben? Nem véletlen. Ugyanis: ha azért állnának ide, mert nem akarnak 70 m-t sétálni, vagy fizetni a parkolásért, akkor rendszeresen állnának itt autók. De nem így van. Többnyire akkor parkolnak itt emberek, amikor nagyszabású rendezvény van a Ligetben, és nincs máshol már hely. De ez a lehetőség persze biztosan fel sem merült a dühtől és népnevelési akarattól eltorzult kis agyacskádban!

alfagumibt   2011. március 07.

:-)) Persze, hát persze...Tehát megint gyártottál valami ideológiát, ami a Te beteg agyadban működik...Ezért tart itt az ország..Ehhez mindig van indok, hogy miért lehet neked, amit egyébként nem...Mindig találsz valami indokot, amivel magadban helyre teszed a szánalmas dolgaid?
Kit nézel hülyének?? Lehet, hogy a Te szinteden ez elmegy, de csak maradj a súlycsoportodban..Parkolj, ahogy szoktál, csak ne áltass senkit..Magad lehet, mást nem..

Mr.Kane   2011. március 07.

jóemberek! azt értsétek már meg végre: mehettek bármennyire nyugatra vagy keletre, a demokrácia egyik alappilléreként a fejetekben kéne, hogy tudatosuljon: NINCS JOGOD MÁSOKAT KORLÁTOZNI, AKADÁLYOZNI. Semmi áron. És ezt próbáljátok meg az élet többi területére is érvényesíteni... akárhol is jársz a világban!

Nor-   2011. március 08.

alfagumibt: remélem, minél több hasonlóan gondolkozó értelmes ember jön rá, hogy a hozzátok hasonlak SOHA nem fognak megváltozni, dolgozni nem akarnak, csak a másikat feljelentgetni, áskálódni, sz@rt keverni.
És akkor majd lehet egymást cseszegetni, szerencsére akinek egy kis esze van, időben lelép ...

Akkor most kicsit összegezném az eddigieket:
nem akarjátok hogy másokat akadályozzanak, mert nincs joga.
OTT A KUTYÁT NEM AKADÁLYOZ, MIVEL OTT SENKI NEM KÖZLEKEDIK!
A másik meg a "ne kelljen gyalogolni", igen vicces, ugyanis pont hogy ha itt áll meg, akárhova megy, rengeteget kell gyalogolni.
nem a + 70 métert, sokkal többet. De a 70 métert olyan "környezetben" teheti meg, ahol vagy kirabolják, vagy elhányja magát, vagy ha nem akar arra menni, akkor percenként 1000 kocsi forgalmán kell átverekednie magát.

Komolyan ez a parkolás annyira égbekiáltó? A gaz közepén, a senki földjén, ahol se kutya se macska nem jár, emberek meg pláne nem, mégis kinek lenne az útjában?
Még csak balesetveszélyt sem jelent, nem úgy, mint a hermina úton a középső elválasztó járdaszigetre parkolók, akik miatt nem lehet belátni a zichy kereszteződést!

Mr.Kane   2011. március 08.

@Nor: ...kezdem azt gyanítani, hogy ugyanarra gondolok, csak más környezetben szocializálódtunk: NEM az autós a fő hibás, hanem a városvezetés A_Rendszer, aki/ami nem biztosítja a megfelelő hátteret. Ez így van!
De ettől még senki és semmi nem hatalmaz fel Téged/másokat arra, hogy kirívó magatartást tanusíts.

Ezen az alapon én meg ráparkolok a hummer jobb első kerekével a kocsidra, mintha mi se történt volna... naés? Másokat nem hátráltatok vele!

alfagumibt   2011. március 08.

Sosem fogják megérteni..Látod, a szellemi fogyatékos szerint abból, hogy engem zavar, hogy egy bunkó paraszt mindenféle ideológiákat gyártva, semmitmondó indokokkal rá parkol a fűre, mert szerinte neki lehet, mert szerinte neki oka van rá, nos ebből a következőt sikerült levonnia:"SOHA nem fognak megváltozni, dolgozni nem akarnak, csak a másikat feljelentgetni, áskálódni, sz@rt keverni."
Ennél szánalmasabb, butább embereket nem nagyon látsz..az sem tűnik fel nekik, hogy ők azok, akik a többséggel szemben mennek..Ugyanis a legtöbb ember nem ekkora paraszt ám..A Nor-hoz hasonló, kibúvó kereső emberek miatt tart itt az ország, ahol..Remélem minél több elhúz innen...

Nor-   2011. március 08.

Kirívó magatartást itt elsősorban TE tanusítasz, amikor másokat kritizálsz. Amint veled teszik ugyanazt, máris probléma?
El kéne viselni a kritikát, hamár te oly előszeretettel élsz vele másokkal szemben!

Ha ráparkolsz a kocsimra egy hummerrel, fizetek egy sört.
Nem láttam még 3 méter magas hummert ...

Nor-   2011. március 08.

Nem kell várjál, már rég nem élek magyarországon.
Ássátok csak saját magatok alatt a pöcegödröt, én tisztes távolságból röhögök rajtatok.

alfagumibt   2011. március 08.

Elárulom, hogy tőlünk nyugatabbra még az újra parkosítást is kifizettetné velük egy rosszabb napján a bíró..Ha pedig még egyszer megcsinálná, ugyanabban a városban, még egy 30 nap közmunkát is kapna...Meg is tanulnák, hogy mennyire kirívó a padkát szétcseszni, aztán feltúrni a füvet...
Aztán majd most elkezdi mondani valamelyik agyas, hogy ott nincs is fű:-)))
Hát nincs..Már nincs..Amíg hozzájuk hasonlók vannak, sosem lesz fű..
Bár bírnátok ezt felfogni...

Mr.Kane   2011. március 08.

@alfagumibt: áááááá, köszönöm! kimondtad a kedvencemet, amibe a fél országot verném: köz-mun-ka!

Nor-   2011. március 08.

Az persze ne zavarjon hogy leírtam, hogy ÉN nem állnék meg oda ...
Ennyit értek, még véletlen se akarjátok megérteni hogy mit akar a másik ...
Na EZ az ami igazán magyar.
Szép napot.

alfagumibt   2011. március 08.

azon röhögtem, eszembe jutott Nor az előbb:-) Amerikai filmeben a rendőr megbüntetett egy furgonost és javítási jegyzékbe vette ( be kell mutatnia a kész javítást) a következő szöveggel, kultúráltan:
-Elnézést hölgyem, ugye megérti, nem tehetek mást, meg kell büntessem és jegyzéket kell felvegyek..
-Természetesen biztos úr..

Mindezt azért mert a furgonon nem csukódott rendesen a hátsó ajtaja! Majd a rendőr a saját kezével bekötötte a két ajtót és csak ez után engedte az útjára az autót!
Elképzeltem Nor fejét, mit szólna ha ezért megbüntetnék:-)))) Fel sem bírná fogni, hogy azért büntették meg, mert balesetet okozhatott VOLNA:-))

Nor-   2011. március 08.

Ez nagyon témába vág.
Főleg, mert a fotódon ezek a kocsik valóban iszonyatosan balesetveszélyesek.
Sokkal balesetveszélyesebbek, mint a CMes pajtásaid, akik áthajtanak a piroson, meg szlalomoznak a járdán a gyalogosok között.

Apropó. Visszatérve a kis megjegyzésedre.
Látom, ész érvekkel nem tudsz vitába szállni.
Elárulom hogy még véletlen sem fordulhatna elő hogy a rendőr engem ilyesmi miatt csesztessen, mert kínosan ügyelek a forgalom biztonságára, a saját és a mások testi épségére.
Tudod ... Fék, gumik, futómű, lámpa, stb.
(nem úgy mint a CMes emlegetett pajtásaid, akik sokszor még a macskaszemet is lusták felszerelni)

alfagumibt   2011. március 08.

:-) Nem is érted, mi?? Szegény..Olyan vagy, komolyan, mint egy faék...:-))


Ha pedig nekem írtad, hogy Cmes pajtásaid, hát életedben nem tévedtél nagyobbat:-)))))) LOOOL Ember! :-)))Megnevettetsz:)))

Na szia! Majd felnősz:-))

Gyűjteményekben
Albumokban