_
DSCN2457 1550
  • 2009. jún. 15.
  • 2025
  • 0
  • 3
  • beágyazás
    L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Nikon COOLPIX P6000
Fókusztáv: 12.3mm
Rekesz: f/3.9
Zársebesség: 1/104
ISO: 100
Készült: 2009. máj. 23. 09:10
Kevesebb
Több

mikulás   2009. június 15.

Na csak a tényszerűségért a két fekete jeep a szálló tulajoké ( mögötte a várakozni tilos tábla ... és itt elől meghozták a frissen mosott ágyneműket ... természetesen a szállításra való parkolóhely helyett eltorlaszolva a fél utcát !!
Ja és ott a zöldi is ... persze most jó helyen áll... de parkoló díjat azt nem fizet !!!

mr_fry   2009. november 23.

te is mekkora egy fasz vagy, hallod. a zöldön is látszik, hogy valamit kivesz hátulról, szóval dolgozik!!! és légyszíves legközelebb szólj egy ilyen szabálytalan helyen álló szállítást végző dolgozónak mielőtt lefotózod, hogy szeretnéd ha valahova leparkolna szabályosan, és majd te viszed az ágyneműket. jó?

mikulás   2009. november 23.

Ezek szerint te meg az a fasz vagy aki, direkt úgy parkolt a szálloda elé - ami azért védett táblával , hogy az árúszállítához helyet biztosítson - és nem azért, hogy a managereknek egy lépést se kelljen megtennie ,és még véletlenül se lehessen szabályosan megállni.
Amúgy a zöld akkor is pont ezt csinálja, ha éppen nem pakol, üresen is beáll kvázi helyet foglalni és az itt lakókat arra kényszeríteni, hogy kőrözzenek míg nem találnak valami helyet.
A másik érdekesség az , hogy ezeket az autókat sem a parkolóőr sem a közterületes soha meg nem bünteti, szerinted mannyiért nem ??? Bezzeg ha te éppen érinted a vonalat ... !!!
A jövőben sem fogok szólni csak fényképezni ,és ha továbbra is ilyen geci módon parkoltok, akkor egy eléggé komoly gyűjteményt tudnék átadni azoknak akiket ez érdekelne ... és ott már nem ez a kedves kitakart rendszámú kép lesz !!!

Albumokban